Дългото чакане след трансфер - 48

• 62 163
  • 728
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте! Имам едно питане? Имах едно леко зацапване тази сутрен! Днес ми е втори ден след трансфера на един ембрион в стадий бластоцист! Според вас дали това зацапване е възможно да е от имплантацията или е нещо друго?

# 91
  • София
Здравейте! Имам едно питане? Имах едно леко зацапване тази сутрен! Днес ми е втори ден след трансфера на един ембрион в стадий бластоцист! Според вас дали това зацапване е възможно да е от имплантацията или е нещо друго?
Възможно е, 2-3 ден някъде би трябвало да започва имплантацията при бластоцист на теория  Peace

# 92

Може да е от имплантацията.  Praynig

# 93
Г-це МАГНЕ,според мен мозе СТОДАЛ  сироп,ама все пак питаи док...надявам се да си права за импл.,ня,мам зацапване...При теб имасе ли подобни симптоми?

# 94
Heliantus, стискам палци това да е от имплантацията  Hug

Момичета, я кажете нещо ефикасно за суха кашлица подходящо за моето състояние  ooooh!  От месец имам алергична кашлица, но сега не мога да пия ериус. По няколко пъти се изкашлям леко, защото се стискам  и пия но шпа за да нямам контракции на матката, пия чай с мед, но не става  Tired
Аз имам нещо като хронична кашлица и ми помагат инхалации с Кармолис. То е разтвор на билкова основа, но все пак може да попиташ дали е подходящо. Не смея да давам съвети за такова положение и на мен ако ми се беше наложило да го ползвам, бих звъннала на спешен или ако може направо на док. Може и да погледнеш в темите на бременните какви сиропи пият като имат кашлица.

# 95
Взех си Стодал - хомеопатичен е и става за нас  Wink  Нямам кога да правя инхалации, тъй като съм на работа  Whistling Дано Стодала ми помогне  Praynig

Heliantus, и аз днес имам леки бодежи, но много леки, дано да ме харесат моите бубита  Praynig Heart Eyes  

Електра  Hug   Имаш ли дата  Praynig Heart Eyes

# 96
Мина моята дата Confused
Някак си не мога да напусна темата. Надявам се скоро пак да вляза в нея Praynig
Дано спреш кашлицата и всичко да е наред Hug

# 97
Мина моята дата Confused
Някак си не мога да напусна темата. Надявам се скоро пак да вляза в нея Praynig
Дано спреш кашлицата и всичко да е наред Hug

Имах в предвид дата за ЗЕТ  newsm78

Hug Hug Hug

# 98
Ох, не. Имам час за коментар - другата седмица. Тогава ще решим кога ще правим ЗЕТ. Иска ми се да е преди лятната им отпуска, но ще видим какво ще каже док. Simple Smile

# 99
  • София
Взех си Стодал - хомеопатичен е и става за нас  Wink  Нямам кога да правя инхалации, тъй като съм на работа  Whistling Дано Стодала ми помогне  Praynig
Аз съм пила Стодал по време на бременността, ОК е  Peace Само дано помогне!

# 100
Мили момичета, благодаря за куража и стиснатите палчета!!! Резултата ми е 483,5 на тринадесети ден на две двудневни точици!!! Много съм щастлива и си пожелавам за напред всичко да е наред! А на вас пожелавам, да изпишете цялата тема само с положителни резултати!!!  Hug Hug Hug Шоши, не те изложих  Joy Joy Joy

# 101
Salilinda, браво на теб  Hug лека и безпроблемна бременност до края  Praynig Heart Eyes

# 102
Салинда браво чудесно ЧХГ

# 103
Сали и тук да ти честитя тихичко и да ти кажа,че се радвам много.

# 104
Здравейте ! Честито на положителните тестове Simple Smile и успех на всички останали ! Аз съм на 6 ден след ЕТ на 3 тридневни.Преди малко си бих Зарзио , но ми се струва , че превиших малко с дозата . На някой случвало ли му се е ? Дано не е опасно . Щом ни дават да си ги бием сами , дано да са прецинили , че и това може да стане . Моля ако някой има подобно преживяване да сподели  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт