Сериали и филми - sci-fi, fantasy, mystery, supernatural/тема VIII

• 86 404
  • 734
  •   1
Отговори
# 390
Записвам се да ви изчета, много обичам научна фантастика, а толкова ми е трудно да намеря читав сериал.

То читавите Sci-Fi сериали са от преди десетина години. Наскоро изгледах отново 4400, толкова ми липсваше.  А за всички фенове на космическите истории с две ръце препоръчвам Фарскейп и Стар Гейт оригиналните епизоди и Старгейт Анталнтис.

# 391
  • Вестерос
Тhe Expance също е готин

# 392
Има и сега хубави сериали - от време на време излиза по нещо по-бутиково Simple Smile Ето например, "Човекът във високия замък", "11.22.63", също и тази "ОА" - може да не са перфектни, но са доста добри... И от по-небутиковите има тук там по нещо добро.

Разбира се, е въпрос на вкус - за мен сред най-добрите са "Изгубени" и "Бойна звезда Галактика". За съжаление, и двата съм ги гледала поне по 3 пъти и вече не е същото, предпочитам новите неща...

# 393
  • София
Разбира се, е въпрос на вкус - за мен сред най-добрите са "Изгубени" и "Бойна звезда Галактика". За съжаление, и двата съм ги гледала поне по 3 пъти и вече не е същото, предпочитам новите неща...

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
И Старгейтите /без Вселената/.

Тhe Expance нещо не успя да ме впечатли, до средата на първи сезон съм.
Чудя се дали да го продължавам?!

# 394
Аз си спомням, че го "признах" в епизод 6.

Но ако човек не е чел книгите, трудно схваща сюжета.

# 395
  • София
Аз не съм ги чела, обаче много ми харесва. Особено втори сезон досега.

# 396
Има и сега хубави сериали - от време на време излиза по нещо по-бутиково Simple Smile Ето например, "Човекът във високия замък", "11.22.63", също и тази "ОА" - може да не са перфектни, но са доста добри... И от по-небутиковите има тук там по нещо добро.
За 11.22.63 имах по-големи очаквания, страхотна идея но в развитието си зацикли. От новите ми хареса продукцията на HBO - Западен свят, но към финала наблегнаха много на кървищата. Дано вторият сезон е по-добър.

# 397
И на мен ми харесва Западен свят - по принцип не гледам сериалите на НВО точно заради прекаленото насилие, но добре, че този път направих изключение.  Дано да не го разводнят.

# 398
  • Вестерос
Не hbo от време оно залагат на голотии, секс и насилие, но с някои имат попадение за интересни истории. На мен едни от най-любимите ми са на hbo- Game of thrones, True Blood, Sex and the city  Mr. Green

# 399
  • Разпиляна във въображението
Чакам новия Стар трек - сериал. Не съм чела много информация.

# 400
И аз го чакам - уж следя новините, но само в Туитър (т.е. като мине нещо на стената, прочитам заглавието и евентуално ако има някакви коментари - не знам дали се брои за следене  Simple Smile ). Имаше някаква драма около режисьора - първо щеше да е Браян Фулър, после се оказа, че неговият план за сериала не бил одобрен от телевизията и той щял да бъде само помощник, а в последствие самият той написа, че вече няма нищо общо с проекта (май сам се е отказал).
Последната новина във връзка със сериала беше, че Джейсън Айзъкс (лошият от "ОА", Луциус Малфой и др.) ще бъде новият капитан (но доколкото разбрах, ролята не е от най-централните, за разлика от тези на Кърк и Пикар).

# 401
Някой гледа ли "Железният юмрук" - сезонът го има от вчера в Замунда. Simple Smile
Скрит текст:
Не е зле, но "Деърдевил" и "Джесика Джоунс" ми харесваха повече. Дани Ранд (главният герой) се държи като момченце. Злодеите на няколко пъти му се подиграват за същото, но аз си го помислих още преди да го обидят. Толкова е наивен и невинен...През цялото време е като някакво изгубено дете, чак да му стане жал на човек... Е, може и да се промени - в момента съм в средата на сезона - до утре може би ще изгледам остатъка.

От началото на седмицата най-после започва втори сезон на "Into the Badlands" - един от сериалите, които чаках с умерено нетърпение.  Simple Smile

Не знам дали вече сте разбрали - "Експанзията" и "12 маймуни" са подновени. "12 маймуни" ще има трети сезон през май - 10-те епизода ще се излъчат през 3 поредни дни, а следващият сезон ще е последен. Това е хубаво, защото означава, че режисьорът ще има една година да измисли как да завърши историята подобаващо - не обичам когато я разтягат до безкрай.

# 402
  • Вестерос
Джъд Лоу ще играе младия Дъмбълдор в продължението на Фантастични животни.

# 403
  • София
Трейлър на Мъглата по Стивън Кинг

# 404
Трейлър на Мъглата по Стивън Кинг

Страхотна новина. Сега разбирам. Обожавам филма и се надявам и сериалът да си заслужава.

Общи условия

Активация на акаунт