Професионални серии за коса - тема 105

• 67 450
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
Изхвърлих кутията и не мога да видя,но го по мои измервания Embarassed е 9см.Но се различават и по това,че има и такъв без пръстен около игличките,а косата ми е тънка и малко под раменете и ми се струва,че просто не е достатъчно ,за да я захвана добре с дифузера.

# 676
Зарибителки такива....  Wink И аз поръчах гребен от гваяково дърво на Магнум... Laughing
Аз никога не сресвам мокра коса (само когато е обилно намазана с маска), а на суха само като преди това съм напръскала с някакъв спрей... Иначе ми се къса косата... Ползвам само tangle angel четка.. Преди съм ползвала дървена четка, четка от естествен косъм или tangle teezer.... Гребени ползвам само при сресване на косата омазана с маска...
Парлукс ще си взема на есен, още се колебая дали да е Парлукс или сешоар с инфраред... Сушиха ме в един салон с такъв и ми хареса, бил доста щадящ косата... Heart Eyes

# 677
Реша само суха коса с tangle teaser, никога не ми се е случвало от ресане да ми се къса косата, това важи сигурно само за много сухи коси

# 678
Аз реша и на суха и на мокра коса, но винаги внимателно. Иначе днес ми харесва резултата след лилавите сексита. Ще хидратирам още и като наближи да си правя кичурите ще направя протеинова терапия.

# 679
  • Бургас / София
На мен сега когато ми се оправи скалпа пак мисля да си използвам четката на Макадамия, онзи ден си вчесох косата за няма и 3 минути  Shocked

# 680
  • Пловдив
Рибите са изчерпали количеството на CHI. Честито  hahaha. Кой взел - взел.
Надявам се следващата промоция от същия вид да е на LProof.

# 681
  • Пловдив
Да, уж за два дни, а свърши за 2 часа.

# 682
и аз отчетох един Чи сет  Flutter

тази ножица дали е добра?
http://remedium.bg/product/17078/b-maks-nozhitsa-za-filirane-1016.html
трябва ми само за бретон от време на време

и отзиви дали имате за тази марка - ALOXXI?
http://www.starnails.bg/bg-bg/category/283164191643140098
интересуват ме най-вече продуктите от секцията "грижа за цвета"
аз май питах преди време, но не помня какви бяха отзивите  Blush

благодаря предварително!  bouquet

# 683
  • София
И аз имам гребен от гваяково дърво. Доволна съм и аз. Купих и на детето, и на сестра ми и на майка ми.

# 684
И аз ако съм доволна от гребена, ще взема и за децата... Peace
Някой открил ли е друг двуфазен спрей от рода на Л2? Има един спрей на Лореал дали върши добра работа?
Ето този

Свършва ми Л2 и се чудя пак него или друг да пробвам... newsm78 Напоследък не ми хидратира и разплита много добре косата, не е както в началото... Може би косата ми привикна с него, то 2 големи бутилки изхабих... Mr. Green Някой ако е открил нещо хубаво и с подобно действие да споделя... Hug Но да е спрей!!! Wink

# 685
  • Бургас / София
Голяма истерия за Чи, дано продуктите ви харесат момичета. На мен Чи никога не са ми били интересна марка имала съм само шампоанът за обем и балсамът и лакът бях доволна, но и те ми утежниха в дадена секунда.

# 686
  • Чукарландия
И аз ако съм доволна от гребена, ще взема и за децата... Peace
Някой открил ли е друг двуфазен спрей от рода на Л2? Има един спрей на Лореал дали върши добра работа?
Ето този
Скрит текст:
Свършва ми Л2 и се чудя пак него или друг да пробвам... newsm78 Напоследък не ми хидратира и разплита много добре косата, не е както в началото... Може би косата ми привикна с него, то 2 големи бутилки изхабих... Mr. Green Някой ако е открил нещо хубаво и с подобно действие да споделя... Hug Но да е спрей!!! Wink

И на мен ми свършва Л2, сега си взех по препоръки Wella Professionals Age Restore, той има подобно действие, не съм го пробвала още обаче. Peace

# 687
  • София
Дами ето ме и мен!  Laughing Жива съм след посещение при фризьор... По- късно ще разказвам.
Бела, изчакай още малко, моля, ще ти отговоря.
Бубе, честита радост! Моля, те ползвай го на ниска степен.  Wink
Идвам от Рибката на Витошка, има ги Читата и то спред мен доволно количество. Звънете и питайте. Едното момиче беше фантастично...
До скоро!  Hug  Heart Eyes

# 688
BBeLLa, сега се сетих за този спрей, някой го похвали в темата... Ти кога ще го пробваш, за да напишеш отзиви? Ако ти хареса, да взема него да поръчам и аз... Стоя и се чудя Rolling Eyes... И това гледам, спомням си Руса мама го харесваше...

# 689
BBeLLa, сега се сетих за този спрей, някой го похвали в темата... Ти кога ще го пробваш, за да напишеш отзиви? Ако ти хареса, да взема него да поръчам и аз... Стоя и се чудя Rolling Eyes... И това гледам, спомням си Руса мама го харесваше...

Lunna, този спрей няма общо с Л2. По-мазен е тип олио, но не чак толкова мазно, и си е за термозащита. Руса мама го хвалеше много да. Аз съм го имала и не беше лош, но определено е различен от Л2, ако разбира се търсиш неговия ефект  Hug

Общи условия

Активация на акаунт