Мурат Йълдъръм и Нургюл Йешилчай-"Любов и наказание"стари и нови проекти Тема183

• 87 037
  • 729
  •   1
Отговори
# 705
От туитър  Close

mrtyldrmgeofans @mrtyldrmgeorgia 22 минПреди 22 минути

mrtyldrmgeofans ретуитна TV Eleştirmeni

wow  bravo!!

mrtyldrmgeofans добави,
TV Eleştirmeni @elestirmentv
TİMS Engin Akyurek ve Murat Yıldırım ile yeni sezonda ekrana gelecek olan 2 yeni dizisi için görüşüyormuş.

Превод с  google

Тимс Енгин Акюрек и Мурат Йълдъръм, който ще се появи в новия сезон 2 тя говореше на новия масив.

Само не разбирам - и двамата в един проект ли ще са или в различни  newsm78 #Crazy Rolling Eyes

Але-е-е-кс къде си  Laughing

Марти, видях го това и го ретуитват, но това TV Eleştirmeni нищо не ми говори, а друго потвърждение отникъде не се е появило засега, даже и рускините не са го коментирали все още. Аз го разбирам, че Мурат и Енгин ще са в 2 нови сериала на TIMS. Дано да съм разбрала правилно, ако изобщо е вярна тази новина.

# 706
Алекс, вярно малко се филмирахме!  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Но в нета вече ги обявиха за семейство и сега искат снимки с децата  Peace  smile3514 smile3514 smile3514 А и изскачат отвсякъде  #Cussing out Joy Joy Joy Няма отърваване скоро! #Cussing out Дано Т. Б. скоро се появи със семейството си, макар че надали нещо ще промени  #2gunfire

По повод на статистиката само да добавя - Бурчин направи милион в инстаграм около два месеца преди Т. Б.  Peace А клипчето на Мурат и Езги от награждаването има 87,6 хил. харесвания  Peace Heart Eyesв инстаграма на Мурат  Peace

Много е хубава Аслъ на тази снимка  в много нюанси отпуска:peace:

От туитър  Close

mrtyldrmgeofans @mrtyldrmgeorgia 22 минПреди 22 минути

mrtyldrmgeofans ретуитна TV Eleştirmeni

wow  bravo!!

mrtyldrmgeofans добави,
TV Eleştirmeni @elestirmentv
TİMS Engin Akyurek ve Murat Yıldırım ile yeni sezonda ekrana gelecek olan 2 yeni dizisi için görüşüyormuş.

Превод с  google

Тимс Енгин Акюрек и Мурат Йълдъръм, който ще се появи в новия сезон 2 тя говореше на новия масив.

Само не разбирам - и двамата в един проект ли ще са или в различни  newsm78 #Crazy Rolling Eyes

Але-е-е-кс къде си  Laughing

Марти, видях го това и го ретуитват, но това TV Eleştirmeni нищо не ми говори, а друго потвърждение отникъде не се е появило засега, даже и рускините не са го коментирали все още. Аз го разбирам, че Мурат и Енгин ще са в 2 нови сериала на TIMS. Дано да съм разбрала правилно, ако изобщо е вярна тази новина.

Благодаря, и  аз така си помислих  Peace Пък и доколкото си спомням това ще е след Нова година, сега са актуални есенните екипи  Peace

Последна редакция: пт, 17 юни 2016, 22:16 от martali

# 707
Марти, затихва истерията, а аз си представям колко се е смял над реакцията, която предизвика с тази снимка.  Joy Joy Joy Но ти си права - голяма реклама си направиха. Влязоха и в пресата, и в телевизията, и в туитър трендовете.  Joy Joy Joy

В момента играят Турция и Испания, та вече всички гледат футбол - предполагам и Мурат също. И сигурно много прежвивяват, защото падат с 2:0 още в първото полувреме.

Нургюл пак са я забъркали с футбола - нали е върл почитател.  Joy Joy Joy

Последна редакция: пт, 17 юни 2016, 23:06 от Alex_B

# 708
Алекс, те и без това редиците на муратубите бяха замрели, сега ги консолидираха за още 10-тина години  #Cussing out Може и да съм скептична, но не мисля че истерията ще затихне скоро, напротив - така ще сме Banghead tantrum no comp03 Истерията ще заглъхне, когато Мурат официализира своя връзка  Peace
Много се смях с едно мнение при гъркините: "Засега победи Източния блок!"  Joy Joy Joy Joy

Всъщност спирам с темата и влязох за друго - май ни очаква още едно интервю от Бейрут, не си спомням това да сме го гледали  newsm78 #Crazy Rolling Eyes

# 709
Алекс, те и без това редиците на муратубите бяха замрели, сега ги консолидираха за още 10-тина години  #Cussing out Може и да съм скептична, но не мисля че истерията ще затихне скоро, напротив - така ще сме Banghead tantrum no comp03 Истерията ще заглъхне, когато Мурат официализира своя връзка  Peace
Много се смях с едно мнение при гъркините: "Засега победи Източния блок!"  Joy Joy Joy Joy

Всъщност спирам с темата и влязох за друго - май ни очаква още едно интервю от Бейрут, не си спомням това да сме го гледали  newsm78 #Crazy Rolling Eyes

Марти, утре щяло да се излъчи това интервю според превода на Фатма.

От същия източник, който обяви новия сериал на TIMS, се появи още едно непотвърдено инфо - Хазал Кая може би щяла да е парньорката на Мурат. Ама забележете само какво ми превежда преводачът в туитър - Мурат Йълдъръм ще е женският партньор.  Joy Joy Joy Днес ми върви да се забавлявам.  Joy Joy Joy

TİMS'te Hazal Kaya'ya dizi teklifinde bulunmuş. Yanılmıyorsam Murat Yıldırım'ın kadın partneri olması düşünülüyor. Aslında baya da uyumlular

Този път рускините бързо го преведоха:

Компания TİMS хочет видеть Мурата в новом проекте с Хазал

Но, от това, което излиза напоследък за нея, тя изкара някакво образование за готвач и сега е на практика в някакъв ресторант. Скоро четох, че искала да се съсредоточи върху готварството, да си открие ресторант и нямала намерение за момента да се снима в сериали.

Турция вече пада с 3:0, а току що турските фенове освиркаха много яко приятеля на Мурат Арда Туран, защото се мотае по терена.

Последна редакция: пт, 17 юни 2016, 23:25 от Alex_B

# 710
  • на Морето

Марти,Алекс! Peace

Точно поради тази причина я взех навътре Joy Joy Joy
Марти много хубаво го е казала!
Като се сетя досега как изскачаше отвсякъде и беше залепена,прилепена и каквото там се сетите на всяка снимка на Мурат,не ми се мисли оттук нататък.Пък и какво толкова я превъзнасят ,единствена била,тя и той,ай стига бе!!!И ние филми гледаме и очи имаме.И що решиха,че тя е любовта на живота му,а?Те всичките му филмови партньорки,коя от коя хем по-хубави,хем по-талантливи.
Днес главата ме заболя от vk-едно и също,едно и също,като мантра!Спирам! smile3505

Лека нощ!

# 711

Добро утро!

Да ви събудя с испанско кафе и 50 нюанса синьо.  Joy Joy Joy Joy

Скрит текст:

Хубави и спокойни почивни дни!

# 712
Добро утро и от мен!  Hug

Хриси, как си оставила тези красоти и си се върнала в напечения Плевен?  newsm78 Направо ти съчуствам.  Grinning

Моите отпускарски нюанси преливат в розово вече - да е розов и безгрижен денят на всички!  Grinning  Heart Eyes Hug

Скрит текст:
Много витамини и течности за днешните горещини. Grinning

# 713
Целият нет е залят с всевъзможни колажи на Мурат и Хазал, изскачат отвсякъде, Н2О вече ги е нагласил в общ сериал, дори и за септември го е предвидил.  Joy Joy Joy  Но снощи бяха питали в туитър Ранини дали е вярна тази новина, а тя отговаря, че не е чувала такова нещо, та аз засега не бих залагала, че е достоверна.

Езги отново се е отдала на 50-те нюанса, този път в друг хотел от района на Анталия - Regnum Carya Golf & Spa Resort. Погледнах в гугъл, има доста снимки, не е лош - може да се прежали човек да прекара няколко дни там.   Joy Joy Joy

https://www.google.bg/search?q=Regnum+Carya+Golf+%26+Spa+Resort& … SS1Uhj5JojiA2M%3A

Аз си избрах ей това местенце.  Grinning

А ето я и Езги.  Grinning

Последна редакция: сб, 18 юни 2016, 10:49 от Alex_B

# 714

Хриси, как си оставила тези красоти и си се върнала в напечения Плевен?  newsm78 Направо ти съчуствам.  Grinning

Алекс, рано или късно всичко хубаво свършва.  Joy Joy Но съм планувала след 2 месеца още един нюанс в синьо.  hahaha hahaha Този път в южната част на континента.  smile3503 smile3521

https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0%B0%D0%BD%D1%82%D0%BE%D1% … D0%B8%D0%BD%D0%B8

https://www.google.bg/search?q=%D1%81%D0%B0%D0%BD%D1%82%D0%BE%D1 … =1440&bih=775

# 715
 wavey wavey wavey wavey

Хриси,  Hug това лято си го ударила на живот! Браво!  Heart Eyes Дори картинките на морето ми действат релаксиращо  Peace

Алекс,  Hug ща взема да я заобичам тази Хазал Кая,  Peace Joy Joy Joy че малко отмести другите  Peace А Езги определено знае къде да почива Laughing Heart Eyes

Поли,  Hug ЕДИН ГОЛЯМ ПЛЮС от мен  Peace newsm10 smile3501

Ето го интервюто, което чакахме  Peace

https://youtu.be/eY9CLDQWc9s

Танчето нещо ми се губи  newsm78

# 716
Преводът на репортажа от рускините! Златни са!  Grinning Heart Eyes

Murat Yıldırım - Interview on Elaph with journalist Said Hariri. Lebanon, 27/05/2016
перевод Анастасия Новак для https://vk.com/murayildirim

- Мурат бей, добро пожаловать. Вы удостоили нас чести.
- Спасибо, спасибо. Вы когда так разговаривали, вспомнилось как от мамы слышал этот язык, постоянно. Мне очень нравится. Вы когда-так говорили я за вами наблюдал.
- Вы выучили арабские слова?
- Я знаю совсем немного. ( слова называет) потому говорит, что меняется язык, в каждой арабской стране свои особенности языка. Мы с мамой когда ездили первый раз в Саудовскую Аравию, она вначале не могла понять, потому что арабский с турками отличается. Поэтому она сначала не понимала, но уже во время нашего второго визита уже довольно таки хорошо с ними разговаривала. Разница не особо существенна, но все же есть маленькие отличия, не так ли?
- Да.
- Вот я вас спрашиваю.
- Вы приехали в Ливан впервые. Как вам Ливан? Что вам понравилось больше всего?
- У меня еще не было возможности прогуляться, но еще с детства я интересовался Бейрутом. Этот интерес начался с еду. Потому что моя покойная тетя готовила замечательную еду. И моя мама всегда говорила, что это с Бейрута этому научилась.
- Что за еда?
- Вся еда была очень вкусной. Табулли, мясные котлеты. Конечно, оно все похоже между собой, но есть отличия , в зависимости от того, что мы добавляем в блюдо. С едой Бейрута я знаком еще с детства. Я знал вашу еду еще тогда, когда вы меня не знали.
- Уже завтра вы получите свою награду. Можете поделиться своими чувствами с нашими зрителями?
- Это прекрасное чувство, потому что люди меня пригласили сюда потому что они любят меня и дают ту награду за любовь ко мне. Это приглашение любви. Поэтому я очень взволнован , мы познакомимся с новыми людьми. Я думаю, это будет прекрасная ночь. Я уже собирался пару раз приехать сюда. Но был вынужден все отменить. Но , видимо, суждено было сейчас приехать.
- Поздравляю вас! Какое это чувство, быть звездой не только в Турции, но и в арабском мире?
- Под значением звезда я обозначаю такой смысл как любить, быть любимым, когда люди улыбаются на улице при встрече с вами, пишут прекрасные сообщения в СМИ. Когда вы видите эту любовь, то и вам хочется дать что-нибудь взамен. Мне нравится это положение. С другой стороны, это опасное положение, оно приводит человека в другие ситуации, могут быть всякие проблемы. Но , слава Аллаху, не попадая в такие серьезные ситуации, находясь в любви с людьми, что мы можем еще сделать?
- В арабском мире вы стали очень популярные благодаря сериалам "Аси" и "Любовь и наказание" . У персонажей Демира из "Аси" и Саваша из "ЛиН" есть некие схожести. Что вы думаете по этому поводу? Вы поддерживаете это мнение?
- Возможно, физически они очень похожи, но на самом деле это очень разные персонажи. Например Демир из "Аси" он руководствовался чувствами, он не придавал особого значения словам, то- есть не выражал свои чувства. А Саваш прямо таки наоборот, он обо всем говорил. В этом смысле они очень разные, один слишком закрытый, а второй слишком открытый.
- Какие факторы были самыми важными для вас, когда вы приняли предложение играть в "ЛиН"?
- Самым важным был продюсер и режиссер, потом конечно сниматься с госпожой Нургюль. Я тогда прочитал сценарий впервые. И до этого Кудрет Сабанджи делал успешные проекты. Например, сериал "1001 ночь". Конечно же каждый актер захочет с ними работать и я тоже хотел. После "Аси" мне поступило это предложение и я согласился, после прочтения сценария. Иногда это из-за персонажа, иногда из-за сценария, или продюсера. Конечно же влияет не только что-то одно. Но в этом смысле, на первом плане для меня были продюсер и режиссер.
- Ваш персонаж Картал из сериала "Королева ночи"
- (Смеется) вы прямо как Селин сказали "Картал". Ну есть маленький акцент
- Конечно. Что можете сказать на счет этого проекта и Мерьем Узерли? Этот проект стал успешным, на ваш взгляд?
- На счет Мерьем Узерли могу сказать, что бывает такое, что 5-10 минут посидишь с человеком и чувствуешь его открытость. И Мерьем для меня стала такой. С самого начала наши энергии соприкоснулись при нашем знакомстве.
Я её очень полюбил и думаю, что она меня так же полюбила. Она очень открытый и позитивный человек. Это конечно очень помогает в актерском мастерстве. По крайней мере, это то, что может помочь, на мой взгляд. Мы это конечно же использовали, когда играли. "Королева ночи" стал успешным,но иногда когда слишком сильно возишься с чем-то, то выходят какие-то проблемы. С самого начала он был очень обсуждаемым, накладки со сценарием. Если чего-то сильно ждешь, то выходят проблемы. А если начнешь так проблематично, то так и пойдет дальше. А у нас и началось все проблематично , так же и закончилось. Я говорю это в плане раскрытия истории. Но несмотря на постоянные изменения в сценарии, и то, что все говорили, как же это собрать все в кучу, были и хорошие кадры, актеры были прекрасными, по-моему, и режиссеры тоже. Но, как я и говорил, история с самого начала была как ... некая авария.Я говорю авария, потому что над ней все постоянно тряслись, чтоб получилось хорошо, всегда была благая цель, но получилась авария. Для меня было большим наслаждением играть с такими актерами как Угур Полат, Фунда Эрйыгит, и так же с Мерьем Узерли было приятно поработать.
- У вас есть знакомые актеры из арабского мира?
- Нету, простите, не знаю никого.
- Хотели бы сыграть в одном проекте с арабскими актерами?
- В любое время. Если такое возможно, то почему бы и нет. Я не знаю сыграю ли я здесь в каком-то сериале, но я знаю, что буду приезжать сюда снова и снова.
- Вашими фанатами являются и турецкие женщины, и арабские женщины. Что вы чувствуете и влияет ли на вас такой интерес негативно?
- В каком смысле "негативно"?
- Не знаю. Возможно, на вашу личную жизнь.
- Как я и говорил, быть любимым - это замечательное чувство. В любом смысле быть любимым. Кто-то любит как ребенка, кто-то видит как брата, кто-то как идеального мужа. Но ,в конце концов, если то, что они видят, несет в себе позитивную энергию, то это делает меня счастливым.
По этому, конечно же, я счастлив.
- Мы знаем, что женщины, которые сейчас смотрят этот репортаж, интересуются вашей личной жизнью. Есть ли какие-то отношения у вас на горизонте?
- На данный момент у меня нет никого в жизни.
- А на горизонте?
- Никто не знает что у нас на горизонте, кроме Аллаха. По этому на счет этого не могу ничего сказать.
- Мурат Йылдырым, я благодарю вас за такой увлекательный репортаж! Вы удостоили нас чести и еще раз добро пожаловать в Ливан.
- Вам спасибо!
- Большая честь!.

# 717
Марти, мерси за интервюто!  Hug Е, казал е, че няма никой в момента в живота му, та сега ще има да го сватосват.  Joy Joy Joy Рускините са копирали заглавието, което аз сложих, когато вграждах клипчето на страниците ни - няма как да съвпада случайно до всяка точка, тире и запетая.  Grinning Та и ние имаме принос - от тях преводът, от нас заглавието.  Wink Laughing

Обаче, турските му фенки са решили да му търсят нова партньорка и са организирали тази вечер в 21:30 ч. атака в туитър да искат Фахрие Евджен.  Laughing Едни му търсят партньорка в живота, други на екрана - луд умора няма.  Joy Joy Joy

https://twitter.com/MYildirimFans/status/744202807432089600

И една много хубава лятна Нургюл, която е била една от причините да се съгласи да играе в ЛиН.  Grinning

Hafiften tatil modu👙😎 @cihannacar

И още една снимка от инстаграма на приятелката й

Последна редакция: сб, 18 юни 2016, 21:08 от Alex_B

# 718
Алекс,  Laughing въобще не обърнах внимание на заглавието. Зарадвах се на бързия превод  Peace

И една много хубава лятна Нургюл, която е била една от причините да се съгласи да играе в ЛиН.  Grinning

Hafiften tatil modu👙😎 @cihannacar

Той не за пръв път го казва  Peace Grinning Но феновете на ЛиН не са като едни други  и не правят от мухата стадо слонове  Peace Joy hahaha hahaha hahaha
Озет на втори епизод на летния хит  Peace
Скрит текст:
Мурат е  бил на вечеря с турския консул, защото той ще ги бракосъчетае, събитието се очаква на РД на Туба, а бизнесменът ресторантьор ще бъде свидетел  Banghead box bash
Така че при Мурат всичко е попълнено  Peace Joy Joy Joy Туитър изостава  Joy Joy Joy Joy Joy
 На мен ми хареса определението "авария" за КН. Laughing Много точно!  Peace  И пак - "обикнал Мерием" - това за пръв път го казва за партньорка  Peace Представи си ако беше за една друга  Mr. Green #Cussing out #2gunfire

Нургюл на последните снимки и от миналите дни изглежда страхотно  Laughing Мислех си, че е ефект на фотошоп, но май не е  Laughing Много е свежа и някак отслабнала в лице  Laughing

Обаче, турските му фенки са решили да му търсят нова партньорка и са организирали тази вечер в 21:30 ч. атака в туитър да искат Фахрие Евджен.  Laughing Едни му търсят партньорка в живота, други на екрана - луд умора няма.  Joy Joy Joy

https://twitter.com/MYildirimFans/status/744202807432089600

Успели са да го качат в турския тренд на туитър  Peace Аз не съм участвала, нямам мнение. Просто жени, определени единствено като хубави не ме интересуват.  Peace Laughing Както впрочем и такива  мъже!  Peace Laughing

Последна редакция: нд, 19 юни 2016, 01:19 от martali

# 719
Добро утро!  Hug

Неделя е - дано да е по-прохладна от вчера!  Grinning

Хриси,  Hug много добра дестинация си си избрала за втората почивка!  Peace Аз вече телепортирах Мурат там да те чака за закуска.  Laughing Даже и джакузи съм ви осигурила.  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт