Професионални серии за коса - тема 105

• 67 456
  • 740
  •   1
Отговори
# 690
Читата са страхотни, но толкова масово се накупиха, после ще ги гледаме в размените.
Явно онлайн са им дошли в повече поръчките и са теглили чертата.  hahaha  Мен промоцията не ме изкуши, имам си количество, а и от рибата няма да поръчам.

За заместител на Л2, ако се търси хидратация и затваряне на косъма, то спреят на Милкшейк е моето предложение. Лично на мен ми харесва много повече от Л2. Имам и този на Лореал. Става и той, макар да ми се струва, че не върши так добре работа, а и ароматът не ми допада.

Между другото, в някои магазини ще има намаления покрай петък 13ти. Хайде, дано и нашите се активизират!

Последна редакция: ср, 11 май 2016, 17:47 от Епона

# 691
aDaMaNt^, щом е като олио не става за мен... Naughty А и аз топлинни уреди не ползвам...
 Епона, ще го видя този спрей на Мш, точно хидратация търся и разплитане на косата в деня след миенето... Аз се мия на всеки втори ден вечерта след работа и ми трябва спрей за разресване на косата сутрин преди работа на втория ден (спрей, който да се ползва на суха коса)... Затова финиши като кремове, гелове, олио и т.н. в този случай не ми върши работа... Само Л2 ме оправяше до сега...
Само не мога да видя как точно е името на този спрей на Мш? Rolling Eyes

# 692
Milkshake leave-in conditioner spray.  Peace

# 693
Аз ползвам този спрей в момента. Много ми е близък до L2. Dоволна съм - омекотява, хидратира и някак напомпва косъма.
http://www.arlen.bg/product/2744/podhranvasht-sprey-za-boyadisan … -spray-250ml.html

# 694
  • София
Бела, аз имам точно гребена към, който си дала линк. Със ситните зъбци и дръжка. Аромата му е ммм. И да, за 12лв е купен от аптека в провинцията. Днес бях по задачи навън, когато господина от Магнум се е обадил у дома. Понеже мобилният ми е счупен, не разговаряхме лично. Казал е, че гребена ще ме чака в аптека в моят квартал. Сега ще взема с по- едрите зъбци. Но кога ще отида не зная. За да споделя дали има същите качества, като първият и цената му каква е. Може и утре да успея, ще пиша.  Peace Simple Smile Тези в следващият ти линк са без дръжка, също не са ми удобни. Аз помислих, че ще вземеш едрият гребен. Ако косата ти е по- гъста с този със ситните зъбци ще ти е трудно разресването. Аз го използвам за заглаждане, когато връзвам, сплитам. За под душа имам друг- едър, пластмасов. И четка на тингъл, която не давам за никоя друга. И два броя кръгли за сушене, още един едър използвам, при боядисване.
Доколкото разбрах и написах вчера в аптеки Медея и част от Ремедиум зареждат Магнум. Виждала съм ги и в други също. Цената се е повишила...  Thinking
 Бубе,ти сигурна съм, че си знаеш. Обаче и аз да кажа... Днес ме сушиха с 358 в черно. На силната степен ми гори на мен. Обаче ми заглажда и изправя с четка като никой друг сешоар. Получих  и комплименти. Говорихме с момичето, което ме прави днес. Тя е подарила на майка си такъв сешоар. Каза, че за точно 1 месец, жената е успяла да си изгори косата при сушене. И, че трябва да се внимава с проф. сешоари, понеже са доста по мощни. Особено на тъничък косъм, като този на майка й.  Hug  
 Днес посетих два фризьорски салона.
Първият е един от обичаните, от наша любима съфорумка.  Heart Eyes Хората бяха любезни с мен. Момчето което ме консултира, каза, че косата ми е в лошо състояние. С порьозност. Не фриз и нови косички. А порьозност. Била мека, да. Но не и здрава. Попита ме каква козметика използвам, предложи ми Дисциплин на Керастаз. Имам само термик серията- не била за мен. Обезцветяването, щяло да влоши състоянието на косата ми. За което съм съгласна и не съм настоявала да ми бъде направено. Предложи, също- боя амонячна в корена, безамонячна в дължините и отгоре балеаж. Препотих се 100 пъти след, като чух всичко това. Благодарих и си тръгнах мислейки какво да направя?!
 Отидох и в салона, където се правех преди години. Там познават косата ми и мен. Чувствам се по- спокойна м/у познати. Също отхвърлиха обезцветяването, като вариант. Боядисаха корени в най-близкият до моят естествен цвят. Дължините- с изсветляваща боя. На мивка, пориживялото бронде в най- долната част беше тонирано.
Доволна съм от резултата. Косата ми изглежда по- добре. След време трябва да отида отново да повторим процедурата за да изсветлее още. Няма ги червените оттенъци и рижи дължини. От слънцето пак ще има поражения в/у цвета, но за днес съм много доволна и щастлива!   Flutter  Blush

Последна редакция: чт, 12 май 2016, 13:00 от Denisha

# 695
  • София
Рибите са си направо за Комисия за защита на потребителите. Отдавна ме сърбят ръчичките да подам сигнал. Длъжни са да подсигурят количества, след като пускат дадено нещо на промоция, освен това проблема с точките е на лице и точки НЕ се трупат, независимо от това, че имаш карта.
Много нередности вече!

# 696
Лунна, на мен Л2 не ми пасна, не видях ефект.На Лореал двуфазния ми беше чиста водичка с елемент на утежняване, незнайно защо...На МШ обичам, страхотен, много любим ми продукт, по-добър ми е от Л2!

# 697
Дени, чудна коса! Heart Eyes Hug bouquet

# 698
  • София
Фейо, благодаря ти!  Hug Обаче хич не е чудна, щом е "порьозна".  hahaha  Wink

# 699
Момичета, ПОМАГАЙТЕ!
От месец косата ми е супер суха.Използвам шампоана на LivingProof Full и балсама LivingProof Restore.Няма такава гадост!Косата ми стана като слама,дори и мъжът ми го констатира.Имах големи очаквания за марката,но съм супер разочарована.Всяка неделя използвам Еластайзъра,а на всяко къпане мажа с Наши Арган олиото и маската без отмиване,Липидуима за цъфтящи крайща,Напура термофлуида за изправяне,а всяка вечер мажа и нощната грижа на Living proof и всичко това омазнява и без това склонната ми към това коса,но се явява единственото спасение в случая.
Преди това се миех с Алтерна Бамбук за обем,Алтерна Бамбук за хидратация, Алтерна хайверената за хидратация,Наши Арган и не бях доволна нито от шампоаните,нито от балсамите.
А преди година миех с червения ПроФайбър шампоан,зеленият балсам и лилавата грижа без отмиване и като ,че ли бях по-доволна-коса коприна!,но пък бързо се омазняваше.

Затова имам спешна нужда от вашата помощ и съвет за следващата ми покупка на продукти за грижа за косата ми!
Помощ!

# 700
  • София
Лейди, а омбрето, което видяхме на последните ти снимки от кога е? Ако е от скоро, бих обвинила повече него. И ще ти помогнем, тези, които сме минали по този път вече.  Peace

# 701
От две седмици е ,но и от преди това се усещаше изсушаване.
Със сигурност обаче и омбрето е спомгнало за финалния резултат-суха като слама коса,неконтролируема,хвърчаща-отвратителна.  Flutter

# 702
  • София
От две седмици е ,но и от преди това се усещаше изсушаване.
Със сигурност обаче и омбрето е спомгнало за финалния резултат-суха като слама коса,неконтролируема,хвърчаща-отвратителна.  Flutter
Лоша новина. Но с грижа и внимание, ще се оправи косата. Не искам да те отчайвам, обаче няма да е бързо. Бих споделила, аз какво направих с моята "слама", но нека се включат и дамите с повече опит.  Hug

# 703
Лейди, аз помня че ти май си фен на Филип Кингсли...екстремните шампоан и балсам ползвала ли си? При мен те бяха като панацея за едни изгорели и вече успешно изрязани кичури. Също ползвах паралелно Нутри термиците на Керастаз. Много удачна е и маската на Мароканойл с кафявата капачка. Тяхното олио от досегашния ми опит е по-добро от това на Наши, с еднакви активни съставки са, но при мен Наши е в двете крайности - или действа уникално, или косата остава като изпръхнала след него, не знам на какво се дължи. Може да погледнеш и към Макадамия и сините Джойко. Peace

# 704
По повод на Филип Кингсли и неговия екстремно хидратиращ балсам, днес реших след терапията Наши и тъпия изглед на косата ми да я пооправя като се измия с лилавия, протеинов Профайбър и последваща хидратация със същия този екстремно хидратиращ балсам. Имам балсама отдавна, но не го бях ползвала. Опа, каква коса?!
Изсуших, прибрах с шнолата и мъжа ми като си прибра ми казва "ти нещо много си хубава, къдрава?!" Heart Eyes Погледнах се, пуснах косата и ... вярно водопад от къдрици от ушите надолу, а горе права, изгладена, чудна.
Вече ще правя терапията Наши, само за да последвам тази нова терапия и да виждам това съкровище коса!

Общи условия

Активация на акаунт