Берен Саат от Звездите ... до ВВ Кьосем Тема 13

• 104 414
  • 730
  •   1
Отговори
# 420
 wavey  Приятна вечер на всички с интерес към темата  wavey

Тио   Hug  отново благодаря за хубавите и интересни колажи   bouquet  както и за официалната информация за новия сезон на ВВ Кьосем  bouquet   Peace

Rolling Eyes   Аз искам да сложа и в нашата тема тази хубава новина за Берен   coolcool  с оценката и признанието за най-популярната актриса в Близкия изток според проучването на ангажираните статисти в социалните мрежи  newsm26
https://vk.com/turk_dizileri?w=wall-28597347_612272
►►Türk Dizileri- Турецкие Сериалы (БК)
today at 8:14 am
Цитат
По опросам, которыми в социальной сети занимались статисты, было выявлено, что самой популярной актрисой Ближнего Востока является Берен Саат.
На втором и третьем месте- Туба Буйукустун и Бергюзар Корель.

Перевод сделан для группы Большой Клуб Турецких сериалов- turk_dizileri

Grinning  Лека гордост ме обзе от тази новина с днешна дата  bowuu  и настроението ми в момента ми е едно празнично  Party  че и моето скромно мнение за актьорския професионализъм и талант на Берен 1 : 1 съвпада с тази оценка   Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Stop  Спирам до тук и отново с невероятно удоволствие ще изгледам този клип с една от любимите ми сцени във "ВВ Кьосем"  с чудесната игра не само на Берен   Heart Eyes   а и на всички наистина много талантливи актьори   Peace   доскоро непознати за мен  Embarassed

https://www.youtube.com/watch?v=_d8CKNMc3zw

Hug Hug Hug

Последна редакция: нд, 14 авг 2016, 23:07 от dai4e

# 421
На всички минаващи от тук приятна вечер и хубав празник ,на тези които имат имен ден -честито !

Дайченце !  Hug
Рускините пишат ,че Хазал Кая ще вземе участие в новия сезон на КС .Прочетох също ,че сериала ще се излъчва в петъчен ден  newsm78 ...

и малко хумор ...

# 422
 wavey  Добра празнична вечер  wavey

Тио   Hug   за новите колажи   Peace  bouquet

smile3555   А този направо е "удар в десятката"    thumbsup 
Grinning  Казвам го по повод ТОП новината   Peace   Нюргюл вече си е признала   bowuu   че тя ще е Кьосем в новия сезон вместо Берен  Heart Eyes 
https://vk.com/mahpeyker_sultan?w=wall-95129973_481815
КЁСЕМ СУЛТАН
yesterday at 11:56 am
Цитат
#новости_Кёсем@mahpeyker_sultan

НУРГЮЛЬ ЙЕШИЛЬЧАЙ ПОДТВЕРДИЛА СВОЮ РОЛЬ!
Нургюль Йешильчай, которую заметили у выхода из заведения в районе Бебек, наконец-то заговорила о своем новой проекте. Актриса была весьма веселой.
ВМЕСТО БЕРЕН СААТ
Актриса, которая возвращается в новом сезоне с сериалом "Великолепный Век: Кесем" сказала: "Я сыграю роль Кёсем Султан вместо Берен Саат. Все будет очень хорошо."

Источник: Son dakika
Перевод Melissa Neoli

Hug Hug Hug

# 423
  • AMS
Привет, момичета!!!  Hug Hug Hug
Тио,  Hug Дайченце,  Hug благодаря за постовете.
Настроението ми е под нулата.
Положението е извънредно и ненормално.
Истината е някъде и не се знае къде точно.
Разрових се назад в писанията си
и реших да ви припомня това от 08.05.

Берен Саат е била водеща на празника
и връчването на наградите, по случай 
92-та годишнина на вестник Джумхюриет / Република.

Много от снимките, които съм приложила тогава, вече ги няма.
Ето две статии за Джан Дюндар

Кьосем, която и да играе от сега нататък,
трябва да се съобразява не само с миналото,
но и с настоящето.
Това важи и за целия екип.
TIMS и Съвджъбей ме разочароваха.
Мислех ги за по-силни.

За Берен ми е много тежко.
Написа, че ще мълчи,
заради спокойствието на близките си.
A аз се сещам за монолога на Кьосем >>>

Търпение Кьосем!!!
Не се поддавай на сълзите и не гледай надолу.
По-добре погледни нагоре.
Даже, когато претърпиш поражение,
не допускай ножове, да се забиват в сърцето ти.
Допусни само безграничната любов.
Ако денят е свършил и е настъпила тъмата,
не унивай.
Гледай как свети луната.

Търпение Кьосем!!!
Не може всичко да е чудесно.
Днес може, да не са те разбрали правилно,
но все някой ден обезателно ще те разберат.
Ти чакай този ден.
Даже всеки твой ден, далеч от децата,
да се врязва в сърцето ти, като нож,
не се отчайвай.
Ти чакай денят, в който отново ще сте заедно.

Търпение Кьосем!!!
Обърни лице към Бога.
Обърни лице към жените и децата, който Бог ти е поверил.
Обърни лице към бедните.
Излекувай душата си, помагайки им,
да се избавят от техните беди.

Търпение Кьосем!!!
Потърпи, за да може всичко, да е
дълбоко и вечно, както ти го чувстваш.
Потърпи, за да е така, както ти си мечтала.

# 424
Дива   Peace  много ти благодаря за коментара с припомняне и свързване на събитията в реала към днешна дата   bouquet  
Привет, момичета!!!  Hug Hug Hug
Тио,  Hug Дайченце,  Hug благодаря за постовете.
Настроението ми е под нулата.
Положението е извънредно и ненормално.
Истината е някъде и не се знае къде точно.
Разрових се назад в писанията си
и реших да ви припомня това от 08.05.

Берен Саат е била водеща на празника
и връчването на наградите, по случай  
92-та годишнина на вестник Джумхюриет / Република.

Много от снимките, които съм приложила тогава, вече ги няма.
Ето две статии за Джан Дюндар

Кьосем, която и да играе от сега нататък,
трябва да се съобразява не само с миналото,
но и с настоящето.
Това важи и за целия екип.
TIMS и Съвджъбей ме разочароваха.
Мислех ги за по-силни.

За Берен ми е много тежко.
Написа, че ще мълчи,
заради спокойствието на близките си.
A аз се сещам за монолога на Кьосем >>>

Търпение Кьосем!!!
Не се поддавай на сълзите и не гледай надолу.
По-добре погледни нагоре.
Даже, когато претърпиш поражение,
не допускай ножове, да се забиват в сърцето ти.
Допусни само безграничната любов.
Ако денят е свършил и е настъпила тъмата,
не унивай.
Гледай как свети луната.

Търпение Кьосем!!!
Не може всичко да е чудесно.
Днес може, да не са те разбрали правилно,
но все някой ден обезателно ще те разберат.
Ти чакай този ден.
Даже всеки твой ден, далеч от децата,
да се врязва в сърцето ти, като нож,
не се отчайвай.
Ти чакай денят, в който отново ще сте заедно.

Търпение Кьосем!!!
Обърни лице към Бога.
Обърни лице към жените и децата, който Бог ти е поверил.
Обърни лице към бедните.
Излекувай душата си, помагайки им,
да се избавят от техните беди.

Търпение Кьосем!!!
Потърпи, за да може всичко, да е
дълбоко и вечно, както ти го чувстваш.
Потърпи, за да е така, както ти си мечтала.

Thinking  При мен разочарованието от този мега сериал ВВ започна някъде към средата на 1 сезон с т.н. "художествена фикция" в представянето на Хюррем / Роксолана / и сега основния въпрос който си задавам и вероятно ще имам отговор след финалния епизод /сезон/ на всичките мега ВВ... -та   newsm78  "каква е целта на занятието" ...  hahaha

#Crazy   Интересно ми звучи и последвалото откровение на Нюргюл от днешния ден, след разглеждането на "Топкапъ" с историка ...   Rolling Eyes  ако наистина точно това е казала или ... е грешка на превода    newsm78
https://vk.com/mahpeyker_sultan?w=wall-95129973_482958
КЁСЕМ СУЛТАН
yesterday at 8:58 pm
Цитат
Нургюль Йешильчай (Кёсем) опубликовала фото вместе с Метином Акдульгером (Мурад), подписав его следующим образом:
" Делая фотки, мы в сопровождении историка Дениза Эсеменли совершили экскурсию в Топ-капы 😍 мы с уважением преклонились пред нашей изящной, тонкой и великой историей😍 Как хорошо, что у нас есть такая богатая история! "

#великолепныйвек #кёсемсултан #Мурад4 #тимс Metin Akdülger #дворецтопкапы

Shocked  Не мога да допусна, че Нюргюл досега, ако не в училище, то от обща култура  не проявила интерес за историята на ОИ и не е влизала и разглеждала "Топкапъ"  #Crazy  Вероятно "с уважение" се е преклонила пред "изящната, финна и великолепна" архитектура, екстериор и интериор на султанската обител ...  newsm78  така си мисля ...  Thinking  че има смислова грешка в превода   Naughty

Последна редакция: вт, 16 авг 2016, 00:59 от dai4e

# 425
Привет момичета !
Дива  Hug  Дайченце  Hug
Благодаря за информацията  bouquet bouquet

В една испаноговоряща група под този колаж ...

ТИМС са кометирали следното отнасящо се за смяната на Берен с Нюргюл :

# 426
Тио   Hug  моля ти се, преведи нещичко от коментара на ТИМС за смяната на Кьосем   Praynig Praynig Praynig  сигурна съм, че го можеш  Heart Eyes Peace

Rolling Eyes  А аз вече поглеждам и търся новина за следващия проект на Берен    Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart

Grinning  И сега отново виждам един фенски колаж за партньорство с Necati Sasmaz от Вълците  Peace  и хич няма да е зле  Heart Eyes  а и вече Берен "е на ти" с бойните изкуства  coolcool

H2O @H2Onoktanet  19 чПреди 19 часа
من الأرشيف .. #BerenSaat #NecatiSasmaz 😂😂😂😂😂😂😂

Beren Saat in action
                           https://www.youtube.com/watch?v=-PRj-IFw0MM

Приятна вечер  Hug Hug Hug

# 427
Дана  Hug

Под този колаж беше поместена информация за смяната на Кьосем
Ето това бяха написали от ТИМС:

ТИМС :Уважаеми господине ,
за съжаление разбрахме ,че сте поместили на страницата си поверителна информация,която ние все още не сме споделили с обществеността,отнасяща се за 2ри сезон на ВВК ,който е все още в подготвителен етап ,а също така правите нарушение с поместване на плаката.
Най-любезно ви молим да отстраните всички снимки и информация от страницата си, за да не  се налага да прибегнем към правни мерки.

Отговор: Поздрави! Аз ви разбирам, но си мисля ,че вашата "поверителна информация"....не е повече поверителна и аз не виждам защо трябва да я изтрия ,след като всички вече я знаят.Тази страница има само 205 последователи как може да повлияе с нещо на вашата продукция ...

ТИМС :Може и да не е поверителна  ,но ТИМС не е обявил официално тази информация още повече ,че сте използвали снимка която не е публикувана от ТИМС.
Затова моля изчакайте до септември ,когато ще сложим снимки и информация ,която ще можете да разпространявате законно.
Благодаря за разбирането и корпорирането.

# 428
Тио     lovekiss  за достоверната информация и превода   
 smile3555  Ами сега ! ...    Misc Bomb  bomba gibi   #Crazy  както се казва ЧП   Outta Joint 
  smihesorry  Въоръжавам се с търпение до официалното изявление на ТИМС в началото на септември  bowuu  с не-новите снимки и клипчета на чудесните актьори в 1 сезон на ВВК   Peace

https://www.youtube.com/watch?v=MNqzFvAVjJo

Hug Hug Hug

# 429
Момичета, привет! Hug

Благодаря ви за цялата информация, която давате, както и за личните мнения! bouquet
Аз също съм доста объркана...за някои неща - за сериала, за случващото се в Турция и Европа. Мисля, че Берен е "под прицел" отдавна. Дива писа някои неща по въпроса.  Thinking
Нямам възможност да се включвам по-често, но ви чета с радост и интерес!
Надявам се скоро да има информация за бъдещ проект на Берен! Чакам с нетърпение! Hug

Хубав ден! bouquet

# 430
  • AMS

Привет, момичета!!!
Дайченце,  Hug  Тио,  Hug Дана,  Hug благодаря, че сте писали!!!
Аз ще сложа нещо за Берен / ВВ Кьосем / Нургюл от днешната преса.
http://www.gecce.com/yazarlar/gecce-analiz/berenden-sonra-nurgul … bi-gelecek-koseme
Не съм съгласна с авторката Dilara Pekel,
но безкрайно съм благодаря на Варна  Peace bouquet за превода.

Цитат
Коментар на Дилара Пекел за новия сезон и пълната промяна на актьорите в "Кьосем"

След Берен, Нургюл ще подейства като мехлем за сериала "Кьосем"

Още преди време бях писала по повод Берен Саат. Една епоха приключи.
Берен беше смазана под тежестта на ролята на Кьосем султан.
Актьорското майсторство не ѝ достигна за това предизвикателство.
Тя влезе на пожар в сериала. И всички видяхме, че е твърде висока цената,
на това да се опиташ да извлечеш полза от популярността на даден актьор,
само за да вдигнеш рейтинга.

Ако ѝ дадем на Берен един любовен сериал като ЗП, с интриги,
с някой здравеняк за партньор в главната роля, пак ще счупи рейтинг рекордите.
Но "Кьосем" доказа, че няма достатъчно актьорско майсторство за  участие в исторически сериали.
Вероятно отсега нататък никой не би ѝ предложил  отново роля в подобен  тип сериали.

И да преминем към това, до което се стигна. Нургюл Й. стана новата Кьосем султан.

Изключително правилно решение.
Никой не би изправил образа на Кьосем на крака по-успешно от Нургюл.
Тя има излъчването на жена от други, отминали епохи. Излъчване, което липсва на Берен.

Другите акьотори също са подбрани след внимателен анализ.
Този път не се действа на пожар.
Участието на Хюля Авшар в предния сезон беше грешка.
Тя само накара зрителите да се питат къде е Небахат Чехре.
Екин Коч /султан Ахмед/  също беше неудачен избор.

Но работата по новите актьори този път беше по-прецизна.
Към сериала ще се присъединят
Metin Akdülger, Burak Yamantürk, Caner Cindoruk и Farah Zeynep Abdullah.
Всички те са изключително успешни млади актьори.
За ролята на Мурат IV е определен Metin Akdülger.
Познаваме го като Оркун, проблемното гадже на Серенай Саръкая
от "Кварталът на богатите".
Той изглежда малко слаб за ролята на Мурат IV,
но аз оценявам шансовете му за успех като 50:50.
Моят фаворит за тази роля е Burak Yamantürk.
Той би ни показал един легендарен образ на падишах.

Сигурна съм, че този сезон "Кьосем" ще бъде по-успешен, с по-солиден актьорски състав.
Знаете, че вече ще го гледаме по Фокс ТВ.
Промяната  винаги е нещо хубаво.
Дано новият канал донесе късмет.

И завършва с добри думи за новия режисьор M. Çağatay Tosun.

# 431
Дана   Hug   Peace bouquet

Дива   Hug  благодаря за донесения преведен материал от пресата  bouquet  благодаря и на Варна за превода  bouquet

smile3555  Не само за Берен  Naughty  но и за Екин, Хюлия и всички актьори в по-главните роли не съм съгласна с оценката на авторката  Thinking  и определено й личи пристрастност в сравнение с актьорите в първия сериал ВВ  Crossing Arms  Много ... елементарно е и като "смучене от пръстите" да откриваш вината за ниския рейтинг на ВВК в актьорския професионализъм, сравнявайки го с високия рейтинг  на ВВ  Thinking  
 Thinking  В случая вината е изцяло на режисьора и уважаемия ТС  bowuu  с гафа, който сътвориха в търсене на "младата "Кьосем"  hahaha  решили, че исторически по-достоверно  smile3555  е да бъде русокоса, непозната за турския зрител и незнаеща турски език, а ... за професионализма някакси ще го докарат като било с неизвестната Мерием  Stop  Имам подозрения, че това беше и причината неопитната АЦ да си криви физиономията като Хюррем и зрителския ефект беше ужасен, защото не само грозновата    но и по-възрастна изглеждаше от Берен  ...  с тези бръчки по челото и глуповатите си изражения  

Скрит текст:

Peace  Клипче от 11 еп. сцените с Кьосем  вече preggo  и Ахмед   Heart Eyes
Muhteşem Yüzyıl: Kösem 11.Bölüm | "Bir evladımız olacak"
https://www.youtube.com/watch?v=46pM6GUwIIU

smihesorry  Имах очаквания за много по-различно начало на ВВК   #Crazy  и коя я причината да не така ...   newsm78   Naughty
Rolling Eyes  Определено вече очаквам с интерес "ВВ-Кьосем Султан" и то след като видях тези предположения за сценария в първите епизоди  thumbsup
https://vk.com/berenalican?w=wall-67485558_54773
♥ Берен Саат|Beren Saat The Best ♥
August 21, 2015 at 1:21 pm
Цитат
#BerenAlican #KosemSultan

✔Как мы уже знаем, "Великолепный век. Кёсем" начали снимать на острове Хиос в Греции. Режиссер Зейнеп Гюнай уже приготовила сцену с юной Кёсем. В интернете уже появились фотографии маленькой Кёсем Султан.

Перевод Dilnoza Yasinova для https://vk.com/berenalican

Grinning  И в това видео от Хиос до 0:25мин. наистина се вижда едно русокосо момиченце   Crazy  което и много прилича на ... славянче   Stop  от Беломорска Тракия ...  Peace   да речем   Grinning   Joy Joy Joy
https://vk.com/video12176733_171209030?list=d02fba30bbfcd1e59b

Wink  Има индикации и че ... 1-вия "халвет"   Heart Eyes  може да е предшестван от едно по-романтично запознаване и ... истинско влюбване  Peace  Grinning

ooooh!   Минало-бешало ... не всеки го може  Naughty  Първите епизоди на ВВК по отношение на сценария са ми едно абсолютно "copy-paste" на сътвореното от Мерал за Хюррем  Flowers Rose  и се получи ...  smihesorry  като в онази приказка : "Видяла жабата, че коня вдигнал крак да го подковават и тя ... "  hahaha  

Peace  Но този избор на Нюргюл за Кьосем ми харесва и освен професионално и визуално е направо  newsm74   дано да има успех и с рейтинга   Praynig  което едва ли е от значение, защото прочетох, че броя на епизодите е решено да бъдат 39  Rolling Eyes  
https://vk.com/mahpeyker_sultan?w=wall-95129973_482449
Цитат
КЁСЕМ СУЛТАН
Aug 14, 2016 at 8:27 pm

Как известно, дворец и некоторые другие съемочные площадки сериала в ТЭМ студии снесли. Новые площадки строятся в районе Хадымкёй (Стамбул), где в прошлом году были построены площадки специально для сериала "Великолепный Век Кёсем".
Предлагаем вам эксклюзивные фотографии, сделанные сегодня неподалеку от стройки. Очевидно, для нового сезона решили прибавить еще несколько съемочных площадок на одной территории.
Также добавим, что СМИ пестрят о договоре создателей сериала с Фокс ТВ на 39 серий для нового сезона.

Peace Един хубав клип за великолепния малък Мурат   Heart Eyes  който ще бъде поредния султан Мурат ІV на ОИ  Rolling Eyes  но ... вече и кръвожаден  Cry   ooooh!

https://www.youtube.com/watch?v=T2gU5gt1soQ

Praynig   Клипчета вече се отварят  Peace  явно "повредата" не е била при някои от нас   Wink

Последна редакция: чт, 18 авг 2016, 05:19 от dai4e

# 432
Статията на Dilara Pekel е откровена злоба, срам за автора.
Правилно прави Берен, че мълчи. Съчувствам ѝ, че се изсипва толкова мръсотия върху нея, с нищо не го е заслужила. Вярвам, че е достатъчно силна да дочака по-добри времена.
А нейният талант и ролите ѝ ще бъдат високо оценени от Времето и Историята.

Момичета, всичко хубаво и благодаря за постовете. Не гледам Кьосем, но обичам Берен.

# 433
Добра вечер на всички  Hug

Валя  Peace  благодаря за хубавия коментар  bouquet
Статията на Dilara Pekel е откровена злоба, срам за автора.
Правилно прави Берен, че мълчи. Съчувствам ѝ, че се изсипва толкова мръсотия върху нея, с нищо не го е заслужила. Вярвам, че е достатъчно силна да дочака по-добри времена.
А нейният талант и ролите ѝ ще бъдат високо оценени от Времето и Историята.
Момичета, всичко хубаво и благодаря за постовете. Не гледам Кьосем, но обичам Берен.
Rolling Eyes  Една нова снимка е публикувал чудесния малък актьор Чаган Ефе в инстаграма си   newsm78  с която може би ни подсказва, че в първите епизоди на 2 сезон ВВК ще видим невръстния султан Мурат ІV  Heart Eyes  а това предполага и ... все още младата Кьосем   Wink Peace
Кёсем Султан السلطانة كوسم.
today at 12:45 pm
Actions
Новое в Instagram от Чагана Эфе (шехзаде Мурад):

#КёсемСултан #ЧаганЭфеАк

Засега нямам никакви съмнения    Stop  че Нюргюл ще замени Берен в ролята на Кьосем, но скока във времето дори да е още в началото на 1 епизод  вероятно ще има и заснети сцени с Берен с Чаган  Rolling Eyes  или като ретроспекция ...   newsm78

smile3555   Феновете на сериала са открили засега една прилика между баща и син   hahaha  

Wink  Харесах си и този колаж  Peace

Grinning  И този също не е лош  Heart Eyes

Rolling Eyes  А това е снимка от реала на Берен с Фарах и до тях Мехмет Гюнсюр от галата на филма  "Прошепни ми, ако забравя"  Peace

Stop   И последно за настроение тази хубава песен на Кенан в изпълнение от Фарах в същия филм  dazzler1

# 434
Приятни почивни дни, момичета   Hug Hug Hug

Rolling Eyes  Нова перископска снимка на Берен   Heart Eyes  в Ню Йорк е по информация от феновете  lovekiss Kissing Heart Two Hearts
https://vk.com/berenalican?w=wall-67485558_90098
Цитат
Берен Саат|Beren Saat The Best ♥ Кёсем
Today at 8:06 am
#New
#BerenAlican
#BerenSaat
#NewYork

Новое: думаю, это фанаты поймали нашу Беро на свои объективы в городе New York.

PS: целой фотки пока нет
Peace  Реакцията на феновете в ТТ   Laughing Joy Joy Joy
mavi Gül ➰ @Ss1992__  9 чПреди 9 часа
😭😭😭😭😭😭😭 #BerenSaat

Hug Hug Hug

Последна редакция: сб, 20 авг 2016, 11:49 от dai4e

Общи условия

Активация на акаунт