90-дневна диета: Килцата стопи и фиданка стани – тема 335

• 41 778
  • 713
  •   1
Отговори
# 645
Привет и в края на деня!  Hug

Моите днешни планове минаха ок - сладък обяд и вечеря с неовкусена салата + малко ягоди. Ще видя мнението на кантара сутринта... За утре замислям:
З Ябълка
О Неясен, че ще съм навън с леля ми
В Зелена салата + свински котлет

Šunšhine Супер форма си постигнала, пожелавам ти да останеш с нея и занапред!  Hug Не се увличай със смесените хранения, особено вечер не е желателно. Бих ти препоръчала по-калоричните и тежки храни да са ти на обяд. Вечер - по-лекичко и по-раничко. Един плодов ден в седмицата помага за поддържане на баланса.
Ариел* Търпение, всяко нещо с времето си.  Peace Ще започнеш да харесваш истинския вкус на кафето (защото захарта и млякото го пречупват и не е същият), ще започнат познати и непознати да ти правят комплименти...  Hug Ти само помни, че имаш крайна цел и тя не е само по-малко килограми, а по-добра физическа форма като цяло и подобрено самочувствие.
Maria Ivailova Добре дошла, успех!  bouquet
ni4iq Ти си знаеш - в крайна сметка успехите и неуспехите си зависят само от нас. Дано при теб да е първото.  Peace
Морска вълничка Прави си смутита или опитвай сурови бонбони и торти (само плодове и ядки, ядково мляко). Също така моркови и краставица, нарязани на пръчици с лимон са идеални за подхапване следобедно време, да речем.  Peace
Milena__ На ол инклузива има винаги много видове салати и зеленчукови ястия, наблегни на тях. Приложи воля и ще стане!  Peace

# 646
Жули, Мими се оглежда във витрините  hahaha
Съншайн, пробвай с едно смесено хранене и то на обяд. Вечер плодове или протеин. Аз ядях в събота на обяд  Mr. Green. Остана ми от други диети, тогава събота ми беше "мръсен" ден. Ама и сега "мърсувам" редовно в събота  hahaha.
Ако ти се отразява на кантара в посока нагоре, прави на 2 седмици. Ако ли не, може и по два пъти. Но ако ще правиш два пъти на седмица, трудно ще вместиш сладка вечеря.
И в заключение  Mr. Green, хубаво е да ядеш от всички групи. Аз лично не обичам варива, те мен също, ядях един път седмично. Ама всеки си знае  Peace

# 647
На мен като че ли най-много ми харесват варивата- най-разнообразни са ми, може да се смесват и по няколко вида... Laughing
Днешната вечеря стана сладка- кроасан и половина с шоколад, но нямах РЧШ и хапнах малко ганаш от натурален шоколад.
Утре:
з- банан, ако има з2- ще е 2 бр. кивита, кафе
о- пак картофена салата с варива или грах яхния newsm78 - нещо не ми е наред стомаха след боядисаните яйца и още ме присвива след ядене на белтъчни, вкл. кис. мляко Sad
в- нещо тестено пълнозърнесто, но малко количество
И салати, разбира се! Simple Smile

Ариел, наскоро си направих кафе с растително мляко и добавих и стевия- толкова странно ми беше на вкус! Shocked А преди добавях захар и мляко в кафето....сега или чисто го пия (с/без стевия), или само с алтернативно мляко, мляко и захар/подсладител ми идват много заедно! Mr. Green
Съншайн, и аз го имах този проблем с чуденето Grinning 2-3 дни ме влечаха все смесени хранения (естествено, не всяко хранене ми е било смесено), после се поправих, даже намалих големината на порциите. Simple Smile По време на 90дд повечето ми обеди бяха обилни, сега се наяждам с по-малко. Аз съм решила да смесвам 2 пъти седмично, ако нямам плюсове. Иначе минавам на 1 път смесено. Peace
Приятна вечер на всички! bouquet

Последна редакция: ср, 04 май 2016, 22:55 от dolce miele

# 648
  • Калифорния, САЩ
  Не съм ви чела, само една страничка.  Днес имам имен ден, а и всички, носещи моето име. Знам, че не съм единствената тук с това име, така че Честит Имен Ден, момичета!!!

И ... още нещо, ама не е режимно  Wink:

# 649
Добро утро!
screen capture windows 7
малко утринна гимнастика за заспали главици

uploadimage
за някой закуска за други за целия ден

image upload no limit
Честит имен ден на всички Иринки в групата! Пожелавам много усмивки, слънчеви дни и най-вече да са здрави и щастливи!

# 650
Добро утро. Ир, честит имен ден. Бъди жива и здрава. Да ти върви по вода и с лекота bouquet bouquet bouquet bouquet

# 651
  • Русе
Добро утро,
Честит имен ден на всички Иринки Hug Hug Hug все така чаровни и много щастливи!
Ирка, Пешеходче  bouquet
Май вече съжалявам, че не се включих в групата, както си мислех   Rolling Eyes
Писна ми от дъжд и мрачно време, искам слънчицееее Praynig
Хубав и усмихнат (макар и дъждовен) ден, все пак е последен официало работен за тази седмица Wink

# 652
  • У дома
Добро утро Hug
Честит имен ден на всички Ирини в темата bouquet Да сте живи и здрави и все така позитивни Hug

Днес не съм се теглила, че МЦ пристигна и се чувствам ужасно подута.
Иринитка, и моя ден вчера беше кошмарен, дано днес всичко да е наред и да е по-добър денят ни Hug
Пешеходче, аз ги изчислих 8, как риба ще се удави или ще "отплува от аквариум" hahaha Joy Ей развесели ме и тази сутрин bouquet Hug
Тук днес е почивен ден, утре също, звяра си е вкъщи, засега спи, а аз си пия кафето с вас. Тротинетка вчера не купихме каза "Не" и започна да е рита, и я изкарахме с рев от магазина Crazy ooooh! Та днес ще видя с какво ще я занимаваме, май на планина ще ходим Rolling Eyes
Днес съм ВГХ по план, но нали е нещо като почивка, та ще оцветя:
З- тахан с мед, кафе, 2 бр. ябълки; О- пица и зелена салата; В- диня или ябълки
Долче, аз пък си правя кафе и слагам кокосово мляко, невероятно вкусно е Peace
Хайде лек ви ден , зверчето май се събуди Crazy

# 653
Честит имен ден на всички Ирини

Maria Ivailova  bouquet

За днес незнам какво ще хапвам, за сега З- 8сушени смокини, О- неясен, може би смесен, В-плодове или айрян

Пожелавам Ви приятен последен работен ден за тази седмица  newsm68 и да си починете много добре, че другата- 6 работни дни  #Cussing out

# 654
  • софия
Добро утро!
Честит имен ден на всички Иринки!
Аз днес съм - 200.Днес ще ям:
закуска- фреш от портокал
Обяд- месо със салата фпх
Вечеря-плодове

Усмихнат ден!

# 655
Добро утро! Hug
И днес ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИРИНИ - ДА СТЕ УСМИХНАТИ И ПОЗИТИВНИ, ЗДРАВИ!!!!!!!!!!!! bouquet
Скрит текст:
Джул и аз не мога да я понасям Цветелина и Доктора
Хубав ден на всички - последен работен е все пак за тази седмица!!!!

# 656
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК ИРИНКИ!!!
БЪДЕТЕ ЗДРАВИ,ЩАСТЛИВИ И МНОГО ОБИЧАНИ!!!

# 657
  • София
Добро утро!
То хич не е добро за мен... Кантара показа + 1 кг.  #Crazy
Освен това бойлера се проби и тече, като лейка - непредвиден разход...
Замисления млечен ден ще е днес! Започнах с няколко фурми и през целия ден ще е прясно мляко с горчиво какао.

Честит празник ИриниHug Heart Eyes Hug

И диетична почерпка, че имам чувството, че качвам и от виртуални нережимни похапвания.  hahaha

Хубав ден и много минуси!  Hug Hug Hug

# 658
  • Бургас
Добро утро!
Почерпка и от мен! Тематична с менюто ми днес  Wink

Благодаря за поздравите и пожеланията!

Адашчета, да сте ми живички и здравички, щури, луди и млади, успешни, обичани, уважавани и обожавани

И аз се убедих, че "совите не са това, което са" или всяка следваща врътка няма нищо общо с предишните.
Жгмъци, и аз така - шантава работа Shocked
След въглехидратите съм на стартовите килограми Sad Обядът ми вчера беше режимен, вечерята - ранна и в позволените грамажи, а днес + 500 гр....Дано бананите днес помогнат  newsm78

# 659
  • Targovishte
Здравейте, банда  bouquet

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН, ИРИНИ!!! Да ви е живо и здраво името, да си го носите с гордост!  bouquet bouquet bouquet

ИРКА  bouquet страхотно кафенце и закуска  Hug Hug

ПЕШЕХОДКА  Hug Hug А, бе и аз умувах над задачата  newsm78 Докарах го до една риба, после като се замислих май само аз съм най-големия балък  hahaha

ИНДЖИ  Hug Hug Пробвах вчера твоя съвет, но и от там ме отрязаха - пълнени все още седми месец. Не ми остава нищо друго освен да чакам и да се надявам.

Така. Днес менюто отново е мъгла. Снощи се прибрах скапан, вечеряхме и съм заспал рано-рано. И нищо не си приготвих за днес. Ще видим дали ще имам време да отскоча до бистрото, дано да са ми сготвили нещо  Praynig

Приятен ден на всички  bouquet Hug bouquet

Общи условия

Активация на акаунт