Клиника Малинов - клиниката със сърце :) (9)

• 33 848
  • 734
  •   1
Отговори
# 645
Даи боже. На първия трансфер , на петия ден прокървих. А сега незная дали да се радвам или да се притеснявам, няма никакво зацапване до момента , само отвреме на време леко ме придърова  спазвам си терапията и лежъ повечко.

# 646
Кремонка, Виолета палчета за тлъсти тестове утре  Hug Praynig

Блинг, успешно стартиране  Hug

Ели, кога си на преглед  Hug

# 647
Утре, Магнетична

# 648
Здравейте момичета,
Виждам, че утре е важен ден, за много от вас. Пожелавам успех на всички!

# 649
Здравейте момичета,
Виждам, че утре е важен ден, за много от вас. Пожелавам успех на всички!

Успех и от мен на всички  Praynig Hug Heart Eyes

# 650
  • София
Благодаря за палчетата Hug Hug
Магнетична ти само на вливка ли прави  или и ЧХГ пуска там.
Аз се чудя ако е + дали ще ми правят вливката веднага.Колко плати за инжекциите, да знам утре горе-долу с колко пари да се подготвя Hug
Блинг успех и на теб утре може и да се засечем по коридорите.
Виолета  Hug с теб заедно ще чакаме и ще гризем нокти Joy Успех момиче

# 651
Благодаря, момичета Hug  Успех на дружинката за утре Heart Eyes
Креми, много е вероятно да се разминем по коридорите Laughing Според мен ще правиш вливка на деня, ако е положителен. Добре е да се направи максимално бързо Wink
И на мен ще ми полезно за инжекциите и всякакви поддържащи лекарства, че тях хич не съм ги добавила като перо.

# 652
Кремонка, кръвен не пусках защото имах правени два и нямАше смисъл  Peace Вливката ми я направиха тогава 45 лева, и 3 хориомона по 18 лева . Искаха да пускам ТСХ, но им казах, че доцента ми го иска месец след + теста, тоест 30 май и те се съгласиха  Peace

# 653
Аз бих те посъветвала да го пуснеш по-рано.

# 654
Аз бих те посъветвала да го пуснеш по-рано.

При положение, че пия еутирокс от 7 години и преди трансфер беше. 1 и малко има ли смисъл да е по-рано  newsm78  Доцента иска да го види, когато вече се е нормализирал за да прецени терапията  Thinking

# 655
Аз също бих го пуснала. Моя дори сега си го следя на няма и месец, че много играе. Моя ендо ме е инструктирал след положителен тест да си вдигна дозата с 25 докато стигна до него да я коментираме. Ясно е, че скача сериозно от имплантацията и като стойност не е много реален. Обаче пък мен лично си ме е шубе да си седя ей така без да правя нищо и да чакам сам да спадне след някоя седмица. Много са спорни различните подходи на ендокринолозите и е трудно да се довериш. Но някакси ми се струва, че евентуално "по-високата и неправилна доза" е по-малкото зло от това да се рискуваш и да седиш на по-ниска, която може да се окаже недостатъчна. Щото аз лично не мога да си позволя n-ти на брой аборт Crossing Arms Пък после, ако ще да ми се кълнат, че това не е имало влияние.

# 656
Кремонка,  със сигорност ще гризкаме ноктите,  но дано да е за добро. Късмет на всики Hug

# 657
Аз го изследвам всеки месец от миналата година без изключение  Peace Сега като пускам изследванията за жлъчката ще го пусна за информация, но след като няма  да е с реална стойност, а аз реално пия хапчета, и до колкото знам терапията се наглася след като мине месец от теста  Thinking

# 658
И аз забелязвам, че ендокринолозите имат различен подход и това ме притеснява, честно казано. Начев ми е казал след положителен тест веднага при него за увеличаване на дозата. А според Русев въобще не трябва да взимам лтирокс повече. Засега слушам Начев. Но не знам докога  Mr. Green като че ли доцента има по-разчупено мислене

Виолета и Кремонка, стискам ви палци за утре за тлъсто чхг Simple Smile

# 659
Не знам, Магнетик. Трябва сама да решиш на кой да се довериш като вземеш предвид как би се чувствала в различни развои на събитията. Защото, както много пъти съм казвала, угризенията и чувството на вина са най-коварните в последствие. Много уважавам доцента като човек и специалист, но не бих рискувала да послушам този тип съвети. Разбира се до голяма степен изхождам от това, че вече имам загуби и не ми стиска чисто психологически. Отделно, че специално този тип терапия не я считам за особено застрашаваща здравето ми и бих рискувала да седя на по-висока доза, за да се презастраховам и успокоя съвестта си.
Нормално е да има различни мнения и подходи. Нещата са много променливи в тази област, непрекъснато се намират нови терапии, лекарства, методи, отричат се стари такива. Мен по-скоро ме притеснява като стигна до Сигридов някой ден, какво ще правя и кой ще слушам Thinking

Общи условия

Активация на акаунт