Мурат Йълдъръм и Нургюл Йешилчай-"Любов и наказание"стари и нови проекти Тема183

• 87 030
  • 729
  •   1
Отговори
# 690
Добро утро!  Hug

Петък е - очертава се един много горещ ден, дано да сте на прохладно място! Аз ще ви заредя от сега с разни нещица да си имате за подкрепа.  Grinning

Скрит текст:
Това е от менюто на новия любим лондонски ресторант на Мурат  Grinning

А това е допълнение от мен. Grinning

# 691
  • На юг от тук
Добро петъчно утро.
Закусите добре,че днес ще е горещо и тичайки по задачи,да имате сили.
Марти,думата отпуск май отдавна не съществува в речника ни,особено в този на шефовете.
Желая Ви усмихнат петък.

Алекс Hug Hugпак си ме изпреварила hahaha

# 692
Кати, Hug аз съм сложила кафе, сладичко и плодове, а ти добре си ме допълнила с чай, соленичко и зеленчуци - менюто е пълно вече.  Joy Joy Joy

Марти, според мен в скоро време няма опасност Туба да забременее, защото от снощи в туитър е пълно със статии, че тя ще е партньорката на Къванч в новия му сериал. Нейното име се спрягаше от няколко дни, пишеха, че тя мисли по въпроса, а сега вече твърдят, че е дала съгласието си и е потвърдено. Ако е вярно, поне за известно време няма как да е бременна, а и ще престанат атаките в тутитър за нов сериал с Мурат.  Mr. Green

Сериалът с Бурак Дениз наистина няма много добър рейтинг - малко над 2 % беше, но и другите сериали бяха с доста занижени рейтинги. Може би заради мачовете, или защото времето вече е хубаво и хората предпочитат да излязат навън, вместо да се затварят вкъщи пред телевизорите. Но Пойраз и Кара севда приключиха сезоните си и другата седмица вече няма да ги има. Ще видим лятото как ще му потръгнат рейтингите. А фенките на Ханде доста си приличат с муратубите - те, докато вървеше Дъщерите на Гюнеш, постоянно я сватосваха с партньора й, колкото и те двамата да отричаха, че има нещо повече от служебни отношения между тях. За тях това е идеалната двойка и никой друг партньор не може да бъде достоен за нея.  Mr. Green Вече е преведен на руски първият епизод, който иска може да го погледне - много интересна заставка има, различна от тези, които съм виждала досега.

Любовь не понимает слов

http://my.mail.ru/mail/amali1/video/18/476.html

На мен пък са ми много симпатични като двойка и мисля, че си пасват добре.

Скрит текст:

Снощи започна още един романтичен сериал, още няма рейтинги да видим как се е представил, но ми се струва, че няма да е лош. Вече има превод и на него, слагам го в спойлера.

Скрит текст:
1 серия "Светское общество" рус. суб.

https://www.youtube.com/watch?v=_pWHp8-LoCs

Много интересна аналогия са направили английските фенки на Нургюл с Кейт Уинслет - не бях я виждала досега.

Племенникът на Нургюл също е бил на сета в последната нощ от снимките на филма - поне така е написал баща му в инстаграма си.  Grinning

Set malzemesi taşınan bir el arabası bir anda efe bey'in kraliyet arabası oluverdi .... setlerde büyümek böyle bişey. @ikincisansfilm @yaseminakbelyesilcay #evlatcandır #evlatsevgisi #oğul #efeyeşilçay

Още един малък сладур  Grinning

# 693

Добро утро, къзлар!

Кати, Алекс! Hug Hug

Дойдох си и донесох топло време.  Joy Joy Joy Joy Издавихте се от много дъждове.  Joy Joy Joy Joy

Скрит текст:

Последен поглед от високо на  "Коста Бланка".

Хубав петък ви пожелавам!

# 694
Хриси, добре си се завърнала!  Heart Eyes Hug Да знаеш, че чакаме подробен отчет от разходката, онагледен с много снимков материал!  Peace

В тази горещина, освен да ви предложа обяд на прохлада край Босфора в приятна компания.  Grinning

И по една разхладителна напитка, поръсена с магичен прашец от един вълшебник.  Grinning

А това било 50 нюанса на отпуска.  Joy Joy Joy

И, за да не е съвсем спам - първият постер на Втори шанс от официалния инстаграм на филма.

# 695
  • На юг от тук
Алекс,аз съм за нюансите на отпуската.
А Хриси се появи,само за да ни стане по-горещо и тъжно,че не можем да се възползваме от нюансите ти. Joy Joy Joy

# 696
Кати, в момента и аз съм за нюансите, но на някое южно море, че на нешето дават температура на водата само 21 градуса.  Laughing

Доживяхме и това - снимка от инстаграма на Мурат, 8 г. по-късно е написал на турски и на английски. не ми се мисли каква истерия ще настъпи.  Mr. Green

8 yıl sonra 😊 #London.. 8 years later..@tubabustun.official

# 697
  • На юг от тук
Алекс,аз като не ходя по чужди дворове,няма и да разбера. Joy Joyпък и не ми трябва.

# 698
Кати, то и аз не ходя, ама ми се набиват пред очите разни коментари - голяма еуфория настана, даже и в пресата го отразиха това велико събитие. Едни плачат от щастие, други съжалавят, че не били мъже, за да се напият от радост.  hahaha hahaha hahaha Поне знаем къде да търсим Мурат вече - на седмото небе бил.  Joy Joy Joy А сега, ако се появи една снимка и с мъжа на Туба до тях, ще умра от смях.  Mr. Green

Ето някои бисери:

Скрит текст:
Прямо сижу и от радости рыдаю, пусть пошлет им Бог заслуженное счастье, которого они заслужили!

Боже мооооой,молодцы наши любимки,мы так верили в вашу любовь и вы не подвели нас!!!Любим,любим,любииииииим!!!

НУ СЛАВА АЛЛАХУ, СВЕРШИЛОСЬ!!!!!!

Наконец то их пути пересеклись- я всегда верила,что они встретятся. Как же я рада- не передать словами!!! Сегодня самый прекрасный день!!! Их глаза светятся от счастья!!!! Будем ждать дальнейших событий!!!!!

Супер! Какие они счастливые когда вместе!!!!!! Глаза то горят - по настоящему!!!Радуюсь за них как за себя!

Была бы мужиком : напилась бы от счастья !!!

Мурат от счастья на седьмом небе и мы там !

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Това е от инстаграма на Нургюл - явно днес синът й е приключил учебната година.

Karneleri aldık󾔗󾔗Bütün çocuklarımıza ve öğretmenlerimize harika bi tatil diliyorum😎󾓚󾟞 erkek çocukları zekalarını annelerinden alırmış,bilim adamları öyle diyo󾌩 󾌩@noktateyn

Нали доста време я спрягаха като евентуална партньорка на Халит Ергенч в новия му сериал. Днес излезе още една бомба - след 10 г. той отново ще си партнира с Бергюзар! Предполагам, че е вярно, щом Ранини го е написала.

Bergüzar Korel ve Halit Ergenç 10 yıl sonra aynı dizide: Vatan Haini!

http://www.ranini.tv/haber/15719/1/berguzar-korel-ve-halit-ergen … izide-vatan-haini

Скрит текст:
Бергюзар и Халит спустя 10 лет снова в одном сериале: "Предатель Родины"!

Стало известно,что Халит Эргенч возвращается на экраны вместе со своей супругой, Бергюзар Корель!!!!
Сериал начнется в сентябре на канале D. Сериал будет от компании O3 Mедиа и режиссерами будут Ягмур-Дурул Тайлан.

Последна редакция: пт, 17 юни 2016, 15:59 от Alex_B

# 699
  • на Морето
Божеее,боже!

Отварям фейсбука и какво да видя-помислих,че е колаж и бегом тук-знаех,че Алекс ще е в час! smile3555 smile3555 smile3555 smile3555 smile3555 doh doh doh doh

Още съм в шок,но вече мога да ви кажа

Привет wavey wavey  wavey wavey

Радвам се,че ви има ВСИЧКИ! Hug Hug Hug Hug

Добре дошла на Хриси!
За колажа на Таня с Окото и аз си помислих същото Mr. Greenай да вземе да спре на най-високото и поне час да не мръдне! Joy Joy
Алекс,благодаря за всичко,което правиш да сме информирани! bouquet
А рускините са болни мозъци,да се смееш ли,да плачеш ли!
Снощи загледах новото сериалче по нощите и днес съм като заварчик,ама ми хареса!
На 200 метра съм от 50-те нюанса Синьо,но още не съм ги видяла Mr. Green,чак наесен ще им се радвам.
Ще следя с Ооогромен интерес развитието на 8 год,по-късно!Малеее,малее,още съм потресена!Кой имаше припадащото мишле newsm78,да ми го заеме Joy

Дано сте на прохладно място,че като знам,това Плевен,В.Търново-за какво иде реч лятото.........

# 700

Здравейте, всички! Трябва ми малко време да осъзная дали вече земята е рай и аз съм в него и ще се изкажа  Peace Laughing

# 701
  • на Морето

Здравейте, всички! Трябва ми малко време да осъзная дали вече земята е рай и аз съм в него и ще се изкажа  Peace Laughing

Мартиии, Hug,така съм и аз #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

Скрит текст:
Mila, сериал закончился 7 лет назад (2009), а он подписал 8 лет спустя...почему? Да потому, что он как раз женился в июне 2008, тем самым потерял Тубу. А сегодня на дворе тоже июнь 2016...т.е ровно 8 лет...😜
smile3511

Последна редакция: пт, 17 юни 2016, 17:16 от Poly@

# 702
Здравейте отново!
Хриси,  Hug
добре дошла и чакаме пълен отчет с много снимки от Испания!

Кати,  Hug при мен в близките два месеца отпуска е непозната дума, но пък се очертават изпълнени с чувства, сиреч нерви  #Cussing out #2gunfire Joy

Алекс,  Hug съчувствие, че на теб се падна да донесеш тази „зашеметяваща” вест за срещата, въпреки че от снощната снимка на Т. Б. можеше да се очаква продължение  Mr. Green

Поли,  Hug добре че ме подсети за мишока  Peace Laughing

Та за великото събитие - предвиждам два варианта: Peace

1.   И на двамата (Т. Б. и Мурат) адски им е писнало от раздуването и намеците и ежедневната психоатака в нета и са решили най-накрая да сложат край на спекулациите като покажат, че са в съвсем приятелски отношения и нищо не тежи между тях. Съвсем не беше случайно, че Мурат спомена за обяд  с Туба. Всичко е добре планирано, а и двамата са достатъчно обиграни и много добре знаят какъв ще бъде ефектът – вдигнаха си рейтига!

2.   С гръм и трясък всъщност обявяват връзката си  #Cussing out #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Ако е това, то е грозно от където и да го погледнеш. Преди по-малко от месец Т. Б. и съпругът й опровергаха слуховете за развод. Всъщност аз от Т. Б. никога не съм била очарована, така че не бих се изненадала от подобна наглост. От Мурат обаче бих се разочаровала и то много. Негова работа си е кого ще обича и как ще подрежда личния си живот и не би следвало да се съобразява с фенските желания и амбиции. НО когато знаеш, че има нещо тайно, скрито, втори план в живота ти и претендираш, че си това, което той претендира че е, не се държиш по този начин, защото всъщност изпразваш думите от смисъл и се подиграваш с доверието на хората. Оказва се твърде евтина и нечиста игра. Все пак четем интервютата му и сме проявили някакво разбиране. Твърде брутално е и въобще не отговаря на претенциите му! Peace  Така че ако това се окаже истина ще спечелят окончателно Пантерова и сие, но и много ще загубят и много фенове ще бъдат разочаровани. И за да цитирам и аз веднъж „Единствения” сериал: „Твърде много лъжи!”. #Cussing out Mr. Green smile3511 no no no

Ами днес започна  хитов сериал на лятото, очакваме втора серия  Mr. Green

# 703
От туитър  Close

mrtyldrmgeofans ‏@mrtyldrmgeorgia 22 минПреди 22 минути

mrtyldrmgeofans ретуитна TV Eleştirmeni

wow  bravo!!

mrtyldrmgeofans добави,
TV Eleştirmeni @elestirmentv
TİMS Engin Akyurek ve Murat Yıldırım ile yeni sezonda ekrana gelecek olan 2 yeni dizisi için görüşüyormuş.

Превод с  google

Тимс Енгин Акюрек и Мурат Йълдъръм, който ще се появи в новия сезон 2 тя говореше на новия масив.

Само не разбирам - и двамата в един проект ли ще са или в различни  newsm78 #Crazy Rolling Eyes

Але-е-е-кс къде си  Laughing

# 704
Марти, Поли, ама вие съвсем присърце сте я взели тази снимка - почти като муратубите, ама с обратен знак.  Joy Joy Joy

Аз вярно, че се изненадах в първия момент, но после си помислих, че няма нищо нелогично в един момент пътищата им да се пресекат отново, да се снимат като колеги и да си споделят снимката. Ако имаше някакъв втори, личен план в отношенията им, със сигурност нямаше да го афишират така показно, поне докато Туба е омъжена. Та затова ми стана много смешно, когато четях коментарите и екзалтацията, която настана у някои техни "фенки".  Joy Joy Joy Още повече, че Туба е в Лондон на почивка със семейството си, поне такава беше информацията. А и тя има имоти там, нормално е да отиде да си ги нагледа. Първата ми мисъл, правейки асоциация с времето на Аси беше, че сега Мурат е с дълга коса, за разлика от Демир, а Туба е с къса, за разлика от Аси и ми стана смешно.  Joy Joy Joy Ако има нещо покрай тази тяхна среща, то по-скоро може да е някой нов съвместен проект, но не сериал - нали тя вече се е съгласила да участва като партньорка на Къванч. Съпругът й ще снима нов филм, в който тя също ще има малка роля, възможно е Мурат също да се включи. Писаха, че снимките ще започнат през август, но главните герои все още не са известни.

Цялата истерия, която се развихри, ме повокира да извадя някои данни за партньорките на Мурат. Даже и аз се изненадах от резултата - ами колкото и да се тръби навсякъде как Туба е най-популярната му партньорка и да се неглижират останалите, оказва се, че това съвсем не е така според данните на профилите им в инстаграм. Не съм се ровила в тутитър и ФБ, защото нямам толкова свободно време и търпение.

Мурат има 851 хил. последователи, Туба има 1.1 млн., Бурчин има също 1.1 млин., Нургюл има 1.3 млн., а Езги има 2.1 млн.!!! Аслъ има толкова абонати, колкото и Туба - 1.1 млн., а тази снимка, която е качила преди 3 ч. има 102 хил. харесвания за 3 ч., при положение, че снимката, която Мурат качи с Туба преди 7 ч. има 54.6 хил. лайка! Нургюл има снимка, която има 258 хил. лайка, това беше най-многото, което видях при всички сред последните им снимки. Който иска, може да се порови повече...

Ето я последната снимка на Аслъ, която е от сета на сериала й и вече има 110 хил. лайка - увеличили са се с 8 хил., докато пиша.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт