Ретро латиносериали от 80-90-те години – Носталгия

• 69 149
  • 194
  •   1
Отговори
# 180
Леле каква готина тема 😀Много обичах да гледам сериали с баба.Някой не ги помня но помня,ме следях Росалинда и си мислех каква красива какичка с дълга коса 🤣🤣🤣

# 181
Ядосвам се, че не мога да намеря Шейх с дублаж на български и дори със субтитри на английски. Някой успял ли е да го гледа някъде?

# 182
Здравейте, имаше един сериал за двама разделени близнака. Помня, че го даваха в България края на 80- те години, но не помня какъв по народност беше. Ако някой си спомня този сериал, ще се радвам много.

# 183
Не помниш ли нещо от историята?

# 184
Здравейте, имаше един сериал за двама разделени близнака. Помня, че го даваха в България края на 80- те години, но не помня какъв по народност беше. Ако някой си спомня този сериал, ще се радвам много.

Танцувай с мен, мисля че беше бразилски, но не съм сигурна

# 185
# 186
Отдавна не е писано в темата,та сигурно няма да намеря много инфо,но все пак.
Предвид факта,че във вбокс7 отдавна вече не може да се гледа нищо от качените сериали,а другаде много трудно се намират ще питам тук,ако случайно някой има инфо.
Наскоро гледах Трима братя,три сестри 2-та сезона , Жената в огледалото и Узурпаторката.Не знам защо не повтарят стари сериали,ами дават турски и индийски бози.Латиноамериканските са къде къде по-интересни и действието не е бавноразвиващо и заспиващо дето едно нещо се развива в 5 епизода Grinning
Когато бях в училище даваха много интересни сериали,за съжаление втория срок ни обръщаха втора смяна и хващах по половин сезон от всичко Grinning Тогава даваха по БТВ в 11ч. сутрин и в 17ч. мисля следобяд.
Та това са сериалите ,които помня от тогава като имена и ще се радвам да ги намеря и изгледам най-накрая.

Лицето на другата
Бавачката (с Паола Рей)
Шеметната Анастасия
Осъдена (с Габи Спаник)
Отмъщението (с Габи Спаник)
Любов в пустинята
Любов на скорост
Любов и омраза
Войната на розите
Пътища на любовта
Тъмна орис
Приятелки и съпернички

Моя сладка Валентина
Каталина и Себастиян
(евроком)
Лудо влюбени (нова тв)
Може би Грозната Бети ,  Екомода.
SMS (намерих ги само до 80ти еп.)
И Дързост и красота бих гледала стари епизоди,напомнят ми за баба Simple Smile

# 187

С Освалдо Риос ли беше?

# 188
Сигурно ли е, че е края на 80-те?

# 189
Адски ми липсват и на мен латино сериалите, дори не мога да изброя колко съм гледала за целият си живот дотук, сигурно са около 200...но ще напиша любимите ми:
 Руби
Дивият ангел
Богати и известни
Аз обичам Пакитяа Гайего
Другата в мен
Модели 90-60-90
Наричат я Мари Амор
Три съдби
Любов при пълнолуние
Грозната Бети, Еко Мода
Усмивката на гущера
Чиста кръв
Защо по дяволите
Жената на моят живот
Мечтите са безплатни
Микаела
Яго дива страст
Бавачката
Незабравимата
Срещу вълните на живота
Срещу съдбата
Дивата котка
Дивата Роза

Много още са. Чудех се толкова ли няма един канал, по който да излъчват старите сериалчета. Засега отдих само римекс тв, но там въртят "дивият ангел" до откат у 1-2 бразилски. Мисля, че канала е част от врачанската или видинската кабелна тв( не съм сигурна). Някой да знае за други подобни?

# 190
Може да гледате с руски субтитри обаче по moimir или по 1plus1tv .

# 191

С Освалдо Риос ли беше?
Ако е сериалът с Освалдо Риос, за който и аз се сещам - Господарят на Раусан се казва, сериалът.

# 192
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Не беше ли Касандра с двата близнака играещи се от Освалдо Риос?

# 193
Поздравления за страхотната тема и връщане към моите хубави детски и тинейджърски спомени.
Моят любим сериал беше "Три съдби". Сега като пусна песента на началото на сериала, настръхрам. Заливат ме спомени от детството. Веднага се приковавах пред екрана на телевизора.
Също "Вдовицата в бяло", "Жената в огледалото", "Трима братя, три сестри"- гледахме ги заедно с моя татко. Имаше един сериал за един мъж, който беше убит и се вселяваше в тялото на друг мъж. Как се казваше? Нещо "В чуждо тяло" ли беше? Беше много хубав сериал и пак го гледахме заедно с моя татко. Колко ми липсва баща ми само?! Бяхме много близки и когато бях дете, и като пораснах. Напират ми сълзите.

# 194
  • Галифрей
Като малка за първи път гледах Есмералда ❤  Прекрасен помня колко красиви двамата бяха. Опитах се да го търся онлайн с бг аудио или субс не го намирам 😔
Розалинда също съм я гледала. Последният сериал на Талия се отдава на музиката. Страхотна е и още си толкова красива 😘
Наскоро го бях гледала ( не целият) тоя Фернандо Хосе въобще не го харесвах, баси тъпака беше. Другото което онази с големите очила сякаш живееше в миналото, тя беше тормозена и бита права за нея няма ли?
Актрисата която играеше майката на Росалинда си приличаха. Браво на каст режисьорите. Така и не разбрах какво стана с бебето на Росалинда и Фернандо?

Общи условия

Активация на акаунт