В момента чета...46

• 83 457
  • 759
  •   1
Отговори
# 705
Коментирате "Романът на Лизи".
На мен много ми хареса, но не съвсем в началото. Странен е, но си заслужава да се прочете.

Не знам дали тук му е мястото, но ми е любопитно да разбера мения и на други честящи.
Четете ли ревюта на книгите, преди да си ги закупите?
В групата "Какво четеш" във фейса има няколко дами, които често публикуват ревюта...но за мен са толкова пространствени, че...от една страна хем ми предизвикват любопитство към книгата, а от друга...леко ме дразнят. Някак ми лъха помпозност от тях.

# 706
Добре дошили на новите попълнения  Hug

Приключих "Мучачас" на К. Панкол и ще започвам Джоан Харис - "Петте четвъртинки на портокала". Имаха само тази и още една в библиотеката, но и за двете не видях отзиви тук. "Джентълмени..." беше заета.

Sesylle, чета отзиви, но не пиша обикновено. Още в училище мразех да обяснявам какво е искал да каже авторът... Crazy

Хубав уикенд на всички Heart Eyes

# 707
  • София
Обичам да чета ревюта в Goodreads. По-интересни са ми отрицателните, особено ако са аргументирани. Тук също с интерес чета отзиви и благодарение на темата съм посягала към книги, които иначе бих пропуснала  Simple Smile

# 708
  • София
Обичам да чета ревюта в Goodreads. По-интересни са ми отрицателните, особено ако са аргументирани. Тук също с интерес чета отзиви и благодарение на темата съм посягала към книги, които иначе бих пропуснала  Simple Smile
+1, особено за подчертаното!
Има книги, които купувам дори без да прочета ревюто на задната корица, но това обикновено е за романи, които чакам дълго или са от автор, който много харесвам.
Ако много ме зачовърка любопитство и разполагам с време, чета ревюта из книжни блогове, в ГР, в посочената ФБ група и изобщо на всяко място, на което намеря инфо Simple Smile.
Но наистина тук ви познавам по-добре и тук събирам най-много впечатления.

Последна редакция: пт, 10 юни 2016, 14:33 от Вени***

# 709
Ревюта за книги чета предимно тук, благодарение на тях имам километричен списък с книги за четене Simple Smile

По темата - напредвам с "Особени сезони", бях забравила колко обичам Кинг.

# 710
  • Чукарландия
Ревюта за книги чета предимно тук, благодарение на тях имам километричен списък с книги за четене Simple Smile

+1.  Heart Eyes

# 711
Аз не чета ревюта.
За писане - също не съм силна в писането кой какво искал да каже.

# 712
  • Ямбол
Чета и ревюта на различни блогъри, и мнения в Гудрийс - положителни, отрицателни, със спойлери, всякакви. Не съм много по писането на многословни ревюта  Rolling Eyes .

# 713
  • на североизток от Рая
 И аз съм от четящите ревюта. Често се възхищавам на изказа на някои от пишещите. Омагьосващо се изразяват и това често ме кара да поискам да прочета дадена книга. Не се влияя от всяко мнение, подбирам. Тук съм открила момичета, с които имаме сходен вкус към литература и с интерес чета споделеното от тях.

За писане - също не съм силна в писането кой какво искал да каже.

Ама то не пишем кой какво искал да каже, а какво сме получили като усещане от книгата, въздействие.  Peace

Чудя се коя книга да започна - "Кажи на вълците, че съм си у дома", или "Тайната на фламандците".

# 714
  • София
Нели, не знам с коя ще решиш да започнеш, но моля да споделиш мнението си за "Кажи на вълците, че съм си у дома", след като я прочетеш. Аз отдавна я планирам. Peace

# 715

Приключих "Мучачас" на К. Панкол и ще започвам Джоан Харис - "Петте четвъртинки на портокала". Имаха само тази и още една в библиотеката, но и за двете не видях отзиви тук. "Джентълмени..." беше заета.

"Петте четвъртини на портокала" е сред любимите ми книги на Джоан Харис.  Heart Eyes
Аз чета ревюта,но не мога да пиша такива.  Peace

# 716
  • на североизток от Рая
Нели, не знам с коя ще решиш да започнеш, но моля да споделиш мнението си за "Кажи на вълците, че съм си у дома", след като я прочетеш. Аз отдавна я планирам. Peace

С нея ще започна, Пете, и ще пиша непременно.  Hug

# 717
Аз обичам кратки и ясни ревюта, дългите си ги спестявам. Също така и аз рядко и кратичко пиша. Отзад на книгите не ги чета, че нерядко или нямат нищо общо с фабулата, или имат спойлери.
Стягам багаж, добре че имам четец, та помъкнах 'само' една чанта с книги  Crazy

На средата на първата книга от поредицата Малазанска книга на мъртвите съм, все още нищичко не разбирам...

# 718
  • София
Обикновено не чета ревюта, защото книгите, които купувам, са ми предварително препоръчани от хора със сходен вкус на моя. Чета тази тема и ревюта на потребители в GR. И както по-горе вече се каза - благодарение на темата имам списък с книги за мноооооого дълъг период от време.

На средата на първата книга от поредицата Малазанска книга на мъртвите съм, все още нищичко не разбирам...
hahaha
Само не я зарязвай! Ще свикнеш и ще започнеш да разбираш.
Досега третата книга ми е фаворит.

# 719
Здравейте момичета , аз чак сега ви откривам  Simple Smile. Обичам да чета книги и то в почти всички жанрове. Бях спряла известно време, но се завърнах с един огромен списък от книги, които искам да прочета, но понякога ми е много трудно да се съсредоточа. Почнах преди време "Джентълмени и играчи" , но нещо не ме впечатли. Сега чета "Школа за магии" на Нелсън Демил , но много трудно върви и тя.

Общи условия

Активация на акаунт