Клиника Малинов - клиниката със сърце :) (9)

• 33 871
  • 734
  •   1
Отговори
# 585
От няколко места знам, че за първи ден се брои, когато има вече нормално кървене с ярка червена кръв, а не кафеникаво зацапване и то до 13-14 ч. Затова броя утре за такъв. До момента реално имам само 1-2 червени зацапвания, които отидоха по хартията. Това до момента дори не го отчитам като цикъл,който при мен е със зверски болки, течове и съсиреци. Просто съм свикнала да си ме предупреждава с еднодневно кафяво зацапване, но този път реши от раз. Както и да е няма да ви занимавам повече. Оставям се на течението, не мога да се боря срещу всичко.
Кристи, да погалиш тумбака от нас Blush Разбирам те, не знам вече кое е хубаво да се споделя и чете вече. Но от друга страна е добре да имаме и хубави примери, че нещата в крайна сметка може да се развият и нормално. Честно казано се учудвам в момента на тези ми писания и мисли. Явно съм претръпнала сериозно и силно се надявам да запазя този позитивизъм и при следващата ми Б. Така да се каже съм в режим самосъхранение, каквото зависи от мен го правя.
Йо, изключи от тази тема и форума поне за седмица-две. Помисли за предстоящото лято, планирай някоя почивка, дето се вика хвърли всички последни пари за това все едно живееш като за последно. Зареди батериите хубаво и после може да се амбицираш да работиш и пестиш за есента.

# 586
Ами момичета, какво да ви кажа. Аз лично вече не вярвах, че ще стане. Вечно очаквах проблеми, които в повечето случаи си ги имаше. Но...стана. Затова колкото и изтъркано да звучи, вярвам, че при всички ще се случи. Само дето пусти нерви и пусти пари, да му се не знае Tired

# 587
От няколко места знам, че за първи ден се брои, когато има вече нормално кървене с ярка червена кръв, а не кафеникаво зацапване и то до 13-14 ч.

останах с впечатлението, че си имала ярка червена кръв, а не кафеникаво зацапване  Peace и т.к. аз имах 3 дни много слабо кървене, но кървене, а не зацапване, което ту тръгваше, ту спираше, не знаех какво да правя и да потвърждавам ли датата за операция. Затова звънях и питах откога да броя.

# 588
Ели, ами може да се каже, че е червена на фона на това, което обикновено тръгва, но за мен лично не е прокапване.
Скрит текст:
Но пък реално почти нищо не е капнало на превръзката и на два пъти отиде по хартията. На излизане в бързината забелязах някакъв блед цвят по превръзката и при избърсване остана малко червена кръв. При следващото пак имаше, но дори по-малко количество.
Писна им да се проверявам през 5 мин каквото такова. Отново проверих какво е масовото правило за първи ден и единствено при стимулация е от значение часа като за ориентир се взима 14 ч. Дори в указанията на твоята клиника за първи ден от месечния цикъл се брои денят с ясно прокървяване, ако това се случи вечерта или следобед, за начален ден се брои следващият. Ще броя утре и ще спомена на док, ако е от значение да го има предвид. Важното е да докараме до някакъв резултат този месец, пък може и да не разбирам дали имам проблем с хормоните и задържането на фоликули.

# 589
  • София
Йоли, съжалявам! Пожелавам ти лятото да ти донесе нови сили и през есента да имате успех! А дотогава прегръдки и от мен!!! Hug
Кристи, радвам се, че всичко е наред! Хубавите новини наистина зареждат с положителни мисли и вяра!
Блингче, въпреки подранилия мц, дано всичко оттук насетне се подреди по план.

Аз пък днес започнах витамините и добавките, дано да ми повлияят добре на Я.

# 590
  • София
Йоли, Hug Hug Hug Hug Hug
Напълно подкрепям Кристи! Силно вярвам в чудеса, имаме много примери пред нас. Това е Божа работа и Вселената най-добре знае кога е правилният момент за нас.
Аз съм нетърпелива всеки месец и все се надявам, че това е моят месец. Всеки път разочарованието е силно и се прокрадва мисълта "Ами, ако никога не се получи?!". после си казвам "Хайде другият месец може и да стане" и така в един безкраен, изтощаващ до отчаяние цикъл.
Мисля, че всяка една от нас е така. И това ме ядосва Усещам как губя радостта от живота, за да живея в очакване, страхове и тъга, че нямам нещо, което считам, че ми се полага по право. Улавям се, че започвам да изпитвам истинска завист към всички бременни около мен, познати или случайни жени на улицата. Превръщам се в човек, когото не харесвам. И така до таз сутрешното ми умозрение Simple Smile : Когато много исках да имам гадже, а в продължение на години не се появяваше подходящ, аз бях едно безкрайно тъжно момиче. Тогава от някъде чух, че мъжете не харесвали тъжните момичета (което е съвсем разбираемо). Видях как силното ми желание и съпровождащата тъга, всъщност отблъскват обекта на желанието ми. Оттам направих аналогията, че моето дете едва ли иска да се роди при изтрещяла тъжна майка и сигурно чака да се успокоя. Твърде силното желаене, пречи на нещата да се случат, защото Вселената не обича крайностите. А МОЖЕ БИ ТЕЗИ МИ РАЗСЪЖДЕНИЯ ГОВОРЯТ, ЧЕ ВЕЧЕ СЪМ ТОТАЛНО ИЗКУКАЛА  Grinning  Grinning  Grinning

# 591
Момичета, излезе ми Витамин Д-то - стойността му е 16, но не ми казаха референтните граници  Grinning предполагам е ниско, нали?

# 592
В клиниката ли го прави?Ако да е ниско, на границата. Спокойно 80-90% от населението е в дефицит. Моето беше 15.5 първоначално. Ще го вдигнеш след някой месец като попиеш малко.

# 593
да, в клиниката. Мерси  bouquet

# 594
да, в клиниката. Мерси  bouquet

Тери, моето първоначално беше 9.4, за два месеца стана 20. В клиниката от 20 нагоре е в норма.

# 595
знам, че е дискутирано, но не можах да го намеря...на какво пречеше този дефицит на вит Д? Възможно ли е да е причинило биохимичната ми бременност  newsm78

# 596
Тери, не си пълни главицата с щуротии. Никой няма как да ти докаже каква е причината. За вит Д може да прочетеш назад темите, дискутирали сме го многократно особено преди няколко месеца. Аз лично на няколко пъти съм слагала линкове към статии за вит Д и Б12. Порови се, че сега ми е трудно пак да ги търся.

# 597
знам, че е дискутирано, но не можах да го намеря...на какво пречеше този дефицит на вит Д? Възможно ли е да е причинило биохимичната ми бременност  newsm78

Да, възможно е. Пречи точно на имплантацията.

# 598
  • София
Йоли, гуш! Почини си малко! Hug
Воайорче, радвам се,че поне К се размина! Hug

# 599
Някой има ли мейл на Русев? И дали отговаря на мейл от непознати? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт