Сериали и филми - sci-fi, fantasy, mystery, supernatural/тема VIII

• 86 442
  • 734
  •   1
Отговори
# 555
Да бяхте казали  Laughing
Полезен е този коментар много. Аз като тръгнах да го гледам преди години се чудех и маех защо толкова игрални филми и кой точно сериал да почна, но попаднах на този коментар и се оправих. Че иначе става миш маш и може да се изпусне нещо или да се прескочи напред.

# 556
  • Вестерос
Почнах вчера аз с филма от 94 и няколко епизода Grinning Свалих 10-те сезона на СГ

# 557
  • Разпиляна във въображението
Ехааа. Повлякох ви Simple Smile

ЧНГ!

# 558
  • Вестерос
Да повлече Grinning Отдавна ги избягвах, че са много сезони, но ми се гледаше нещо такова.

# 559
Честита Нова година на всички!
Дали това не показва, че стареем Rolling Eyes?
Липсват ми филмите, където имаше мъже и жени, добри и лоши, психичните отклонения не бяха норма и добрите побеждаваха.
Ефектите са добро нещо, но не са всичко.
И новите ценности откровено ме дразнят.
Така че и аз се отдадох на един мързелив ден с избрано от Старгейт.

Обаче, като го гледам сега, някои детайли ми се хвърлят в очи: видът на Ра, оскубаните вежди и гримираните клепки на Тийл'к, образът на успешната неомъжена амазонка Сам. Тогава ми се е струвало просто интересно, днес виждам в тези неща началото на съвремието ни.
А необработените усмивки на актьорите намирам за трогателни.

# 560
  • Вестерос
Точно, пренаситих се от драми в комедия, фентъзи, трилъри... все драми, гледа ми се нещо свежо, зареждащо, ей такова точно Simple Smile По-старите сезони са ми някак уютни, да не са ефектни толкова, но имат своя чар. Като съм в кофти настроение винаги си пускам Charmed, Хари Потър Grinning

# 561
  • Шотландия
Честита Нова година на всички!
Дали това не показва, че стареем Rolling Eyes?
Липсват ми филмите, където имаше мъже и жени, добри и лоши, психичните отклонения не бяха норма и добрите побеждаваха.
Ефектите са добро нещо, но не са всичко.
И новите ценности откровено ме дразнят.
Така че и аз се отдадох на един мързелив ден с избрано от Старгейт.

Обаче, като го гледам сега, някои детайли ми се хвърлят в очи: видът на Ра, оскубаните вежди и гримираните клепки на Тийл'к, образът на успешната неомъжена амазонка Сам. Тогава ми се е струвало просто интересно, днес виждам в тези неща началото на съвремието ни.
А необработените усмивки на актьорите намирам за трогателни.
Аз се старая да гледам само такива филми, не е задължително да са фентъзи, харесваме и кримита вкъщи. Не виждам никакъв смисъл да гледам други филми, след които се чувствам като че бързият влак е минал през мен. Като гледам някои от най-популярните - абе то черно, черно, та чак тъмновиолетово...Събирам си мой си списък на сериали и филми, след които се усмихвам на света. Някои сериали започват така и след това "почерняват", та ги зарязвам след някой и друг сезон. Ако някой има подобен списък, да споделя.  Heart Eyes

# 562
Тифче, Charmed ми е също много на сърце. Скоро и него трябва пак да изгледам. Laughing

# 563
  • Вестерос
Аз не съм го гледала скоро Елорка, най-любимият на света ми е Grinning

Mила, така ме усмихват едни два 20 минутни- Younger и American Housewife

# 564
Какво мислите за филма "Генезис"? Наскоро го изгледах и много ми хареса.  Simple Smile

# 565
  • София
Записвам се при вас. Де що има фантастика след 1987г съм изгледала.
Засега само Лекс не ми е харесал Simple Smile

# 566
  • Разпиляна във въображението
Новият "Старгейт" нещо никаква работа. Плюс - кратки серии и докато се наместиш и той свърши.

# 567
Качили са първа серия на The Crossing . Звучи ми нтересно, довечера ще я изгледам.

# 568
Вчера гледах първи епизод на "Криптон" - сериал за дядото на Супермен Simple Smile Изглежда по-скъп от другите супергеройски сериали, които вървят в момента (имам предвид тези на Си Дабълю - "Светкавицата", "Стрелата" и т.н.) Сюжетът не е особено оригинален. Криптонското общество ми напомня за Римската империя - това ми изглежда малко преекспонирано; западняците страшно си падат по римската цивилизация и използват препратки къде ли не...

За сега ще продължа да го следя.

# 569
Вчера гледах първи епизод на "Криптон" - сериал за дядото на Супермен Simple Smile Изглежда по-скъп от другите супергеройски сериали, които вървят в момента (имам предвид тези на Си Дабълю - "Светкавицата", "Стрелата" и т.н.) Сюжетът не е особено оригинален. Криптонското общество ми напомня за Римската империя - това ми изглежда малко преекспонирано; западняците страшно си падат по римската цивилизация и използват препратки къде ли не...

За сега ще продължа да го следя.

Как му е оригиналното заглавие? Не намирам нищо.

Общи условия

Активация на акаунт