Дългото чакане след трансфер - 48

• 62 200
  • 728
  •   1
Отговори
# 150
KittyCatty благодаря ти за отговора,надявам се и при мен да е добър симптом. Доста ме успокои.

Последна редакция: пн, 25 апр 2016, 06:58 от sv_dineva

# 151
  • Варна
Добро утро, имам непрестанен ПМС, болки в гърди, корем и проверявам нон стоп за нежелано развитие Sad. Вие как сте мацки, някой друг с подобни?

# 152
Здр. sharki,аз съм 1ден след теб. Нямам никакви симптоми засега,освен стрелкащи болки в левият яйчник и то само вечер. При предният трансфер имах пмс и резултата беше  +. Така че споко и се наслади на прекрасния ден и не го мисли много.  Hug    Hug   Hug

# 153
Здравейте, от две нощи имам ужасно нощно потене. На какво може да се дължи? Обикновено след стимулация се потя през нощта докато се изчистят хормоните. Но сега само Кринона е хормонален и нищо друго.  newsm78

# 154
И аз имам потене по-време на стимулацията, но сега нямам нищо такова, но пък не съм ползвала Кринон  newsm78 може и от него да е

# 155
  • София
Здравейте, от две нощи имам ужасно нощно потене. На какво може да се дължи? Обикновено след стимулация се потя през нощта докато се изчистят хормоните. Но сега само Кринона е хормонален и нищо друго.  newsm78
медрол или подобно имаш ли?
при мен има такъв ефект от него.

# 156
Аз също съм с непрекъснати болки в корема и вечер в десния яйчник,липсващ апетит,което е неприсъщо за мен,все съм жадна и ми се яде много салата с оцет.Днес ми е 13 ден след трансфера.

# 157
Бамба, медрол! Явно е от него. Много благодаря.  Hug

# 158
И аз имам и кринон и медрол и потенето през ноща . Сменям пижами всеки ден Simple Smile Но , това да е ! 9 ден ми е след трансфера

# 159
Аз също съм с непрекъснати болки в корема и вечер в десния яйчник,липсващ апетит,което е неприсъщо за мен,все съм жадна и ми се яде много салата с оцет.Днес ми е 13 ден след трансфера.

Време е за тест при теб. Стискам палци !  newsm17

# 160

Време е за тест при теб. Стискам палци !  newsm17

Палци и от мен  Praynig Hug

# 161
  • София/Севлиево
Момичета питах и в другата тема,но незнам дали ще ми се отговори скоро там.Та ето каква е ситуацията:Когато ви изтече времето на съхраняване на  замразените ембриони как процедирахте?Моите ги оставихме замразени за още 6 месеца,като втория опит ще е юни-юли или септември.Но ми направи впечатлението, че в бланката за попълване ,където трябваше да избера какво да ги правя имаше 3 опции-замразяване за още време,унищожаване или даряване на хора с репродуктивни проблеми.И тук започна моето чудене-разрешено ли е да се даряват ембриони?Мислех си ,че може само яйцеклетки или мъжки материал...

# 162
Момичета благодаря ви за подкрепата.Теста ми излезна преди малко-812.6.Толкова се радвам и все още не мога да повярвам.Успех на всички.

# 163
Момичета благодаря ви за подкрепата.Теста ми излезна преди малко-812.6.Толкова се радвам и все още не мога да повярвам.Успех на всички.

Страхотен резултат  Hug Браво  bouquet Безпроблемна бременност до края  Praynig Heart Eyes

Елислава, знам че може да се даряват за опити, но не и на двойки  Thinking

# 164
Браво !!!  Hug Честито и успешен край  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт