90-дневна диета: Килцата стопи и фиданка стани – тема 335

• 41 781
  • 713
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Мими, аз предпочитам да съм на диво място. Имам фобия от много хора на едно място. Ако съм сама на плажа най добре ще е. Затова харесвам почивка с лодка, защото ходим на места достъпни само от море и е супер. Тасос ми харесва, но дали има по безлюдни места там ?

Вълничке, как да няма къде да го говориш инглиша, ами като идеш в Лондон аз ли да идвам да ти превеждам ?  hahaha

# 631
  • планетата Земя
Ничия,нахвърлям ти няколко любими мои салатки-бейби спанак с настъргани моркови,настъргани моркови с много магданоз,тривиалните домати,но с много зелен лук и много магданоз.Зелето си го знаеш.Опитай как ще си в режим почивка.В него нали може да си комбинираме ние менюто,мен все ме теглеше към въглехидрати и борбата беше да се отлепя от тях

# 632
  • София
милена
Скрит текст:
благодаря ти за насоките, но магданоз само готвен ям , зеленийки също и то рядко, доматите не са моето нещо, ям ги от "немай къде".Ако започна да изреждам какво не обичам , много ще е дълъг списъка.Мога да се насиля разбира се, но рискувам да намразя режима и затова така предпочитам:)Мен ме влече към варива определено:)

# 633
  • Бургас
Е, не!
Писах, писах и се затри #2gunfire
Отдавна не съм имала такъв крив ден като днешния. Сутринта започна с един бизнесмен с анцуг и особено Ентелигентен, а да не казвам колко арогантен, и продължава с простотиите и до сега. Като резултат, прибрах се, изядох си 200 гр.коцунак и кифла + рчш, изчистих къщата и сега ще търча да тропам.
Малеей като съм ядосана мога да изора цялото Софийско равно поле #2gunfire hahaha
Г-н Режимен кофти е това с плодовите  и поводите, но нЕма начин. И аз утре имам повод за черпня, но ще намажат околните, а аз ще маймунясвам на банани Twisted Evil

# 634
  • планетата Земя
Ничия,ти доста работи не обичаш да хапваш явно.Нагоди си нещата според теб си

Иринитка,и аз бЕгам на хоротропане сега

# 635
  • Бургас

Иринитка,и аз бЕгам на хоротропане сега
Миленка, newsm10 newsm19  Hug

# 636
  • София
Милена
Скрит текст:
точно, много неща не обичам, за сметка на това много обичам тесто , сладко , сиропирано.Така смятам и аз да го нагодя  към моето небце.Благодаря ти
bouquet

# 637
Добре дошли на новичиките! Успех!!!

Като чета, разбирам, че добре сте си изкарали по празниците. Събирайте сили, че от утре вечер почват  другите.

На Великден си бях  прилично  режимна, но на 2 и 3 омазах пейзажа. И то за да разчиствам останал козунак, останало това, останало онова и смесих много предимно вечер.  Снощи направо  ми се връщаше храната . Не мога да си простя, че съм сгрешила и пропуснах лунния на 30 април.
На 7 -ми ще лунувам на вода. /Започва на 6-ти в 22 ч. и 30 мин. , та  затова пиша 7-ми./
Днес съм з-без, о- 1 кюфте, малко луканка, малко колабас /пак разчиствах хладилника/ и салата маруля;  в- доматена супа с ориз.

# 638
Здравейте и от мен. Много съм скапана тези дни, уж 3 работни, а то Stop Вижда ного красоти и хубва природа. Приятна да е почивката на тези, които са далеч от офиисите Heart Eyes Hug
Ние си караме по план с мама, за 2 дни аз - 600 , тя - 1,00кг. , а днес:
з- 1 и 1/2 1бълка-аз и 1 банан- ама
о- домашен пълн. хляб, салата домати и краставици
в- козунак и по 2-3 курабии+ 1рчш
утре 1ви плодов. Peace
Приятна вечер на всички

# 639
  • София
Хей, как сте Hug Hug
Така ви харесвам, много за четене да има bouquet
Иринитка, мина деня утре ще е по- хубав Hug
Мими, в голяма чуденка ме хвърли на коя от трите снимки повече ми се иска да съм. И реших в крайна сметка на масичките и шезлогите, тази с пейката -е защо не гледа към морето newsm78 newsm78, и реших първо ще му апна, после ще се опна на шезлонга.  Heart Eyes тук е студ ушите ми замръзнаха докато се прибрах, стой си там Hug
Съншайн, адмирации bouquet жесток резултат, за първа страничка си Hug Hug
Добре дошли на новичките и успех.
Ничия не се отказвай, ние сме с теб bouquet
Курдов ще се справш не веднъж си го доказвал, стискам палци Hug
Джули, как си, а моята малка сладка любов? Heart Eyes
Христинчео, браво bouquet
Да мина по същество, почти изчистих огромния плюс от козунаците, тази вечер бях на сирене и домат, а на обед мушнах кроасанчета, водата до 2 литра я докарвам, за утре нямам план и идея, та ще го споделя утре.

# 640
Брех!

Почивката била по-трудна от режима. Постоянно се чудя какво да готвя и да хапвам, съответно да става и за детето.
Колко често мога да ям смесено. Два пъти в седмицата много ли е? Трябва ли да бъде балансирано, примерно Понеделник и Четвъртък или може последователно, Събота и Неделя?
Много ми се ще утре да направя домашна пица, а вечерята освен да направя плодова.
Моля насочвайте ме, защото съм в абсолютна неяснота.

# 641
Хора, случайно се видях в профил, малееее коремът стърчи километри #2gunfire
Незнам от петък дали да не се включа в бойната група...това е най бързият начин до 28 да сваля 2-3 кг #2gunfire
Жгмъци, щом обичаш дива красота и спокойствие това е твоят остров, по плажа почти нямали хора, но плажът е каменен, нали го видяхте на снимките Simple Smile

# 642
Genni, то това се очаква от мъжете (брех, "ж" и "д" са толкова близко на клавиатурата, че каква глупост написах Grinning ). Понякога си мисля, че биха отразили само ако жена им си обръсне главата. И то не веднага.

Аз още чистя плюсовете от Великден, а от днес и МЦ е тук, така че сигурно в понеделник след плодовата неделя ще видя хубави резултати.

Днес круша за закуска, а за обяд и вечеря салата с айсберг, чери доматчета, червен лук, пушена сьомга и авокадо.

# 643
  • планетата Земя
Съншайн,и почивката не е лесна,да.Пак мислиш кога какво да ядеш и да въртиш.Аз готвех днес грах яхния и месо в плик примерно.Така имах за два дни.На обяд едно,на вечеря другото.Другия ден пак така.Междувременно сменях само салатите.Смесено хапвах изключително рядко.Но ти може да можеш и по-често.Хапвай и си следи кантара,и така ще се ориентираш кое е добро за твоя организъм
Мими,чак пък толкоз едва ли стърчи  Hug

Аз другата седмица съм на почивка на ол инклузив.Приемам съвети всякакви за устояване на изкушението.Май катинар на устата най ще ме оправи  Mr. Green

Последна редакция: ср, 04 май 2016, 21:58 от Milena___

# 644
  • Русе
Хора, случайно се видях в профил, малееее коремът стърчи километри #2gunfire
Joy  Joy
Оххх, ще падна с теб... И къде се видя случайно??  Joy
 Heart Eyes  Heart Eyes
съншайн браво, както казах и първият път, страхотни резултати... Wink
вангобиии  Heart Eyes  Heart Eyes , добре сме, издивяваме вкъщи, и двете... Crazy За сега се кротна твойта либоффф... Временно ще да е.. Mr. Green
Скрит текст:
еййй, таз цветелина  #Cussing out , пак ще се отърве таз седмица...пуууу и тъпия доктор също #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт