Професионални серии за коса - тема 105

• 69 025
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
В блога на бг фризьорка,даже мисля,че в тази тема беше даден линка.
И другаде съм го чела за днешните бои и натрупаната мръсотия в косъма.Звучи логично и от този момент започнах да боядисвам на чиста коса,не прясно къпана,но на ден-два.Разлика не виждам,при мен поне - няма,ни на скалп,ни на трайност като цвят.
Да, става въпрос за два дни немита коса и при мен. Никога не бих се боядисала на днес къпана коса, защото се изрусявам и ми гори скалпа. Масла също слагам много и по скалпа и косата, и в боята.

# 601
Аз за боядисване на чиста коса, имам предвид на максимум 2 дни ако не е с омазняваш се скалп знам, че важи за боите Иноа. Не че много имам вяра на фризьорката, която ми го каза. Преди като се боядисвах с Мажирел, колкото по-мръсна беше косата ми, толкова хо-хубава ставаше. Но моята е суха, на практика на третия ден е мръсна от външни замърсители, не от себум.

# 602
Аз за боядисване на чиста коса, имам предвид на максимум 2 дни ако не е с омазняваш се скалп знам, че важи за боите Иноа. Не че много имам вяра на фризьорката, която ми го каза. Преди като се боядисвах с Мажирел, колкото по-мръсна беше косата ми, толкова хо-хубава ставаше. Но моята е суха, на практика на третия ден е мръсна от външни замърсители, не от себум.
Това съм го чувала от една друга фризьорка и аз .
И да попитам голяма ли е разликата между

http://www.arlen.bg/product/3066/mitichno-olio-za-podhranvane-na … ic-oil-100ml.html митичното олио за боядисана коса и
http://www.arlen.bg/product/3065/mitichno-olio-za-podhranvane-na … ic-oil-100ml.html и подхранващото за всеки тип коса  newsm78 .Колебая се между тях двете.Косата ми е боядисана преди месец и малко отгоре.
Това за боядисана коса или подхранващото олио?

# 603
Всички фризьори при които съм се боядисвала са ми казвали, че е най-добре това да става на мръсна коса т.е. да не е мита 1-2 дни, това се има предвид.
Фрея, както винаги изчерпателен и полезен пост!
Зависи и от боята, както си обяснила, немита е за хим. бои, аз сега с растителната боядисвам на чиста.

# 604
Чаровна, ползвала съм и двете и бих избрала това за боядисана коса. По-богато е като състав и по-дейно, а иначе не е тежко изобщо.

Аз се влюбих в червените Про Файбър! Страхотен ефект на плътна, но подредена, мека и гладка коса. Заредих си серия Ш, Б и серум наскоро, след като преди време се отказах от тях, но усетих липсата им. А аромата е страхотен и най-трайния от всичките ми продукти до момента.
Обмислям и лилавия серум като по-силен за дължините и най вече краищата.

# 605
Чаровна, ползвала съм и двете и бих избрала това за боядисана коса. По-богато е като състав и по-дейно, а иначе не е тежко изобщо.

Аз се влюбих в червените Про Файбър! Страхотен ефект на плътна, но подредена, мека и гладка коса. Заредих си серия Ш, Б и серум наскоро, след като преди време се отказах от тях, но усетих липсата им. А аромата е страхотен и най-трайния от всичките ми продукти до момента.
Обмислям и лилавия серум като по-силен за дължините и най вече краищата.
Благодаря и аз клоня към него.Добре ли се отразява на върховете? Дали е добре за лятото?

# 606
Ами омекотява много хубаво, приглажда и прави много лъскава косата. Точно за морето щях да го нося, но само защото имах възможност да го сменя за крема на Марокан се отказах от него. Пък и ми беше абсолютно сходно като ефект с Вела лукс, а то и Марокана са ми първи любимци! Но Митика е добър избор според мен също.

# 607
  • София
Ейй, чули са, че обсъждаме сешоари от Златна рибка. Имат промоция, за който не е купил още нов сешоар.  Wink Нищо не ми говори марката.  Thinking

# 608
  • Бургас / София
Линде, много се радвам, че червените Про Файбъри ти влияят така . Аз днеска също си измих косата с червеният шампоан Про Файбър и после разресах  с четката на Макадамия, дано не ми омазни. За Финиши сложих червеният серум про Файбър и маслото на Марокан. Резултата плътна и обемна коса, тука на морето водата е много гадна за пореден път се убеждавам, ако съм някъде другаде 100 процента косата ми ще издържа три дена.

Дениша и аз видях това със сешоарите, но нито съм чувала за марката, нито ме блазнят като характеристики, този който гледам на Ремингтон е в пъти по добър по характеристики, ама тази  марка в Рибата се води професионална.

# 609
Ами омекотява много хубаво, приглажда и прави много лъскава косата. Точно за морето щях да го нося, но само защото имах възможност да го сменя за крема на Марокан се отказах от него. Пък и ми беше абсолютно сходно като ефект с Вела лукс, а то и Марокана са ми първи любимци! Но Митика е добър избор според мен също.
Супер ще си го взема.Мислех крема на керастаз cc но , до колкото знам ще има зареждане на продукти чак юни месец/от една позната го разбрах това/Ако остана доволна от олиото мога да мина и без cc на Керастаз  Laughing

# 610
Сити, благодарение на теб им обърнах внимание първоначално Hug а и напоследък откакто е почти естествена вече много ми се припокрива косата с твоята.

Чаровна, при мен олиото даваше повече ефект от ССто. Крема не правеше абсолютно нищо на косата ми, два пъти съм го взимала да му дам шанс и не се получаваше. Освен може би наистина да пази от слънце, но поне малко да подреждаше или омекотяваше, а то просто ми изчезваше в косата...

# 611
  • Бургас/Пз
Аз започнах да "лъжа" протеините на моята коса, като след всеки такъв продукт (независимо маска или балсам), слагам хидратираща маска или балсам. Протеин - отмиване - хидратация - отмиване. Така накрая ефектът е двоен - хем плътност, хем гъвкавост и мекота.

Много се радвам, че случайно съм открила правилния път Simple Smile От два месеца го правя това нещо и много , ама много ми харесва резултата. Завършването с хидратиращ балсам / в моя случай на Джойко или лилавото Секси/ се окзава, че страхотно въздейства на моята коса. Иначе направо ме е страх да ползвам протеинови продукти Sad

Здравейте, може ли да ми препоръчате нещо от което сте доволни, проблема ми е, че след една несъвместима с моята коса процедура сякаш се промени структурата на косъма и много ми изтъня в корена. Не съм фен на домашни илачи искам нещо професионално, но проверено, което наистина има ефект.
Нещо???? Най-добре цяла серия - ампули, шампоан, маска - Напура, Денсифик, Филип Кингсли
https://www.zlatnaribka.com/napura/stimulirane-na-rastezha/napura-t|00-stamigen-pre-terapiya-za-vazstanovyavane-na-folikulite-1-br-h-8-ml
https://www.zlatnaribka.com/napura/stimulirane-na-rastezha/napur … folikulite-200-ml
https://www.zlatnaribka.com/philip-kingsley/scalp-regulation--ch … -scalp-mask-20-ml
Ако фоликула се възстанови здрав, то и косата ще расте такава  Peace
Можеш да започнеш и приемане на някакви хранителни добавки, аз лично съм доволна от Maxi Hair

Линде, много се радвам, че ти харесва червения профайбър. Аз не можах да се разбера с него, едно нищо е на боята коса. Както и бустера и шампоана за обем на Секси хеър.  Confused

Забелязвам, че на мен напоследък сушенето не ми отнема толкова много време като преди. Сега като прочетох поста на Фрея много се зарадвах, защото явно по-бързото сушене идва от общо подобреното състояние на косата.  Simple Smile

# 612
  • Бургас / София
Моята коса изсъхва супер бързо докато я вчесвам, но искам да си взема сешоар за обем, много добре ми се получава с главата надолу и като суша, но с моя трабант няма как да постигна това  Mr. Green

# 613
Здравейте, дами
отново идвам при вас с молба за съвет.

Т.к си изрусявам косата (зимата с Вела Колестон 9.24, сега от последните 2 боядисвания - 10.01), бих искала да я матирам малко, т.к. много ми жълтее. Преди си купувах продукти за руса коса - не матират, но цвета изсветлява с всяко измиване (много съм доволна от Шварцкопф, серията с Клаудия Шифър), но в момента ползвам (по препоръка от тук  bouquet) Про файбър - лилавата серия и Интенз рипеър на Лореал. Какво бихте ми препоръчали за матиране? Шампоан, който да вмъкна при миенето на косата или да я матирам с малко тъмна боя? Помня, че се обсъждаше този метод в темата на блондинките, не съм го правила до сега, но ако трябва ще пробвам  Crazy Или да сменя боята  newsm78 но тъкмо  постигнах някакъв почти равномерен цвят (сама се боядисвам), и ако я сменя пак ще съм със 100 нюанса русо. Моля за съвет  Hug

# 614
  • Чукарландия
Момичета, препоръчайте ми сайт, от където да си купя гребен от гваяково дърво. Сега като си разсъждавам (все още наум, не съм изперкала тотално, само малко Mr. Green), стигам до извода, че късането на косата ми се дължи и на ресането с обикновен пластмасов гребен. Имам четки всякакви: и големи, и малки, но не ги харесвам, разхвърчават ми косата. Търся си хубав гребен, моля за помощ! Hug

Общи условия

Активация на акаунт