Сериали и филми - sci-fi, fantasy, mystery, supernatural/тема VIII

• 86 421
  • 734
  •   1
Отговори
# 495
  • България
Аз само започнах. Честно казано - капитан и №1 жени, като втората се казва МАЙКЪЛ и е чернокожа...очаквам включване на гей персонаж и арабин.

Но още съм на първите 5 минути.

Орвил ми хареса. Лек, забавен, без претенции, с онази носталгична нотка и иронично намигане.

Електрическите мечти - и той ми хареса. Отвикнала съм обаче от късия разказ, някак ми е много кратко Wink всяка серия за себе си. И...Роб Старк като ченге Simple Smile Малко дървен, но не беше зле.
  Благодаря  Hug. Щеше да падне голямо теглене залудо.
Ще се въздържа тогава. Нарцисист съм и обичам да гледам бледолики от екрана  Grinning.

# 496
И клингоните и те са някакви негроидни повечето Grinning, че и ПЛЕШИВИ. Доста ме дразни начинът им на говорене - не им отива просто.
Първата капитанка пък е китайка.

Скрит текст:
Но тя е само за 1 епизод. После ще е друг капитан - бял мъж. Петя казва, че бил психо - не знам,
предстои да видим. Надявам се атмосферата на следващия кораб да не е така неприветлива. Прилича кораб от злата алтернативна вселена в старите сериали.

# 497
Клингоните винаги са ми изглеждали тъмнокожи. Сред новите има един светъл и всички го дискриминират - не разбрах защо е различен, обаче...

# 498
  • България
Китайците са симпатяги, но само заради едно хубаво личице, не си струва гледането на останалите  Grinning.
Но ще следя, ако има промяна, пуснете спойлерче  Hug

# 499
Капитанката-азиатка вече я няма. И в надписите (кредитите) до името й си пишеше, че е "специална гостуваща звезда". Я се появи повече, я не...

# 500
  • на пистата
Absentia,сниман в България.Започна обещаваща,да видим....

# 501
  • МАРС
Ха, не знаех че са го снимали в България, изгледах и аз.
Тъкмо снощи свърших Castle и бях тъжна, гледам Стана(изобщо не я познах от обложката).

# 502
  • на пистата
Ха, не знаех че са го снимали в България, изгледах и аз.
Тъкмо снощи свърших Castle и бях тъжна, гледам Стана(изобщо не я познах от обложката).
Да,целия сериал е сниман тук.Да ме ми хареса първа серия ,да видим как ще е нататък

# 503
Е четох ревюто, това фантастика ли се води? newsm78

# 504
  • МАРС
Засега е леко фантастично-криминален(я, измислих нов жанр).Grinning

# 505
  • София
Излязла е първа серия на Луцифер.

# 506
  • Вестерос
Както и първата на Gifted

# 507
  • София
Третата серия на Стар Трек определено повече ми хареса от първите две.
А и Джейсън Айзък си ми е много любим Simple Smile

# 508
И аз го харесвам, нищо, че е злодей. Grinning За сега, обаче си е прав - в условия на война, особено с такъв враг (т.е. враг за който не се знае почти нищо и с който не може да се намери общ език), всички методи и средства са оправдани.
Серията беше интересна, но прекалено мрачна с тези деформирани трупове. Прилича на друг космически сериал, не на Стар Трек, който винаги е бил светъл.

# 509
  • София
На мен пък точно това ми харесва, че е различен от старите сериали.
Не съм особено голям фен на Стар Трек, винаги ми е бил малко наивен и еднообразен.
Даже не съм изгледала всичко по темата.

Общи условия

Активация на акаунт