Дългото чакане след трансфер - 48

• 62 181
  • 728
  •   1
Отговори
# 120
Клиър, стискам палци да ни зарадваш Hug

# 121
  • Варна
Успех Clear, дано искараме късмет по Великден Simple Smile

# 122
Успех Clear  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 123
Успех Clear ! Стискам палци

# 124
  • Пловдив
Успех Clear! Много стиснати палчета!  bouquet

Не знам защо предния коментар ми беше изтрит от 2 стр. newsm78

# 125
САЛИЛИНДАААА!много се зарадвах ... bouquetУСПЕХ И НА ДРУГИТЕ!

# 126
Клиър, успех  Hug 

Май заедно ще правим тест  Praynig  Heart Eyes

Електра, палчета за коментара и скорошна зелена светлина  Hug Praynig

# 127
Клиър, успех  Hug  

Май заедно ще правим тест  Praynig  Heart Eyes

Електра, палчета за коментара и скорошна зелена светлина  Hug Praynig
Кога мислиш да го правиш? Досега винаги съм устисквала до 14 ден... И сега пак мисля да не подранявам. Simple Smile
Този път всички показатели са наред и толкова се надяваммм....  Praynig Дано да видим две чертички!

# 128
Клиър, успех  Hug  

Май заедно ще правим тест  Praynig  Heart Eyes

Електра, палчета за коментара и скорошна зелена светлина  Hug Praynig
Кога мислиш да го правиш? Досега винаги съм устисквала до 14 ден... И сега пак мисля да не подранявам. Simple Smile
Този път всички показатели са наред и толкова се надяваммм....  Praynig Дано да видим две чертички!

Ще видиш двете чертички Simple Smile И ще имаш по бебче на чертичка Wink

# 129
И на двете пожелавам да видите 2 чертички и по бебче на чертичка Praynig
Клиър, ти ли имаше бластоцист+ клетки или някой друг newsm78
Понеже аз имам такъв ми е интересно за качеството какво казват.

# 130
Електра, тези са повторно замразени и размразени. Когато ги размразиха първия път, единият от тях беше бл+кл, но сега си беше наваксал. Явно през часовете добре се е разпънал. Др Стаменов каза, че са преживели и са супер... А пък аз като че ли, този път повече ги мисля. Ще съм си в къщи чааак до 9 май и засега спя всеки следобед!  hahaha И все си мисля, че нещо забравям, защото кринона е веднъж. И след 3 неуспеха... не знам какви очаквания да имам.
Благодаря ви на всички за милите пожелания и кураж!!! Heart Eyes

# 131
 Hug  Hug  Hug Благодаря ви  Hug  Hug  Hug

Клиър, на мен ми е първи опит и хем искам да видя дали е имало имплантация хем искам да устискам до 03 май  Whistling От клиниката искат да го пусна при тях, но ще мога да отида на 04 май, а в предвид и предстоящите празници мога да пусна кръвен на 26 и 28 април  Praynig

# 132
Salilinda честито и от мен, Успех на всички очакващи мацки.
Аз пак се провалих, един ден преди теста имам кафяво течение което се засилва Cry, всичко се повтаря с две думи.

# 133
(fany) направи кръвния утре, пусни да си видиш и прогестерона...аз прокървих на втория опит и прогестерона беше трагедия, въпреки, че приемах максимална доза прогестерон...обяснението беше, че може би организма не го усвоява добре...има инжекции прогестерон, така че е решим проблем...дано теста ти утре е добър и притесненията ти са напразни, стискам палци...и думи като "провалих се" да не съм чула повече, човек се проваля само, ако не се бори, всички който се борим за мечтите си сме победители, а неуспехите са само крачки към победата! Желая ти успех!

# 134
(fany), не се отчайвай!  Дано Sallinda е парва и успееш още този път! А и да има неуспех, трябва много силно да вярваш и чудото ще стане!  Hug

г-ца Магнетична, ти видя ли табличката от тази страница:
http://www.betabase.info/chart/basic/single/35/44

Моят тест трябва да е на 30.04, което се пада 13-ти ден от оплопждането и 12-ти от трансфера.
Но и аз, т.к. нямам търпение се чудя дали да не пусна и на 28 тест, и после пак - на 30.04... Въпреки, че ще е много по-добре на 30.04 и после - на 2.05. Ще видя колко ще си удържа желанието да науча по-скоро!   Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт