Професионални серии за коса - тема 105

• 69 027
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
Момичета, някой питашеза четките Ровента. Моите са различни, малката е обикновена пластмаса без никакво покритие. Купувана е от емаг....подозирам, че ще се окаже, че има значение Simple Smile

# 556
  • София
Аз си я правя много приятно начупена/на масури с дифузер.
Най- добре ми се получава с хидратиращия крем на Марокан, като го нанасям на влажна коса, намачквам я много хубаво с надолу главата, докато се оформят чупките и след това, пак с надолу главата слагам част от косата в дифузера, като той е в непосредствена близост до скалпа и държа. Обикновено действам на слаба струя и ниска Т, за да не горя косата, но вие можете да си ползвате и по-висока Т. Струята предпочитам да е по-слаба, за да не ми изкарва косата от дифузера. И така докато мина през цялата коса по няколко пъти.

Относно разплитането, аз гласувам за Интенз рипеър маската, както и кокос преди това.

Адамантче, и моята е от Емаг, но четките са еднакви ...

# 557
Благодаря момичета, с това заплитане голяма мъка...   Twisted Evil Дъщерята е на 12 и не иска детски серии, а и те й идват много слаби... Маски маслени правим понякога, пре-уош и на нея правя, течната коса й слагам и какво ли не... Моите маски също не помагат, но те не са и толкова силни и не са изглаждащи, което може би оказва влияние...
Patence, кой е този праймър на Лореал? Може ли линк, че не се сещам за какво говориш... Rolling Eyes

# 558
Денси, то затова има толкова марки. Hug Косите ни значи са много различни. Аз се мих само с шампоана и балсама за обем на Ливинг в продължение на цял месец, толкова много ги харесвам. Heart Eyes Дано някой да ми отговори и за Ристор.

Сетони, Алтерна имат патентована система за защита на цвета, която е използвана в почти всичките им продукти. Така човек може да си вземе продукти за подхранване, хидратиране, обем или блясък и в същото време да си запази цвета от отмиване. Майка ми много ги харесва заради това и не само. Peace

Аз скоро започнах шампоана за обем на Ливинг пруф заедно с балсама рестор. Тази комбинация ми се препоръчваше според сайта им. Хубаво ама обема се загубва като сложа балсама рестор. Не, че съм очаквала голям обем, косата ми е гъста и тежка. Всъщност само 1 или 2 пъти съм ги ползвала и не мисля, че мога да дам обективно мнение все още.
Балсама рестор е много хубав, не отежнява и тъй като моята коса, както предполагам и на други, при първо ползване на нов продукт дава резултат "уау" тук това го нямаше. Което ме навежда на мисълта, че са много балансирани продукти, и ефекта ще е продължителен.

Веднъж ползвах и онова стилизиращото 5в1, за което имах честно казано много високи очаквания, а ми втвърди и изсуши косата, ще го пробвам по-нататък пак.

# 559
Тъкмо щях да пиша същото като Вив за дифузера, обаче не знам дали щях да се изразя толкова добре.  Wink Значи важното е да се намачка хубаво косата преди сушенето, след това да се слагат цели кичури вътре в дифузера. Задължително с обърната надолу коса. Без стилизант пак се получава нещо, но не трайно. Който не обича стилизанти, може да пробва с нещо от типа на Бохо спрея на Алтерна, хидратиращия крем Морокан и др. подобни. По описания начин при мен се получават хубави чупки на абсолютно права дълга коса и мнооого обем.

Шелли, писали сме заедно. Благодаря ти. На Бюти също. bouquet

# 560
bubka имам Парлукс 385,когато го вземах се чудех и за 3500,който беше малко по-евтин,а със същите характеристики,везните при мен се наклониха от това,че като по-нов модел,вероятно производителите са подобрили нещо.Много съм доволна,но нямам база за сравнение в този клас сешоари.
И един ужасно глупав въпрос от мен Embarassed от дифузерите се очаква да начупят косата ли или да изсушат по-бързо?
Защото скоро взех и дифузер за сешоара с очакването,че мога да начупя небрежно косата с него,но нищо подобно.Дали не ми трябва такъв със стърчащи иглички или просто функцията му не е такава? Embarassed
И аз харесах 385  Crazy Отделно трябва да поръчам дифузер за рошките  Laughing Щом има хубав отзив,ще се престраша  bouquet
Лек ли е този модел?Тоест ок ли е за ръцете,уморява ли те  Thinking

СЕТОНЧЕ,мислех за Ремингтън,но понеже купувам сешоари ужасно рядко(моя стария е на 10г),мкого бих искала най-добрия  Blush А нали Парлуксите са едни от най-добрите  Flutter

# 561
https://www.zlatnaribka.com/loreal-professionnel/absolut-repair- … shtena-kosa-12-ml
Това е и при мен наистина върши чудеса,слагам малко на някой заплетен кичур и разресвам без проблем.Лошото е,че е толкова малко количество.
Всъщност сега видях,че предназначението му е различно,но аз го ползвам само за разплитане.

# 562
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Благодаря момичета, с това заплитане голяма мъка...   Twisted Evil Дъщерята е на 12 и не иска детски серии, а и те й идват много слаби... Маски маслени правим понякога, пре-уош и на нея правя, течната коса й слагам и какво ли не... Моите маски също не помагат, но те не са и толкова силни и не са изглаждащи, което може би оказва влияние...
Patence, кой е този праймър на Лореал? Може ли линк, че не се сещам за какво говориш... Rolling Eyes
Искам да споделя впечатленията си от
http://malena-shop.bg/bioproten-ampuli-za-kosa-vyzstanovyavashti.html
Очарована съм.Някой го беше похвалил и аз направих емулсията,като я ползвах вместо балсам.С дълга коса съм,но в последните три месеца се смлях да се боядисвам и то все в русата гама.Горния ми пласт така изгоря,че и постригването на пластове не можа да замаскира положението.На пипане е ужасно,но не върви да се пострижа късо.Определено след първата ампула резултата е уау на пипане и вид.Ще продължа да ги ползвам.Определено мисля,че във случая на дъщеря ти ще ти помогне.

# 563
  • София
Бубе, не знам 385 дали е много лек, но и 3500 не е нещо невдигаемо  Mr. Green А и има значение каква коса ще се суши. Ако ще сушим Епона, Фрея или Джей ло, може би тежестта е от значение, но нашите 3,5 косъма изсъхват бързичко, да ти кажа  Laughing Пък и женска ръка с леко оформен раменен мускул си е красива (това е шегичка, Бубенце  Hug )
Шегата настрана, но сешоара не е тежък и е страхотен. Изобщо не се колебай.

# 564
Бубка,много е лек сешоара,първите пъти като го ползвах бях изненадана,че се уморява повече ръката, с която държа четката.

# 565
 Patence, благодаря, а ти ползвала ли си някоя от маските на Лореал? Искам да знам силни ли са или не толкова...  Mr. Green
iv.elina, благодаря и на теб... Тези ампулки и аз си ги поръчах по препоръка от форума... Но още не са ми ги пратили от БГ (понеже аз живея в чужбина), добре че ми напомни да ги пробвам и на малката като ги получа... Peace

Понеже говорите за Парлукса, а и аз ще купувам скоро, има ли регулиране на силата на струята? И колко е силна най-слабата степен? Понеже аз не обичам силна струя като в салоните, а този, който сега имам и ми е подарък е много силен и на най-ниската степен... Направо ме отвява... Joy А и един горещ...  Whistling

# 566
  • София
Да, има две степени на сила на струята и три степени на Т, плюс бутон за студен въздух.
На първата степен изобщо не е силна струята, слаба към леко нормална бих я нарекла  Laughing
Ох, днеска съм по обясненията ...  ooooh! , ще ме извинявате  hahaha

# 567
Бубе,права си! Скоро да се похвалиш с Парлукс!
А аз да попитам притежателките на Ремингтон - тази приставка за къдрици
Скрит текст:
, дали става за всички сешоари на марката, знаете ли?
Ивелина, чудесни са ампулките и аз ги харесвам!
Лунна, според мен Интенз Рипеър маската ще е идеална за целта и ще разплете.
Вив, много ти се отдават описанията  bouquet

# 568
Лунна, от мен още един глас за маската  Интенз Рипеър. Моята коса е много суха и дълга и се заплита много с неподходящи продукти, но тази маска я разплита чудесно. Хубавото е, че не губи и обема и плътността.

# 569
лунна ползвала съм маските Липидиум и Интенз на Лореал.Липидиума е разкошна маска и е сред фаворитите ми-ползвала съм след различни шампоани и резултата винаги е мека коса без загуба на обем,без сухота.Ако говорим за разплитане-от двете тази е по-добрата.Моята коса предпочита протеинови или балансирани серии,та взех Интенз като непретенциозна хидратация,и да изразходя шампоани към които нямам б/м.Хубав аромат,но ми е малко слаба.
Писали сме едновременно с Феерия и затова ще кажа,че косата ми е изрусена,а щом става въпрос за детска коса може би момичетата с нетретирана коса ще могат да са по-обективни.

Общи условия

Активация на акаунт