Професионални серии за коса - тема 105

• 67 447
  • 740
  •   1
Отговори
# 705
Момичета, благодаря за отзивите ви за спрей за коса...  На Мш продуктите от кой сайт си ги поръчвате?  Rolling Eyes

# 706
Рибите са си направо за Комисия за защита на потребителите. Отдавна ме сърбят ръчичките да подам сигнал. Длъжни са да подсигурят количества, след като пускат дадено нещо на промоция, освен това проблема с точките е на лице и точки НЕ се трупат, независимо от това, че имаш карта.
Много нередности вече!

Аз отдавна съм им набрала, след една от поредните им реклами си взимам шампоан и балсам които  уж били от 47лв.,бройката намалена на 32, да ама не след проучване се оказа, че никога не са били по 47лв. бройката..На всичкото отгоре все едно съм се измила с веро на 5лв.  И накрая им писах, че се чувствам като златен шаран...
п.п Цените са им нереални, не може и продукт за 50лв., да си го подмятаме 5 приятелки с различни типове коса и на никоя да не и пасне,,,

# 707
  • София
И аз харесвам екстремно хидратиращия на ФК - напоява, без да разлигавя коста и не краде обем. Мисля да опитам начина на Фрея за нанасяне на протеинови терапии и след тях, този балсам ми се струва доста добро решение.

# 708
Лейди, аз изобщо не разбирам от боядисвани коси, но ми се струва, че щом балансирани и хидратиращи продукти не ти действат добре, може би трябва да пробваш с някой хубав протеин?  newsm78
Иначе за удърни хидратации най-често са спрягани екстремните на ФК, Мороканойл с кафявата капачка, лилавите Сексихеър, Чи аргановите...

Вив, ясмина, дааам. А когато на едно от големите намаления вдигнаха цената на комплекта Алтерна Клиникал на 277, за да го намалят на 236 при редовна цена 233?!?!?!  Naughty

# 709
Скрит текст:
Момичета, ПОМАГАЙТЕ!
От месец косата ми е супер суха.Използвам шампоана на LivingProof Full и балсама LivingProof Restore.Няма такава гадост!Косата ми стана като слама,дори и мъжът ми го констатира.Имах големи очаквания за марката,но съм супер разочарована.Всяка неделя използвам Еластайзъра,а на всяко къпане мажа с Наши Арган олиото и маската без отмиване,Липидуима за цъфтящи крайща,Напура термофлуида за изправяне,а всяка вечер мажа и нощната грижа на Living proof и всичко това омазнява и без това склонната ми към това коса,но се явява единственото спасение в случая.
Преди това се миех с Алтерна Бамбук за обем,Алтерна Бамбук за хидратация, Алтерна хайверената за хидратация,Наши Арган и не бях доволна нито от шампоаните,нито от балсамите.
А преди година миех с червения ПроФайбър шампоан,зеленият балсам и лилавата грижа без отмиване и като ,че ли бях по-доволна-коса коприна!,но пък бързо се омазняваше.

Затова имам спешна нужда от вашата помощ и съвет за следващата ми покупка на продукти за грижа за косата ми!
Помощ!

Попрекалила си с продуктите, затова е имало изсушаване. Ако имаш и омбре - масла преди измиване, маската на Голдуел за изтощена коса. Сигурно и на Лореал серията липидум ще е подходяща, но не съм я ползвала и не мога да кажа. Спри да сменяш продукти, наблегни на маслата и една силна, подхранваща маска.

Аз ползвам в момента същата комбинация на ЛП, косата ми е изрусена, ще видим след по-продължителна употреба дали ще ми се изсуши така, както ти пишеш Peace

# 710
  • София
Лейди, при мен се случи така:
Октомври миналата година ми беше направено изсветляване на косата. Писна ми от термините им- омбре, бронде, балеаж. Все тая, как се нарича, след като води до един и същ резултат- ефектна фризура с кофти отношение към здравето на косата. Точно 10 дни, по- късно, косата ми беше вече грозна, суха. Още в салона яко се накъса, видях го. Полсе започна и да цъфти, не ми се беше случвало от тийн. Подстригвана съм оттогава, не по- малко от 4 пъти.
 Единственото спасение на 100% и изгодно финансово е подстригването. Ако не държиш на дължината. Всичко друго е грижа, обаче е малко като китосването... знаеш за какво говоря...
 Линда е права и съм съгласна с нейните предложения към теб. Термиците, Джойко, добавям и: течната коса на Вела, силно хидратиращи продукти като цяло, за връхчетата също.
Моят съвет е също, да не лудваш и купуваш всичко и безразборно, това няма да помогне. Вземи една серия и търпеливо изчакай... Ако нямаш лятна, хрумва ми, че новата Макадамия и тя е с масалца в състава. Може и да греша но за маската на Липидиум четох, че е със силикони и глицерин в състава. Ако е така, не мисля, че точно сега имаш нужда от силикони в продуктите...
Резултат видях при мен едва след 4-5 месец. Ако имаш въпроси питай, ще помагаме.
 Линда, за олиото на Наши, няколко пъти го споменаваш... да ти кажа и при мен стана така. До един момент и то точно до преди изсветляването, беше супер за моята коса. След това, ставаше по- зле и по- зле с употребата му. Т.е колкото е по- суха косата, толкова олиото я правеше твърда и грозна...

# 711
  • Велико Търново
След три пъти, последователно ползване на серията за обем на Ливинг прууф, мога да изкажа моите впечатления - не пресушава косата ми, не я прави фризи, добива приличен обем, но не се задържа на следващия ден, както и не намалява омазняването.
На ред е серията за всеки тип коса, после ще пиша и за нея.

# 712
Благодаря на всички отзовали се момичета!  bouquet  Hug

Реших да си взема следните продукти:
-Укрепващ шампоан за обем с комплекс от керамика и протеини за тънки и слаби коси - CHI MAGNIFIED VOLUME SHAMPOO
-Маска за суха и изтощена коса Sexy Hair Smooth Extender Masque
-Мароканско арганово масло за всеки тип коса Moroccanoil Treatment
-Термозащитно мляко за суха и много суха коса Kerastase Nectar Thermique
-Мултифункционална терапия 22 в 1 Sexy Hair Soya Want It All 22 in 1
-Wella Professionals SP Repair молекулярна подложка за коса за крехка и стресирана коса

Моля,кажете ми дали това е добра и удачна комбинация?Бихте ли добавили или махнали нещо?

P.S.Не съм използвала екстремната серия на ПК ,защото досега не ми се е налагало и не съм сигурна за коя точно става на въпрос?

# 713
Линда, за олиото на Наши, няколко пъти го споменаваш... да ти кажа и при мен стана така. До един момент и то точно до преди изсветляването, беше супер за моята коса. След това, ставаше по- зле и по- зле с употребата му. Т.е колкото е по- суха косата, толкова олиото я правеше твърда и грозна...[/color]
Да точно, същата работа. При мен и на кичури и без първоначалния ефект е уникален и после все по суха и твърда става косата, ако ползвам само него...като че се натрупва ли, не знам Thinking Иначе много уважавам марката, даже скоро мислех да взема пак олиото, но от малките, защото когато ми влияе добре е наистина супер. Спира ме само това, че е арган и ленено, както и Марокана, който си имам.

Лейди, сега се сещам, задължително при мен след кичурите беше ползването от време на време на фузио дозичките Керастаз, оранжеви взимах. Peace
https://www.zlatnaribka.com/philip-kingsley/moisture-extreme-за-етно-и-много-гъста-коса
ето я екстремната серия.

И не мога да се сдържа да не изкажа положителния ефект от лилавия серум Про файбър. Ползвах с неутрален шампоан (ФК за чувств.скалп) и не слагах маска/балсам, за да тествам серума, взех го с идеята за по силен финиш, след като понякога пропускам маските, че ми идват тежки на всяко миене. Косата ми е супер плътна и жилава, с тежки движения, и прибрани гладки крайчета. Като станах мислех, че няма да мога да я среша сигурно, но гребена направо се хлъзгаше по косата ми. Даже се сетих как Сити вчера спомена като напредък, че за 3 мин се сресала, моето ресане винаги е около 30сек. Crazy

# 714
  • Бургас/Пз
И аз ако съм доволна от гребена, ще взема и за децата... Peace
Някой открил ли е друг двуфазен спрей от рода на Л2? Има един спрей на Лореал дали върши добра работа?
Ето този

Свършва ми Л2 и се чудя пак него или друг да пробвам... newsm78 Напоследък не ми хидратира и разплита много добре косата, не е както в началото... Може би косата ми привикна с него, то 2 големи бутилки изхабих... Mr. Green Някой ако е открил нещо хубаво и с подобно действие да споделя... Hug Но да е спрей!!! Wink

Моето Л2 също свърши и по съвет на Сетони взех това на Милк шейк - много ми харесва, а ароматът му е ммммм Simple Smile Редувам го с реконструктора със зелен чай на Афоджи. И от двете съм много доволна.

Дени, каква коса , водопад Simple Smile Хич не ги слушай, чак пък толкова зле да е, не ми се вижда. Сигурно е изтощена от брондето, но пък цялата коса да е порьозна не ми се вярва.

Много ме заинтригувахте с Филип Кингсли за хидратация, още повече като прочетох , че не отнема от обема. Сега ползвам Джойко мойсчър, но ми се иска още нещо хидратиращо, че с тези протеинови терапии , после си има нужда от хидратацийка Simple Smile

В неделя ще правя течната коса на Вела, та се чудя дали е добре преди нея да измия с балансиран шампоан, или трябва задължително да е протеинов  newsm78

# 715
  • София
Лейди, ще ме прощаваш, обаче всичко това ми звучи, като бъркоч.
Защо не си вземеш една серия само. За начало. Или използвай каквото имаш, като например добавяш олио в хидратиращите маски, за да станат още по богати?! Аз така правя, все не ми е достатъчен ефекта им и ги дообогатявам. Кокосово олио, също е добра идея. Пре уош е нужен, също нощна грижа. Ако нямаш готов, ти си го направи. Да и фузио дозите- оранжевите.  Peace
 Последното ми откритие за много хидратирана коса, и то и преди/след хайверите на Алтерна, беше: почистване със сода и оцет, все едно дпш, а преди него маска+ коприната на Биосилк, като пре уош.
Не ми е важно, кой какво казва или мисли, аз си знам, че по мека и хидратирана коса не съм имала скоро.
 При теста с косъма в чаша с вода, моят остава отгоре. Ако е в средата е здрава, ако е на дъното е порьозна, ако плува отгоре е много, прекалено хидратирана, нали така, дами?!  Thinking  newsm78
Линда, не зная дали се натрупва ефекта от олиото, но реакцията е като на отхвърляне на трансплантиран орган. Обаче добавено в боя, маска си е все така прекрасно.
 Ани, благодаря ти. Разбира се, че не е порьозна= суха, накъсана, изтощена и т.н. Просто момчето не познава косата ми. Да имам фриз и къси коси на най- горният пласт, но коя няма?! Нима всички жени имат идеално гладка и еднакво дълга коса от до. Съгласна съм, че връхчетата не са подстригани както би било най- подходящо, но не и, че косата ми е зле. Минути по- късно отидох при хора, които познавам. Попитах, чак толкова ли е лошо положението? Отговора беше, че моята коса си е обемна, плътна и чуплива и затова изглежда така. Днес когато е изгладена перфектно си е мека и подредена. Ани, нали имаш арганите- те са ти хидратация. Да преди течната коса, може балансиран. Аз преди три измивания я правих, след Орайт шампоан. Понеже останових, че след някой по- богат такъв, наистина има омазняване бързо. Вече я нанасям с пулвелизатор и не повече от 10- 12мл. За да не прекалявам.

Последна редакция: чт, 12 май 2016, 09:49 от Denisha

# 716
Аз бих инвестирала в един голям буркан с кокосово масло и бих мазала преди всяко миене.  Peace
Няма нужда да блъскаш пари в толкова разнородни продукти в момента.

# 717
Аз също смятам, че няма нужда от прекалено много продукти и от различни марки и серии. Peace

# 718
ДЕНИША,наистина ли 385 Парлукс гори косата  Shocked Всички коментари в интернет са точно обратните  newsm78 Че косата става мека и лъскава.Досега коментара на тази фризьорка е първия негативен  Thinking
Искам да добавя че косата ти е много хубава и хич не се впрягай  Hug

ЩЕ ПОМОЛЯ МОМИЧЕТАТА които имат ПАРЛУКС да споделят при тях има ли сухота и 'изгаряне' на косъма  Praynig Praynig Praynig

Последна редакция: чт, 12 май 2016, 09:55 от bubka:)

# 719
  • София
ДЕНИША,наистина ли 385 Парлукс гори косата  Shocked Всички коментари в интернет са точно обратните  newsm78 Че косата става мека и лъскава.Досега коментара на тази фризьорка е първия негативен  Thinking

ЩЕ ПОМОЛЯ МОМИЧЕТАТА които имат ПАРЛУКС да споделят при тях има ли сухота и 'изгаряне' на косъма  Praynig Praynig Praynig
Бубе, така каза момичето. Не познавам майка й. Съответно и косата й и уменията й със сешоар. Вероятно е сушила на по- високата степен и то доста често за да стане така за един месец. А може и да не съм разбрала правилно. Говорихме докато ме сушеше. Другият път, ще разпитам подробно.  Blush
Ти си умна жена и няма да сушиш на високата постоянно и ще използваш термо продукти.  Hug  Peace  Сушат ме винаги с този модел в салоните, където ходя или когато идва у дома фризьор. Всеки път ми пари на силната степен и моля да го намаляват. Когато е далеч от скалпа нямам проблем. Споделям, за да си имаш едно наум, не да те паникьосам.  Heart Eyes  Hug Сешоарите също, като другите проф. продукти, които ползваме са за проф. употреба и затова са силни. Ако в салон използват непроф. сешоар, представяте ли си какво ще е? Бавно, изнервящо сушене, няма да има перфектни прически...

Общи условия

Активация на акаунт