Клиника Малинов - клиниката със сърце :) (9)

• 33 867
  • 734
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Блингче, Ели Hug
Воайорче, възхищавам се на това колко си позитивна! Браво, така трябва! Hug И според мен е по-добре, че си се изчистила сама, защото възстановяването ще е много по-лесно и можете да започнете опити отново, когато се почувстваш готова!
Магнетична, дано и докторката да хареса резултатите и бързо да вкарате нещата в норма, за да се наслаждаваш на една спокойна бременност! Heart Eyes
Йоли Praynig Praynig Praynig

# 571
Воайорче, много ми харесва как се справяш с трудностите! Трябва да гледаме позитивно и напред  bouquet Другият път всичко ще бъде наред!

И аз така си повтарям...този месец и аз като абсолютно хахо от 10 ден съм почнала с едни ранни тестове, като съм твърдо решена да хвана дали пак има имплантация (това вече е куку:) Въпреки че този месец след биохимичната имаме само 2 опита, но всеки ден ще се тествам до откат  Mr. Green

Днес бях в клиниката и пуснах имунологичните, предписани от доц. Русев + де що намерих из форума като изследвания - антиспермални, ембриотоксини, антиовариални  Mr. Green кой е луд, а? оставих 500 лв. Нон стоп си отварям пощата да видя дали са пристигнали изследванията от Майчин дом за тромбофилия (много модерни, по пощата ще ги пратят Simple Smile Днес следобяд ще ми излезе Витамин Д-то. Въобще, имам си занимавка.

Стискам палци за всички ви, момичета! Още не мога да ви запомня поименно, извинявам се

# 572
Охх момичета объркаха ми се кръчмарските сметки ooooh! Моля за съвет
Скрит текст:
Съвсем изненадващо май си кръвнах пред малко. Очаквах утре или събота. Дори си взех час за понеделник. Изчаквам малко да видя как ще тръгне, а и съм навън. Малко е на ръба и не знам кой ден ще броя за първи. Обикновено ми цапа поне половин или един ден, но този път директно червено кървене, което хванах на излизане. По принцип са ми казали до пети ден да отида на преглед и в понеделник ще се падне пети или дори четвърти. Някак си обаче ми се искаше да е на трети, защото говорихме да пускаме хормони и да видим какво се случва. При мен са проблем понеже скачат много от рано, естрадиолът все е висок като за нещо задържано. Миналата година сама проследявах хормони и пак беше така висок на 2-3 ден и спаднал на 4-5. Та ми беше интересно да проследим с док какво се случва. Ако звънна в клиниката обаче очаквам какво ще ми се каже предвид, че не съм спешна като другите за стимулация и сигурно ще ме оставят за понеделник. От друга страна пък се чудя има ли значение да се втелясвам толкова. Важното е да няма нищо задържано (дори да значи, че е имало и се изчистило предните дни), да ми се е кротнал естрадиола пък другите хормони те си знаят тяхната. И да действаме каквото стане. 

# 573
Блингче, моят съвет е на 3 ден да пуснеш хормоните, не по-късно.

# 574
Хормони няма да пускам на своя воля. Док каза, че първо ще ме прегледа и ако реши ще ми назначи. Въпросът е дали да си правя труда да си сменям часа с по-ранен, защото ме съмнява, че предвид това, че няма да имам стимулация и са почивни дни някой ще тръгне да ме врежда между пункции и трансфери.  Просто ще си ми кажат да си отивам в понеделник.

# 575
  • София
Ех, Блингче, не ти е било никак лесно ... Sad
Аз бих звъннала на някоя от акушерките и бих помолила за съвет. Иначе ако можеш в твоя град да пуснеш хормоните в събота и после същите в понеделник. Така ще видиш как се движат. Ако днес ти тръгне наистина ще имаш резултат на 2-3 ден и на 4-5. Но пък не знам дали няма разлика в лабораториите...тогава ще започнеш да се чудиш дали сравнението е уместно...абе я звънни на Теди. Ще ти пусна телефона на лични, ако го нямаш.
Terry8, значи може и да сме се засекли из коридорите Simple Smile
Да ви кажа честно, без съчувствието, което срещнах тук и без подкрепата ви, мисля че щях да извървя по-бавно пътят към успокоението  Hug

# 576
  • От Луната
Отрицателен.
Момичета стискам ви палци, ще ми липсвате, но съзнанието и тялото ми имат нужда от почивка. Най-рано Септември ще подновявам опитите. Изчерпах се с много неща за кратко време... Успех и стиснати палци!

# 577
  • София
Блингче, изчакай да видиш дали ще тръгне цикъл и ако е така, звънни в клиниката и питай. Според мен обаче ще те оставят за понеделник. Което пак няма да е късно според мен. Peace
Тери, дано излязат всички резултати хубави! Hug

Йоли, много съжалявам и много те гушкам! Да знаеш, че ще си мисля за теб, пък ти се върни тук, когато се чувстваш готова. Почини си, презареди и се опитай да се насладиш на идващото лято. Нали знаеш, че е най-тъмно преди зазоряване. При мен така се получ. От цялото си сърце ти желая до края на годината да си имаш бременно тумбаче!

# 578
Йоли, съжалявам. Не се поддавай на отчаяние и черни мисли. Този път просто не е бил вашия. Това не означава, че следващия няма да бъде. Почивай си, зареди се с положителна енергия, забавлявай се, пък ще се получи. Това се опитвам да си повтарям всеки ден и аз.  bouquet Трябва да запазим вярата си и надеждата.

# 579
Йоли, огромно гуш Hug Hug Hug Направи това, което чувстваш най-добро за теб. Почини си, отдай се на предстоящото лято, ако трябва се окопай в работа. Пък, ако случайно ти дойде внезапно желание винаги може да се върнеш тук.
Фран, изчаквам Confused
Скрит текст:
За момента съм решила да си ходя в понеделник. Вече мина и 2 ч, така че утре ще го броя за първи ден. Не е тръгнало като хората, само одеве ми зацапа еднократно по-силно и кой знае и кога ще напълня цяла превръзка. Яд ме, че пак няма да мога да си направя лечението като миналия път и че така ми забавиха изследванията. Няма да го мисля повече каквото такова, ще се оставя на течението. Омръзнало ми е да предвиждам и планувам всичко и все нещо се объръква. Нямам сили да се нервя за каквото и да е, искам да запазя максимално спокойствие, че ще ми трябва.

# 580
  • От Луната
Добре съм, очаквах го. Някак не беше моя месец, хормоните не бяха добри, таймирането беше идеално, но стимулацията не ми понесе добре. С Клостил се чувствах по-добре ... Но така е трябвало да стане. Дано док е събрал достатъчно информация и да продължим после с нов план и нови сили. Сега ще отида до ендокринолага и ще видя дали за ИР няма да ми включат метформин. Също и с генетик ще говоря ... Но предимно ще почивам, поне до Септември.

# 581
Йо, според мен няма смисъл да се измъчваш повече с инсета с тези тръби. Въпреки всичко бяхте длъжни да пробвате. Събирай сили, парички и дано на есен имате възможност да се самофинансирате поне веднъж.

# 582
Йоли, съжалявам  Hug

Блинг, на мен миналия месец ми казаха да броя за първи деня, в който кръвнах. според мен не пречи да звъннеш на акушерка и да обясниш ситуцията и какво сте се разбрали с док

# 583
Фран Satisfied Чудесни новини. Изпразвай главата поне до следващия преглед и се наслаждавай на ритничетата на бебка Heart Eyes
Кристи може да се похвали колко е пораснал нейния голям мъж Rolling Eyes
Йо Praynig
Всичко е наред, днес бях на фетална отново, но да си призная ми е неудобно да пиша при толкова лоши новини Sad
Толкова ми се иска всичко да ставаше някак си...по-лесно. За всички нас Tired

# 584
  • От Луната
Няма да правим повече инсеминации. Ще видим финансите на есен, сега ще захраним фонда и аз съм човек Simple Smile
На есен ще решавам, ще преспя няколко дни и ще мисля тогава.

Общи условия

Активация на акаунт