Клиника Малинов - клиниката със сърце :) (9)

• 33 879
  • 734
  •   1
Отговори
# 555
Елинце, петък-събота. Ама в момента имам чувството, че пришълецът иска да излезне отвътре Mr. Green
Добра си, добра си Laughing Дано никой от нас не разбира като теб какво са контракции. За коланите не знам как ще процедирам, винаги съм била в чуденка. От доста време имам навика да си го държа опънат навън с ръце, за да го контролирам и да не ме стяга. Понеже така съм се изнежила последните години и всеки допир и натиск върху корема ме дразни през 2WW. Даже понякога се усещам в периода преди това, че няма нужда да го държа и си давам малко почивка на ръцете. Но навикът си е навик. Закопчея ли го и ръцете ми веднага го разхлабват Laughing
Ама много се разписахме напоследък newsm78 Тази девета тема пак няма да я бъде май май... Най-много ще си останем с 9-ти май Mr. Green

# 556
  • София
Момичета, дано не спамя..., но това беше, изхвърлих го сама. Ще го занеса на док (звучи ужасно), да видим дали все пак ще стане за изследване...

# 557
Ох Войорче съжалявам Cry Hug Безмислено е да пиша каквото и да е. Драсни някой ред после да не те мислим.
Скрит текст:
Надявам се поне да не си се мъчила от зверски болки. Занеси каквото си успяла да хванеш. Поне за хистология да го пуснат. Не знам за друго дали ще е възможно. Аз първият път така прокървих и докато стигна до док всичко беше свършило. Той успя да хване един съсирек на прегледа и го изследвахме. Не, че нещо кой знае какво се разбра от тази хистология. Дано поне ти се размине абразиото, ако е възможно, понеже си в по-късна седмица и поне това да си спестиш.

# 558
  • София
Воайорче, съжалявам,че си го видяла. Sad Аз моето също го видях и си остава травма. Прегръдки! Hug

# 559
Воайорче,  smile3518
Кураж! Hug

# 560
Воайорче,  Hug

# 561
ох, момичета... Praynig Воайорче, кураж, мила, всичко ще се оправи  Praynig

# 562
Воайорче.Съжалявам , кураж и много позитивна енергия ти пращтам Hug

# 563
  • София
Много съжалявам, Воайорче! Sad

# 564
  • София
Воайорче Hug Сигурно е много травмиращо като изживяване и гледка Sad Но пък така може да успееш да се изчистиш сама и да не се наложи кюретаж. Дано да си добре! Praynig Пиши ни, когато имаш възможност!
Тутси, успех! Дано този опит да е твоят успешен! Hug
Магнетична, кофти работа с тази жлъчка, дано да я пребориш само с хаповете! Praynig А ако не стане, ще те оперират след като родиш, нали? При мен поне отложиха всички изследвания и интервенции за след раждането. Но поне трябва да ида и аз при Петрова да ме погледне и да видим може ли с нещо поне временно да се облекчи състоянието ми.
Прегръдки за всички момичета! Hug
Аз съм добре и бебка е добре. Видях я тази сутрин, расте и танцува в корема ми, от 10-тина дни я усещам съвсем ясно.  Heart Eyes Пожелавам на всички ви много скоро да изпитате това невероятно усещане! Hug
Нямам контракции, шийката изглежда добре, май засега трябва да спра да се тревожа поне за малко. Blush

# 565
Фран Satisfied Чудесни новини. Изпразвай главата поне до следващия преглед и се наслаждавай на ритничетата на бебка Heart Eyes
Кристи може да се похвали колко е пораснал нейния голям мъж Rolling Eyes
Йо Praynig

# 566
  • София
Здравейте, прекрасни момичета! Абразиото ми се размина и това ме кара да се чувствам някак късметлийка. Четох за рисковете от него и въпреки, че имам пълно доверие на док, някак си се радвам, че го избегнах. Мисля, че евентуалната вреда от абразиото е по-голяма от ползата от генетичните изследвания, които са за всеки случай.
Много сте мили и искам да ви кажа да не се притеснявате за мен. Поревах активно 2 дена и вдигнах гребена. Купих си тестове за О. Знаете...един ритуал на надеждата Simple Smile Имам силна вяра за всяка една от нас! Прегръщам ви  Hug

П.С. Не ме мисляте за хахо, но не се стреснах от гледката изобщо. Дори го разгледах подробно от любопитство. Толкова се мъчих с контракциите, повръщаше ми се от болка и целият този кошмар приключи в момента, в който "несъвместимият с живота" продукт излезе. Така че по-скоро го посрещнах с облекчение.

# 567
Воайорче,  Hug  

Йо, палчетаааа   Hug

Относно коланите продават едни приставки за бременни, които захеащт колана и минава под корема, за по голяма безопасност , в Олх е пълно  Peace

Изследванията ми днес са по добре от вчера и чакам докторката да каже как продължаваме напред  Praynig

Фран, намери време за нея  Hug  Heart Eyes

# 568
Воайорче, много се радвам, че ти е се е разминал К. И аз на твое място като претегля нещата стичам това за по-добър вариант пред изследването. Освен това ще се възстановиш много по-бързо. Пожелавам ти, както мен да хванеш положителен тест още след две седмици Wink
Скрит текст:
Силно се надявам да не си се травмирала от болките. Хубаво е, че поне си била в къщи. Моето спонтанно изчистване беше много леко и безболезнено /физически/, дори не приличаше на нормален цикъл. Обаче втория път седмица след К, на връх именния ми ден и извън града в движение получих зверски болки от един съсирек, който явно беше останал. Дойде ми много неочаквано и въпреки че съм свикнала на доста силни болки покрай силно болезнения ми цикъл, щях да припадна от болка и прекарах часове по пейките и в едно заведение. Предполагам, че се равняваха на контракциите при раждане, но нямам база за сравнение, а и не искам да имам такава.
Опитай се да поспиш сега, ако можеш, за да си възвърнеш силите и от утре започни на чисто и мисли за скорошната овулация Wink
Магнетик, дано зарадваш лекарката с новите изследвания и тя теб Wink

# 569
Франи, браво на вас с бебка  Hug
Воайорче, много ме кефиш и въобще не мисля, че си хахо  Hug
Магнетична, радвам се, че си по-добре  Hug
Аз точно бях тръгнала да поръчвам такъв колан и се усетих да проверя моя. Нашата кола се води миниван и затова така добре стои колана. И след лапарото започнах да си го слагам веднага

Общи условия

Активация на акаунт