Искам да ви попитам дали има някъде качени сериите на Intikam, защото днес VBox не ми зарежда?
Искам да ви попитам дали има някъде качени сериите на Intikam, защото днес VBox не ми зарежда?
Дива
Дъгичка
Ваня 
добре дошла

да идва по-скоро четвъртък, защото ще се ...
Малко преди това и открих този клип с най-хубавата за мен музикална тема във "ВВ Кьосем" и сега разглеждайки снимките отново съм в това състояние
много благодаря за озета и превода му
Все още ни държат в напрежение какво чудо този път спаси Кьосем от летящата стрела
Голямо гледане гледах финалната сцена и в ТТ ... само този колаж
ама аз отдавнаааа надхвърлих възрастта на децата в детската градина ... 

...Искендер готов за престола с помоща на мама и кака ... 
благодаря много и за този твой уникален колаж
Моят отговор на въпроса за предателя е Джанет калфа
дай боже
да греша
но съм почти сигурна
Джанет & Кьосем
Моля се, само да не е Зюл
и ако Искендер е решил да се поведе по акъла на ането си и аблата
докато не е късно да си го отпрати този път насериозно в .... Рая 
Ванче
благодаря ви за всички разяснения относно наследяването и закона "Ekber ve Erşet". Аз напоследък все набързо преминавам през епизодите и ако не сте вие, сигурно половината неща няма да ги разбера. Безценни сте!
музиката от клипчето е наистина много хубава - хем нежна, хем тъжна.
добре че си ти да ни развеселиш. Искендер бая изморен изглежда. Ще видим какво са му намислили занапред.
, връщай се вече, че ни липсваш.
. Но знае ли се.
.
,
.

В крайна сметка Искендер беше предаден от Кьосем и той не й дължи нищо! Дори напротив, тя не успя да изпълни благодарността си към него, за това че няколко пъти спасява живота й. Особено тогава с Мелике...ако не беше Искендер, тя нямаше да е жива.
...до сега не е предавал никого, служи на Династията верно и почтено, но беше предаден и беше пожелана смъртта му поради обстоятелства, независещи от него. Сега като шехзаде, защо да не поведе борба за трона?! Това е в правото му! Защо да продължава да бъде верен на Кьосем? Лично за мен, такава вярност след такова поведение би било глупост!
Но това си е лично мнение! Аз бих искала да го видя не само като слуга на Кьосем, която дори не го иска жив, а като войн, какъвто е. Нека се бори за правото си!

...и аз така възприемам промяната.
добре завърнала се
Не съм привърженичка на споровете
но в случая не приемам твоето мнение, че Кьосем е "предала" Искендер на Ахмед и не била "изпълнила" благодарността си към него
Ако беше така, Кьосем нямаше да отиде тайно при Искендер още същата вечер след разговора си със Зюлфикяр и да поиска от него да напусне Истанбул, а щеше веднага да изприпка при Ахмед да го "предаде". Дори на срещата си с него Кьосем като видя открадната нарисувана скица с нейния образ от Ясемин много добре му поясни какъв е риска и за него, и за нея, а и за нейните родени деца от Ахмед. И вместо да осмисли думите й Искендер на сутринта го видяхме спящ като младенец, порядъчно "удавил с вино" несподелената си любов и не само Сафие, а всеки можеше да разбере какъв "пазител покоите" на султан Ахмед е от рисунката на султанката, търкаляща се на пода
Ако нямаш време да изгледаш поне последните два преведени епизода, то можеш да прочетеш не само моите коментарии в тема ни.
добре се завърнала!!!
благодаря ти!!!
сега ще те чета.
не съм гледала само последния преведен епизод и съм изчела всички коментари до момента в темата
. 
. Просто изразих мнението си
. Кьосем отиде при Искендер, за да го провери и въпреки разговорът им тя НЕ спази уговорката си с него. Той беше готов да замине. Тя НЕ спази и уговорката със Зюлфикяр. 
. 
Дъга
Дива
Ваня
Дана 

давай веселата част, че стана много сериозно тука. 

. Което не е правилно и е обидно, още повече, че той беше задържан точно, защото е шехзаде.
И нещо за чувствата:
Препоръчани теми