~Пролетта пристигна вече, щъркел носи ни АПРИЛското човече!~№8

• 22 863
  • 266
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
Е как така не трябва да се разтварят срамните устнички, как да се почистят иначе, все се шегувам с мъжа си , че е като пълнена мида шушоната и  Sunglasses
За газовете не мисля, че храната на майката има отношение, те не преминават в кръвта. А това че бебчето пръцка е много добре, болките идват от неизкарани газове.
Момичета да ни е жива и здрава малката буболечка,  не спрях да купувам нови дрешки, вчера взехме бодита с 62-68 размер. С това цокане непрестанно през нощта(тази нощ започна в 21 часа и приключи в 2 часа) ми се струва, че като отидем на консултация може да ни сложат на диета.

# 211
Да и аз ги разтварям и почиствам с тампон напоен с преварена вода.Аз пък бях чела,че трябва да се разтварят за да не се сраснат.Позната ми беше казала че ги почиства с отвара от лайка,но не съм пробвала все още Simple Smile Ами аЗ се притеснявам за газовете защото като ги изпуска плаче доста,но после се успокоява.Момичета вие възвърнахте ли си интимните отношения с татковците,че на мен ми е все още едно такова...като чуждо.

# 212
Момичета вие възвърнахте ли си интимните отношения с татковците,че на мен ми е все още едно такова...като чуждо.

Аз имах шевове и ми е още странно. Родих преди две седмици, не знам дали не препоръчваха да се изчака някакви седмици преди да се поднови интимния живот, заради прибирането на матката... а може и аз да бъркам. Дано бързо да си влезем в ритъм, колкото и невъзможно да изглежда сега.

Не съм се вманиачила толкова в отслабване, но тялото ми е по-различно, а ми се иска да съм си старото аз.

# 213
На нас педиатърката ни обясни да се разтварят внимателно срамните устнички и да се почистват с олио ( зехтин ) - т.е. нещо мазно. Това е като превенция на срастването  и аз го правя поне веднъж на ден с клечка за уши.
Иначе и ние пръцкаме яко и заради коликите сме на гърда почти по цяла вечер  -  от 8 до към 12 задължително Simple Smile  baby_neutral baby_neutral Мъча се да вкарам някакъв ред и режим - но никак не ми се получава .. надявам се като понамалят коликите , да успеем. #Crazy

# 214
Аз съм още с течове, няма как да има каквито и да е интимни отношения.., пък и тези шевове все още си ме мъчат и опъват...колкото до фигурата - свалих с раждането 8 килограма и след седмица вкъщи свалих още толкова, така че съм си със старото телосложение, корема ми се прибра на 3тия ден, но някак не ми е до това, сега мисля какво да правя с тези ужасни колики и докога ще я мъчат малката Sad

# 215
Здравейте, мами  Simple Smile
Аз съм от майската група, но обичам да чета и вас.
Имам въпрос-някой има ли информация, какво се случва с карина31?!?
Не е писала от повече от седмица, а иначе се включва и в майската група. Там се чудим какво става с нея newsm78
Пожелавам на всички здрави и послушни бебчовци и бебки  bouquet

# 216
Моите конци паднаха, но имам леки течове. Вчера ми падна нещо супер голямо и слузесто, даже на месо мязаше... Мъжът ми ме гледа отдолу да види дали имам още конци. Каза, че не била същата  Joy

# 217
Мъжът ми ме гледа отдолу да види дали имам още конци. Каза, че не била същата  Joy
Joy
Аз раждах с цезарово, но и на мен моята не ми се струва същата Crazy Още не ми се е прибрал корема, и аз имам леки течове (даже май е цикъл). Не се чувствам секси  :stop
Зина, пълнената мида ме разсмя много Joy:

# 218
radost  И а се чудя какво стана с нея , бяхме последните неродили с нея , даже си мислих че ще е преди мен , но твърде вероятно да е родила и още да свиква с малкото човече , помня че беше писала че ще и предизвикват раждането или секцио ако не успеят . Така че и ние я чакаме да пише с хубава вест  Hug

# 219
Днес бяхме на преглед при педиатърката. Максим е на месец и 5 дена, но не му биха ваксина. Каза другият месец...вашите ваксинираха ли ги вече с първите ваксини след тези в болницата? Мислех, че сега трябва да го боцнат?
Педиатърката ни продължава да ме втрещява. Каза да давам лъжичка морковен или ябълков сок от време на време. Да бе, на едномесечно бебе Shocked Naughty Имаше още едно бебе, майката се оплакваше, че било много нервно. Съветът от педиатърката: да му миела очите, за да измие лошата енергия "както казвали бабите", и, разбира се, предписа хомеопатични лекарства, за да надруса бебето едно хубаво  Mr. Green

# 220
Момичета, с какво се храните вие? Аз ако слушам всички 'препоръки' , няма да отида до wc никога.  Embarassed Без салати и плодове не виждам как ще стане. Мама и тя човек! Друг е въпросът че с малко бебе няма време за кулинарстване, зелената салата е лукс, за готвенне да не говорим

# 221
С ходенето до тоалетна нямам проблем, ама като не съм свикнала да се съобразявам какво ям... Ония ден ми се ядеше мидена супа - не може, ягоди,портокали,праскови - не; сладко не може... С доматите да се внимава,от зелениите акото на бебето щяло да стане зелено - и с тях по-полека. Гладни да седим...

# 222
Аз си ям всичко общо взето, не съм забелязала някоя храна да пречи на бебка...
Да ви попитам - на бебка й е бяло езичето и не знам дали да се притеснявам или е от кърмата 😕
Addicted, на нас ни е рано за ваксини още, но на племенника така на втория месец му биха ваксините, на първия нищо...

# 223
Здравейте,

И ние днес бяхме при педиатърката. Малката за 2 седмици е качила 510гр.
Относно храненето ми казват от всичко да си хапвам, но по малко, за да не дразни бебчето.

Аз искам да ви питам вие какво давате за колики, защото при нас май вече започват да се появяват и мамите които са били секцио ако може да споделят какво мазило използват за белега  newsm78

# 224
Аз ям от всичко по много - ягоди, цитрусови плодове, прясно краве мляко и други уж забранени храни. Досега коликите не са се повлиявали от храната, която ям. За редовно ходене до тоалетна: сутрин на гладно 1 с.л. кис. мляко, обилно поръсена със счукано ленено семе (купувайте счукано, защото целите зрънца не могат да се обработят от стомаха). Лененото семе е полезно за кърмачки, някъде имаше и статия на ЛЛЛ за него, но в момента ме мързи да потърся.

Последна редакция: ср, 11 май 2016, 02:22 от addicted2U

Общи условия

Активация на акаунт