Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви продукти за коса са закупили участниците от Великденските промоции?
Какви са обичайните практики за грижа за косата и скалпа преди лягане?
Какви са мненията за боите ELUMEN de GOLDWELL и какви продукти се използват при боядисването?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви продукти за коса са закупили участниците от Великденските промоции?
Участниците закупиха различни продукти за грижа за косата от Великденските промоции, като балсам Restore на Living Proof, ампули Densifique, маска с макадамска ядка, ампули против косопад от Napura, серум Redensyl, спрей за обем Kérastase, мини опаковка от крем за блясък на Alterna и други продукти.
-
Какви са обичайните практики за грижа за косата и скалпа преди лягане?
-
Какви са мненията за боите ELUMEN de GOLDWELL и какви продукти се използват при боядисването?
-
Кои са най-добрите продукти за грижа за косата през нощта?
-
Как мога ефективно да се отърва от въшките?
Мен промоцията не ме изкуши, имам си количество, а и от рибата няма да поръчам.
А и аз топлинни уреди не ползвам...
Тези в следващият ти линк са без дръжка, също не са ми удобни. Аз помислих, че ще вземеш едрият гребен. Ако косата ти е по- гъста с този със ситните зъбци ще ти е трудно разресването. Аз го използвам за заглаждане, когато връзвам, сплитам. За под душа имам друг- едър, пластмасов. И четка на тингъл, която не давам за никоя друга. И два броя кръгли за сушене, още един едър използвам, при боядисване. 
Хората бяха любезни с мен. Момчето което ме консултира, каза, че косата ми е в лошо състояние. С порьозност. Не фриз и нови косички. А порьозност. Била мека, да. Но не и здрава. Попита ме каква козметика използвам, предложи ми Дисциплин на Керастаз. Имам само термик серията- не била за мен. Обезцветяването, щяло да влоши състоянието на косата ми. За което съм съгласна и не съм настоявала да ми бъде направено. Предложи, също- боя амонячна в корена, безамонячна в дължините и отгоре балеаж. Препотих се 100 пъти след, като чух всичко това. Благодарих и си тръгнах мислейки какво да направя?!