Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 60

• 70 640
  • 792
  •   1
Отговори
# 75
Бананче  Hug
Няма как да не се вълнуваш, аз едва изчаках тези цели 6 месеца от неуспешния ЗЕТ.
Сега, покрай хубавите празници, времето ще мине бързо и докато се усетиш, вече ще си блокирана  Hug
ВикториА  Hug

# 76
Рости, а що дълъг? При Стефанов ли ще си?

# 77
Да, ми не съм питала, ама май съм за него, уж с нормален резерв, без други проблеми, освен хашимото, млада младина - на 30 г. Laughing.Чета в нета, се прилага при жени с нормален ЯР. Пък сигурно е и хубаво да имаме повече я., че мъжкия ни фактор са влоши. Sad

# 78
Хм. Добре, пиши как се развиват нещата.

# 79
Бананче, Тара стискам ви палци момичета  Hug  Praynig  Hug  Praynig

# 80
Едва сега имам възможност да пиша. Нещата са сериозни, доктора категорично отложи трансфера за след 2-3 месеца. Днес, на трети ден замразихме осем перфектни ембриона, на пети ден евентуално ако останат добри, ще замразим и от тях. Ще мине време докато се възстановя физически, но поне знам, че имаме замразени този път и това ме успокоява. Чувствам се...тъжна, смачкана, но това е нормално. Весело изкарване на  празника, момичета, и успех на всички в този труден път.

# 81
В момента бих се тревожила повече за собственото си състояние, ембриони все ще се получат от толкова много Я. Какво предпиехте за хиперстимулацията?

# 82
  • Бургас
Момичета весели празници и от мен. Hug

# 83
Какво предпиехте за хиперстимулацията?
Вляха ми калций и още нещо(не помня какво беше), пия достинекс, медрол и др. Не бих казала, че усещам подобрение, дори тази нощ беше ад. Надявам се скоро да се оправя и да продължа нормалното си ежедневие.

# 84
А този медрол какво общо има с хиперстимулацията? newsm78
Дано почувстваш подобрение съвсем скоро.

# 85
Следите ли диурезата? Колко вода приемаш и колко пишкаш? Канчето в тоалетната ми беше неизменен приятел дълго време. Единственото нещо, което облекчаваше, беше Фурантрил венозно. Тогава корема ми поспадаше и пишках нормално количество. Но не позволяват повече от 3 ампули на ден. Попитай и за него. А защо не те приеха в болница?

# 86
  • София
Канчето в тоалетната ми беше неизменен приятел дълго време.
Хи, хи, хи и аз така  Grinning Мерителната кана и един лист с таблица имах - колко изпито и колко изпишкано.
По 3 л. вода и никаква сол, с пилешки бюльон също се наливах.
Пиех и биогейм три пъти на ден.
А в болницата ми вливаха хуман албумин, много беше скъпо и май банки с вода, Ringer Braun. Помня, че непрекъснато ми мереха теглото и обиколката на талията.
И на мен ми беше изписан преднизолон /медрол/, нещо за успокояване на яйчниците е, тип противовъзпалително, моите бяха по 15 см.
Chiara, дано по-скоро да се оправиш  Praynig

# 87
До колко може да навреди, ако пия Xanadren (за отводняване на билкова основа е), при положение че пия сума ти витамини за подобряване на резерва!?
Напоследък много вода задържам, от всичко което приемам ли е, незнам

# 88
Здравейте, днес е 6 ден от стимулация за инвитро( с Елонва 150 Е, само 1 инжекция). Обезспокоена съм от резултата за Естрадила- 3 325.00, при ЛХ- 24.58 и Прогестерон- 4.63. Минах ехографски преглед, имам по 3 растящи фоликула във всеки яйчник. Днес(понеделник)  и утре ще ми направят инжекция с Мерионал 150 Е и Цитротайд 1 амп.  . В сряда съм на преглед. Много съм притеснена от високите нива на Естрадиола. Моля споделете мнение.

# 89
  • София
Здравей, Марианка.
Естрадиолът трябва да е висок, за разлика от LH и прогестерона, но не си написала никакви мерни единици, а те са различни в различните лаборатории. На мен LH и прогестеронът ти ми се струват много високи. Това LH е обичайно е такова при вече настъпваща овулация, но пак казвам може да си в други мерни единици.

Общи условия

Активация на акаунт