Сериали и филми - sci-fi, fantasy, mystery, supernatural/тема VIII

• 86 401
  • 734
  •   1
Отговори
# 375
По-добър ли е от филма? Той не ми хареса много, затова се чудя дали да гледам... Но поне сериалът е подновен, а това е добър знак...

# 376
  • Вестерос
Аз дръпнах първа серия, не помня филма да съм гледала. НО много ме радва, че повечето сериали са вече по 8-13 епизода.

# 377
  • София
Ми аз съм си фен на поредицата на Лемъни Сникет, макар че съм я чела доста отдавна.
Филма нещо не го помня, освен, че беше с Джим Кери, когото не понасям.
Сериалът поне е с Нийл Патрик Харис  Heart Eyes
Ще се гледа задължително, само не знам кога...

# 378
  • КиТ
Аз дръпнах първа серия, не помня филма да съм гледала. НО много ме радва, че повечето сериали са вече по 8-13 епизода.

И мен и мен,можеш да следиш повече сериали Crazy
И като имаш да наваксаш най много за 2-3дена да си готов!
Не като да наваксаш Свръхестествените и първите 5 сезона по 20 и косур епизода Joy

# 379
И аз обичам кратките сезони - при традиционните от по 23 серии, обикновено две трети е пълнеж. Мразя разводняването  Simple Smile
Сега гледах втори (т.е. трети, ако броим двойната премиера за първи и втори) епизод на Изумруденият град. Харесва ми, макар, че е все така мрачно. Усещам, че Дороти ще бъде засенчена като персонаж  Wink Освен това, вече имам чувството, че се обърках от толкова много сериали - гледах страницата му в ИМДБ и с изненада установих, че магьосникът е Винсънт ДОнофрио (Кингпин от Деърдевил) - гледала съм го в много неща и смятам, че е добър актьор, чудно ми е, че не го познах веднага ooooh!
Първи сезон ще е от 10 епизода, дано да има и втори!
Скрит текст:
Джак не е мъртъв, точно за него търсих информация - оказва се, че той ще бъде някой си Jack Pumpkinhead (Джак Тиквената глава - прилича на Плашилото, но е отделен персонаж). Проверих в Уикипедия - излиза, че книгите за Оз общо са 18 и има още доста, писани от други автори  Shocked Shocked Shocked А в този сериал ще взимат от всички сюжети, не само от първата, която си знаем ние. Нямам високо мнение за тази американска класика - мисля, че идеята за първата книга е изплагиатствана от "Алиса в страната на чудесата"(подчертавам - само идеята, т.е. основата, не сюжета). Авторът е еквивалентът на днешните писатели на евтини тийнейджърски романи.  Това, разбира се не значи, че сериалът е лош, напротив. 

# 380
  • Вестерос
Не знаех и аз , че са толкова много книгите за Оз  Laughing

# 381
  • МАРС
Абе те тия от Холивуд, само дето не са направили сериал от пет сезона по Трите прасенца... ooooh!

# 382
# 383
  • София
Изгледах първите 2 серии на Емералда, що така не бях разбрала, че ще е по Оз, хич не я харесвам тая история. Не беше толкова лошо, харесаха ми Лукас и вещицата-наркоманка засега. Дороти вади тъпия поглед понякога, направо умирам в такива ситуации.

Сега ще видя какво става в Колонията, отдавна не сме се виждали с Джош. Tired

# 384
  • София
Вече се знае името на Episode VIII - Star Wars: The Last Jedi (2017)

# 385
  • Sofia
Изгледах няколко серии от Пътешественици. Интересен е. По-точно до 6та. Остават ми още 2 серии.
Другите нямат суб.

# 386
  • София
Аз пък изгледах Beyond.
Вървеше интересно, обаче накрая свърши доста предвидимо.
Пък ще има и втори сезон.

# 387
# 388
Записвам се да ви изчета, много обичам научна фантастика, а толкова ми е трудно да намеря читав сериал.

# 389
  • Вестерос
Суперрр

Общи условия

Активация на акаунт