Мами в Италия 4

• 15 273
  • 269
  •   1
Отговори
# 150
  • временно във Пицеландия
аз какво да кажа като живея с моята  Rolling Eyes все за свеки говаря,но се търпим,изработили сме си тактики вече,така че да не си играем по нервите,а като ми прищрака се развиквам  smile3514
алеееее срещичка,мале какви сте убавии  love001  пък  Калина и Елена.....си приличат или само така ми се струва,все едно са сестри  Thinking ми бонбона Марко къде го покрихте или той снима  Mr. Green бравос момичета,бравос,да крепне италианската дружба в България  Grinning
Макдирокова къде се покри имам да я питам некое и друго въпросче за магазите в Милано.
а тя и Соня,новото ни другарче  Grinning може да знае.та милански девойчета имате ли във вашето голям град магазини REDS,марка за дрехи,на много сносни цени,малко тинейджърски си падат,имат и детско.и ако имате къде са,или пък някое адресче д ами дадете да си тършувам сама из мрежата.питам заради една моя дружка,която е в Милано тези дни.тук при нас ги има и съм им рекламно лице направо Laughing

# 151
та милански девойчета имате ли във вашето голям град магазини REDS,марка за дрехи,на много сносни цени,малко тинейджърски си падат,имат и детско.и ако имате къде са,или пък някое адресче д ами дадете да си тършувам сама из мрежата.питам заради една моя дружка,която е в Милано тези дни.тук при нас ги има и съм им рекламно лице направо Laughing

ай ся, у наше село има таман 2 РЕДСа. Убиват ме с цените си от 4.99 за парцалка,цена над 19 евро не съм виждала има много яки неща. Приятелките ми намазват от РЕДС всичките, защото са слаби и всичко им става, а парцалките са мноооого яки, а сигурно и точно толкоз некачествени. аз само подсмърчам, нищо не мога да си купя, ама и моя час ще дойде!!!
успех в търсенето! тук има в Беннет.

# 152

та милански девойчета имате ли във вашето голям град магазини REDS,марка за дрехи,на много сносни цени,малко тинейджърски си падат,имат и детско.и ако имате къде са,или пък някое адресче д ами дадете да си тършувам сама из мрежата.питам заради една моя дружка,която е в Милано тези дни.тук при нас ги има и съм им рекламно лице направо Laughing

Embarassed  Aз пък изобщо не знам къде ги има...имаме си Беннет,значи е много вероятно да са там...странно обаче ,че нямат сайт тези магазини  newsm78

# 153
Добро утро от мен;)
Снощи беше супер...и искам пак...бъбрихме,бъбрихме,а и похапнахме(т.е. аз и Лени...пиколина е желязна прад вкусотийките на Сладоледената къща  Blush)...та аз уж бях излязла за 1-2 часа,а се прибрах след 4 4аса  #Crazy
Сега качвам снимките...за светкавицата ще си замълча,но го повторих няколко пъти,но нямаше кой да ме чуе  #Cussing out
Отивам да храня.......

Последна редакция: нд, 28 яну 2007, 02:17 от Дивиана

# 154
 Wink
Гледам парата дето сте извадили за сметката...и ехх...мечти.. Whistling
А аз вече повече от година не съм се връщала в БГ..и май няма и да ида до края на тази година поне...

# 155
  • временно във Пицеландия
на мен пък тази сутрин ми е криво  smile3516 ама станах с гъза нагоре и овиквам всички  smile3512

ай ся, у наше село има таман 2 РЕДСа. Убиват ме с цените си от 4.99 за парцалка,цена над 19 евро не съм виждала има много яки неща. Приятелките ми намазват от РЕДС всичките, защото са слаби и всичко им става, а парцалките са мноооого яки, а сигурно и точно толкоз некачествени. аз само подсмърчам, нищо не мога да си купя, ама и моя час ще дойде!!!
успех в търсенето! тук има в Беннет.

вярно че като ги донеса вкъщи ги минавам още веднъж бодовете  Laughing ,много слабички са и веднага се разшиват,но ми действат добе на сем. бЮджет и манията за безцелно купуване  thumbsup
точно за това си мислех че би трябвало и в Милано да има някъде  Thinking
отивам да донабия някого  Rage

# 156
И аз така Гери,малки сме о6те да пътуваме,най рано 6те си ходим по Коледа.Ако не ни мине котка път.
Радвам се,4е вси4ки сте прекарали супер празниците и сре6ти4ка гледам сте си организирали Hugбравос,да повторите Peace
Ние,tutta la santa famiglia,бяхме на вилата в планината.Изкарахме идеално,даже не валя както се о4аква6е,та беба се нади6а на планински въздух след римската отрова.Празника бе6е 4удна смеска от католи4ески и православни манджи,но моята теория е 4е религията ни е една и само сме разделени от отколе6ни войни кой да води ба6тина дружина.Силно се надявам да им дойде акъла и някой ден да се обединят.
Ло6ото оба4е дойде след празниците.Сно6ти приеха свекървата с инфаркт и положението е за сега неясно. Sad Sad SadДано вси4ко се размине с най минимални последици и да се оправи милата.Боже,дано някой не ми се смее за "милата",оба4е аз съм се напатила от свекърва,та тази която сре6тнах тук,направо ме изненада с коректното си поведение.О6те от на4алото ми каза:Аз искам само детето ми да е 6тастливо,като вийдам 4е с теб е добре и се разбирате,какво друго да иска една майка"И това бе6е по въпроса за 4уждоземската снаха.И така,4акам новини от болницата и се моля,кажете и вие по една молитва,а аз ви пускам малко снимки да видите как се справих с яицата и козунака.
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/amancheva/detail?.dir=a6be&.dnm=fde3.jpg

# 157
Meси на всички, за топлото ви приветствие след моето почти 2 месечно отсъствие.Simple Smile)))))))))Какво да ви кажа, свеки като окупира пц-то ми нямаше отърване, та я оставих жената  да се развихря като и е приятно, тъкмо по такъв начин бих имала по/малко конфликти....
Как няма да ви изчета, като толкова много ми липсваха новините от вас.
Браво мацки, сладоледената къща е едно много хуваво местенце, август месец имам желание малко по-задълбочено да го посетя, че като че ли мин.година го забравих.
Снимките ви са страхотни. Добре че видях Bella, че има чувството, че е леко азиатски тип(  като свеки)......
Някой от вас ще си бъде ли Август в Бг?

# 158
Уххххххх, Лени, Белла и Пикколина .... умррррях от завист еййййй  Crazy
Какви сте лични моми ....
А как ми се е приседяло със софийски дружки на приказка ..... не е истина  Confused

# 159
Джо, ма тва е рестото  Laughing

# 160
 Embarassed   тъкмо и аз се поучудих...чак пък толкова да е евтино в БГ,едва ли?! Shocked

Но при всички положения не е и както тук.

Лени,моля те не ми изкарвайте като умалително Джо,щото на мъжко прилича...
 Shockedсъпруга  ми ме нарича Джорджа,защото това е превода на името ми,но приятелките и познатите ми ме наричат Гери...(нашите ми казват Ани,но това е една друга история... #Crazy и няма да ви занимавам с нея)

Тони,ама ти супер си се справила с яйцата и козунаците!Браво!! Grinning

# 161
Ей ме на пак!
Медеа,добре дошла и от мен...аз сутринта набързо драснах,4е нали и майка се явявам!
Гери, Лени ве4е ти е казала,4е това е рестото...а и май предвидливо из4акахме да хапнем гофретите,за да не ви дразнимSimple Smile
Тони, много е апетитен козунака...а как го плетеш?!  #Crazy Аз на вкус ги докарвам нещата,но на форма  Whistling 

ПП. На Лени в4ера забравих да припомня да си купи боя за яйца и лепенки,4е да не боядисва с боички и лакове кат мен!Аз 2 години останах без яйца и ми беше тъпо,но сега съм си купила за другата годинаWink

Последна редакция: ср, 19 апр 2006, 15:53 от Bella13

# 162
medea,добре дошла отново. Hug Hug Hug
То твоето на нищо не прили4а Wink Simple Smile, радвам се, 4е си тука, мнооого ми липсваше Wink

Мацки софиянки, само моя скапан комп ли не може да отвори снимките от срещата? newsm78

ДЖорджа, дай тука и аз да се извиня, 4е и аз имам тоя навик така да те нари4ам, прощавай Wink

# 163
  • Italia
Медейка,добре завърнала се и от мен Hug Видях,4е Ще си ходиШ в Бг през август. Ти от къде си? И аз Ще съм на родна земя от 11/08 до 01/09.  Sunglasses

Ире,какво става във Видин? ВаШите са ОК,нали ?

Лени как мина пътуването с my air ?  Thinking

Мацки,снимките са много готини. Къде е тая Сладоледена къЩа и какво може да се папа там освен сладолед и гофрети ? Леле като написах гофрети и ми нахлуха едни спомени и едни аромати от детските ми години... Blush

Гери,върна ли се Борянка ?  Simple Smile

Италина много ми харесаха яйцата и козунака ти    bouquet

Калин4е , виждала съм магазини на REDS в Милано ама пусто като не помня то4но къде  ooooh!
Май на Корсо Буенос Айрес имаШе  newsm78
Освен това сега се сетих имаШ в АуШан ама той в момента е затворен за ремонт  Confused

# 164
  • Някъде под слънцето
Здравейте на всички  Laughing
първо и аз на голяма патерица  искам да честитя италианската паскуа и да пожелая също всичко най-най за бг паскуата тоже.
Лени, Елена и Ани много хубави снимки.  PeaceНаистина като гледам тука само красота се е събрала.  bouquet
Систър ама къв е тоя евтин магазин и що аз не знам за него а newsm78 #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт