Берен Саат от Звездите ... до ВВ Кьосем Тема 13

• 104 334
  • 730
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте мили момичета Hug

Благодаря ви за постовете! Hug

Ваня Hug за градината...просълзих се...побиха ме тръпки! Май няма да я понеса леко тази серия Cry Cry Sad Sad Shocked!
Момичета, надявам се да сте прави за Искендер...аз, за съжаление имам лоши предчувствия, но надеждата умира последна Wink. Единственото, което ми дава основание да мисля, че може и да има щастлива развръзка по случая е, че сценаристите би трябвало да покажат една по-достойна смърт за Искендер. С оглед на изграждане на образа му, такъв край е неприемлив...но пък може и да искат да покажат и другата страна на властта и другата страна на Кьосем и Ахмед  - безмилостната, неблагодарната и силно управленската, без влияние на чувства, емоции и привързаност.  Peace Защото историята познава безброй такива случаи. За това, за мен ще е много важно да чуя и видя разговорът между Ахмед и Искендер. Също така и между Кьосем и Искендер (макар че там нямам илюзии Rolling Eyes). Но по въпроса - след серията.

Сритият текст да не се чете от оптимисти Wink

Скрит текст:
Да си излея отново песимизма: при Бюлбюл и Кьосем нямаше свидетели, а тук е бъкано Mr. Green с войници. Мисля, че инсценировката би била изключително трудна и лично за мен, невъзможна. Според мен, Искендер ще помоли да бъде удушен от Зюлфикяр, а не от палачите като предател или престъпник. Също така мисля, както вече бях писала, че едно повторение на случилото се, когато Искендер е бил 3-4 годишния Яхия ще е доста банално. Но както казах, имам някаква надежда и смятам, че по-добре инсценировка, съшита с бели конци, отколкото прекъсване на образа по този брутален начин.

Дайче Hug благодаря за информацията! bouquet

Скрит текст:
Започнах да гледам "Забраненият плод", заради Къванч (бях го гледала в "Перла") и там видях Берен - много ми хареса като актриса, като излъчване! Но, нещо сюжетът не ми допадна и гледах само от време на време. Сцената със самоубийството на Бихтер ме потресе, много се натъжих...Берен беше невероятна! Къванч го харесах най-много в "Менекше и Халил".

Заради Берен пък започнах да гледам"КВФ" и лично за мен една от най-силните сцени, които въобще съм гледала в турски сериали (макар че съм гледала малко такива, да си призная Simple Smile) е при изнасилването на Фатмагюл. Просто останах безмълвна. И до сега този сериал ми е един от любимите. Там пък се запознах с друг актьор, който ме плени - Енгин А. и изгледах АБО. Там ми направи впечатление страхотния каст и основно - Аслихан Г. Simple Smile Simple Smile

Мили момичета, извинявам се за нахалството Blush, но искам да помоля, ако някоя от вас гледа довечера он лайн, да сподели, ако може с две изречения, какво се случва с Искендер и ситуацията около него - залавяне, разговор с Ахмед, Зюлфикяр и Кьосем и смърт (евентуална). Много накратко, разбира се. Няма да имам възможност да се добера до компютъра, няма и да мога да гледам, а само да хвърля поглед какво става, ако някой е писал. Даже и серията с превод ще мога да гледам чак другата седмица...а пустото любопитство е голямо Mr. Green Wink. Благодаря! bouquet

bouquet bouquet bouquet

# 46
 thumbsup  Много ме зарадваха тези снимки днес от още една среща на актьорите от ВВ Кьосем   coolcool  
Grinning  В търговския център Зорлу са били заедно Берен, Екин, Берк, Кадир и Боран. Екин е създавал настроение с шеги  Heart Eyes  и на тръгване е платил сметката с думите : "Аз съм падишах тук !"  Peace От отговорите към любопитните репортери се разбира, че често го правили.  А Берен този път си е поиграла на "котка и мишка" влязла в някакъв магазин и е излязла през друг изход  Laughing  Joy

Цитат
♥ Берен Саат|Beren Saat The Best ♥ Кёсем ♥
today at 6:02 pm
#NEW #BerenAlican #KosemSultan

Команда сериала " Кесем Султан " за ужином.
Актеры сериала "Великолепный Век. Кёсем" осуществили очередное заседание. В составе компании, замеченной в ТЦ Зорлу, были: Берен Саат, Экин Коч, Берк Джанкат, Кадир Догулу, а также Боран Кузум, недавно присоединившийся к касту с ролью Шехзаде Мустафы. Замеченные в кафе актеры хохотали над шутками Экина. Оплативший счет со словами "Тут я падишах! ", Экин Коч на выходе притворился, что не заметил объективы камер. Берен Саат, сидевшая за одним столом с коллегами, после того, как попрощалась с ними, стала играть в "кошки-мышки" с журналистами. Покинув место быстрыми шагами, Саат, с целью избежать вопросов, забежала в один из магазинов и вышла через задний выход.

Мы собираемся под предлогом КЁСЕМ.
Кадир Догулу, направляющийся к своей машине вместе с Экином Кочем, Берком Джанкатом и БОраном Кузумом к авто-стоянке, ответил на заданные вопросы. " Как всегда мы пришли поужинать командой, мы часто собираемся под предлогом "Кёсем". Мы - хорошая команда. Слава Богу, съемки идут хорошо, проблем нет," - прокомментировал актер. Кадир Догулу, который собирается жениться на Неслихан Атагюль 9 июля, сказав, что подготовки завершены, продолжил: " Все с успехом завершено, будет то, что должно быть. Мы тоже очень волнуемся."

Перевод Yusif Atakishiyev для КЁСЕМ СУЛТАН

Последна редакция: чт, 28 апр 2016, 18:58 от dai4e

# 47
Момичета, привет! wavey wavey wavey

Дива Hug Дана  Hug Ваня  Hug Дайче  Hug
Благодаря ви за оптимизма, песимизма,хумора и всичко което сте споделили!

Гледате ли? Аз да, макар че поизпуснах малко. Епизодът наистина е бомба.

Изпълнвам заръката на Дана нахвърлях набързо каквото разбрах от руския превод на разговора между Ахмед и Искендер. Изобщо не гарантирам за достоверност, но е  по-добре от нищо.

Ахмед – Искендер

Доведоха  Искендер при Ахмед и му съобщиха, че е искал да избяга заедно със Сафие.
Искендер моли султана да го изслуша. Ахмед е разстрорен и му казва:
„Ти толкова години си знаел истината и си мълчал. Безполезно е да ми казваш каквото и да било сега. Толкова пъти си влизал тук, беше до мен по-близо, отколкото всички останали. А накрая се наложи да разбера, че са те хванали докато си се опитвал да избягаш със Сафие Султан, със своята валиде. Искаше да вдигнеш бунт заедно със Сафие ли? "

Искендер казва, че също като него наскоро е разбрал кой е и че не е имал такива намерения, просто е бил много объркан и е искал да се отдалечи от всичко това. Че никога не би се обърнал против него. Казва, че не знае нито какво да прави, нито какво да мисли.

Хюма се моли като циганче на Ахмед, казва му че Искендер не е виновен, че не трябва да понесе наказание, защото той нищо не е знаел и винаги му е бил верен.
Ахмед казва, че са въртели интриги зад гърба му и са копали яма, в която да падне. А Хюма продължава да настоява и казва, че Зюлфикяр е свидетел че казва истината. Единствено искала брат и да остане жив. Моли за милост към Искендер и повтаря, че той е невинен.

Допълвам се.

Ахмед – Сафие

Ахмед казва, че я слуша за последен път, няма да има втори шанс.
Сафие казва, че разбира, че гневът му е станал още по-голям . Когато е разбрал, че са скрили истината за Искендер. И че вярва, че той няма да изпрати сина й на смърт. Че вярва в неговата справедливост, че винаги е защитавал невинните и сега също ще го направи. Казва: „Кълна се, че Искендер е невинен. Ако си ядосан на нас, недей заради това да наказваш Искендер, който е невинен. Прости му. Ако искаш да накажеш, някого, по-добре накажи мен.“
Ахмед я пита: „Приключихте ли?“

Мехмет Гирай – Искендер

В общи линии Мехмет предлага на Искендер помощ. Искендер щял да стане султан, а той хан на Крим. Искендер казва: „Какъв султан. Никога не съм искал такова нещо и няма да поискам.

М: „Това беше до вчера, когато беше пазител на покоите, но сега вече си принц. Ако искаш да останеш между живите, започвай да си правиш планове да заемеш трона.“

Последна редакция: чт, 28 апр 2016, 22:25 от * Дъга

# 48
Дъгичка Hug Hug Hug bouquet bouquet златна си! Благодаря! Моля те, ако имаш време продължавай да пишеш. Даже си много подробна! Много благодаря! Hug

# 49
Дана Hug

Нови снимки на Берен

Международен кинофективал „AUFF 2016"

Анкара 28.04.2016 год.

Скрит текст:

Продължавам тук, за да не нарушавам правилата.

Водят Искендер в двореца по заповед на султана.
„Осъден си на смърт, шехзаде Искедрер!“

А: Откакто разбрах, непрекъснато мисля, Искендер. И най-накрая взех решение. Ти нямаш вина, прощавам ти.

И. Това е голяма чест, Повелителю.

А: Но ти повече не можеш да останеш в столицата.
Такава е заповедта ми, Зюлфикяр. Назначавам Искендер за управител на ..... санджак.  
Ти ще заминеш заедно с него незабавно.

З: Както заповядайте.

Винаги ще ви бъда верен, султане.
Винаги само това съм искал от теб – вярност.

Искендер- Кьосем

Тук постоянно ми забиваше и почти нищо не видях, така че  ще налучквам кое кой го е казал.

Искендер казва, че султана му е простил и го отпраща извън  столицата като губернатор на санджак.  Пита я защо не му е повярвала като й е казал, че ще напусне столицата.
„Защо ми попречихте, защо не ме оставихте да замина, а разказахте всичко на султана? Защо пожелахте смъртта ми?“

К: Защото ти скри от мен, въпреки че знаеше истината.

И: Никога не съм предавал султана и няма да го направя.  Но причината е друга. Вие искахте да отмъстите на Сафие заради сестра си. Ако султанът ме беше убил, щяхте да сте квит.

К: Аз мислех за султана и за династията, защото нямам доверие на майка ти.

„Сега пред вас не е пазителят на покоите на султана, а принц. Знайте си мястото. Династията, това съм аз“

Искендер-Сафие

Искендер съобщава новината на мама, че султана му е простил и заминава в санджак. Мама естествено е възмутена, искали да го отпратят, отново да го откъснат от гнездото...

„Ти беше до нас, а ние умирахме от мъко по теб. А сега какво ще правим, когато ще си далече.“

„Не се притеснявайте, ще върнем брат ми обратно при нас.“

Когато съобщава на Софа, че ще замине заедно със Зюлфикяр, тя казва нещо от рода:
Как така ще поверят агнето на вълка.

Кьосем-Ахмед

Кьосем казва, че като е простил на Искендер, сега Сафие ще празнува и ще търси начин а го възкачи на трона. Ахмед казва, че това няма да стане. А Кьосем го пита как може да е толкова сигурен. Че той бил опасност за тях. Казва му: „Не трябва да го убиваш, но го остави тук, по-добре да е пред очите ни.„

„Искендер не желае трона , той иска нещо, което ти е най-скъпо.“

„Султане, както ми заповядахте, отидох в дома на Искендер. Намерих там това. Той е влюбен в султанката. Но можете да бъдете сигурен, че тя е невинна и нищо не знае за това.“
„Кълна се в децата си, че нямам никаква вина.“

„Моя Кьосем. Бих могъл да се усъмня в себе си, но не и в теб. Колкото до Искендер, той ще понесе вина за това, че ми е изменил.

Зюлфикяр – Хюма

Тя го пита дали е завел брат й в санджака. Той мънка и казва, че Искендер по волята на повелителя е екзекутиран.

„Но как, нали му прости? Ти лъжеш, лъжеш!“

З: „Видях с очите си, Хюмашах.“

Х: „Лъжеш, лъжеш...“

З: „За съжаление е истина.“

Ахмед –Осман - Мехмет

Мехмет, Осман, моите лъвчета. Вашите караници много ме разстройват. Сложете край на това. Любовта между братята е по-ценна от всичко друго. Само Господ знае какво ще стане по-нататък. Затова вие бъдете справедливи. Дори само веднъж някой от вас да бъде несправедлив, той може да загуби справедливодтта си завинаги. Във властта има много предатели. Затова обърнете поглед един към друг, а не към враговете си.

Не се притеснявайте, повелителю,  винаги ще помним вашите съвети.

Ахмед – Кьосем

К: Ахмед, какво става?
А: Ние ще сключим брак. Аз и ти.
К: Ахмед, ти ми подари целия свят!
А: Моя любов, моята султанка! Ти отново стана царица на моята душа, красавице моя!

Ахмед – Кьосем

К: Ахмед, Ахмед, добре ли си? Да повикам ли лекар?
А: Отведи ме в тайната градина. Там, където те видях за първи път, където тецелунах за първи път. Когато те видях, аз започнах да дишам. Нека животът ми да завърши пак там.
К: Какво говориш. Ти ще се оправиш. Лекарят откри лекарство.
А: Отведи ме в градината.
А: Всичко започна тук, в тази градина. Но това не е краят. Аз ще продължа да живея чрез теб и нашите деца. Недей да тъгуваш по мен, не се натъжавай и не дръж траур. Живейте прекрасен живот.
К:Ти ще се оправиш!
А: Ти ще направиш онова, което аз не успях. Нашите мечти ще станат реалност.
К: Тези мечти нямат смисъл без теб. Без теб нищо не мога да направя.
А: Ще направиш.
К: Няма да мога.
А: Ще можеш, знам това. Ти не си само моята Кьосем, ти си Кьосем за всички. Всичко можеш да направиш.

К: Ахмед...

Последна редакция: пт, 29 апр 2016, 00:00 от * Дъга

# 50
Дъгичка   Peace   и аз много ти благодаря   bouquet bouquet bouquet
 smile3518  За Искендер не плаках толкова   Weary  колкото сега за Ахмед и Кьосем  newsm45 newsm45 newsm45

# 51
Момичета привет !  Hug

Дайче ,благодаря за превода  bouquet
Мнго тежка серия ... все имах надежда ,че  Искендер ще бъде спасен... newsm45 newsm45 newsm45
Е.Коч & Берен бяха превъзходни !

# 52
Привет! Hug

Знаех си аз! Sick Shocked Жалко за Искендер, много жалко! Не съм гледала серията, но гневът ми към Султана и Кьосем най-вероятно ще притъпи малко тъжната емоция от смъртта на Ахмед.
Не се и съмнявам, че играта на Берен и Екин е била превъзходна! Само по снимките ме побиват тръпки! Sad

Имам въпрос: Защо Зюлфикяр удушва Искендер? Казват ли си нещо за последно? Явно Зюлфикяр скрива пред Хюмашах, че той е екзекуторът! Ужас! Има ли възможност да е инсценировка? newsm78

bouquet bouquet bouquet

Последна редакция: пт, 29 апр 2016, 00:30 от dana78

# 53
  • AMS
Момичета, благодаря ви за споделеното!!!
Е и на мен ми се случи, да не успея да гледам онлайн.
Сто пъти ме прекъснаха в началото и се отказах.
Сега започвам епизода. Качили са първа част.

Последна редакция: пт, 29 апр 2016, 04:36 от *** Diva ***

# 54
Тио  Hug   Дъгичка направи превода Peace bouquet  
Дана  Hug  според мен има вероятност Искендер да е жив   Peace
Има ли възможност да е инсценировка? newsm78
Първо :  поне аз видях, че Зюлфикар остави само един до "мъртвия" да го "погребе"  Naughty
Второ :  не видяхме дали го погребват  Naughty
Трето : и защото лично Зюлфикяр извърши убийството му и "провери" дали е умрял  Naughty
Четвърто :  като че ли тихо нещо му каза преди да го убие   newsm78

Дива  Hug  приятно гледане  Peace

Peace   Ето и много по-хубав коментар от моя в този смисъл към тези снимки на Anastasia Belikova  bouquet
Цитат
Anastasia Belikova
На все 100 % уверена, что Искандер жив. Слишком много недоговорённостей и намёков - всё не зря. Во-первых, поведение Зульфикяра - не может человек, которому предстоит собственноручно убить практически сына, так спокойно себя вести. Зульфикяр практически не проявил никаких эмоций. После "казни" Зульфикяр оставил с "телом" Искандера 1 янычара, остальных увёл - не просто так. Во-вторых, нам не показали, как закапывали тело. Насколько я помню, в ВВ и ВВК нам всегда показывали, как закапывали тела, к примеру, Ибрагим, Фахрие и т.д. (ну вот похороны Дервиша, правда, не показали...). После ночной истерики Хюмашах, как мне показалось, Зульфикяр не выдержал и рассказал всё Хюмашах - она, в свою очередь, пообещала держать это в тайне от Сафийе. Мне так показалось, потому что Хюмашах была слишком спокойна утром и на "могиле Искандера". И через какое-то время Искандера снова введут в ВВК - может даже в конце 1 сезона, чтобы в финальной сцене показать всех тех, кто будет бороться за трон)Единственное, от чего становится страшно - Сафийе может навредить Зульфикяру и Хюмашах, что-то мне показывает. что она отказалась от дочери....
Like254 minutes ago|Reply

Последна редакция: пт, 29 апр 2016, 01:40 от dai4e

# 55
Тио  Hug   Дъгичка направи превода Peace bouquet   
Дана  Hug  според мен има вероятност Искендер да е жив   Peace
Има ли възможност да е инсценировка? newsm78
Първо :  поне аз видях, че Зюлфикар остави само един до "мъртвия" да го "погребе"  Naughty
Второ :  не видяхме дали го погребват  Naughty
Трето : и защото лично Зюлфикяр извърши убийството му и "провери" дали е умрял  Naughty
Четвърто :  като че ли тихо нещо му каза преди да го убие   newsm78

Дива  Hug  приятно гледане  Peace

Ох извинявам се ! Благодарности на Дъгичка   bouquet bouquet bouquet

Дайче и аз останах със същото впечатление.
Възможно е Зюл само да е натиснал сънната артерия и Искендер да изглежда като мъртъв. Peace
Имаше някаква тиха договореност между тях ,но утре при превода ще разберем повече.
Аз гледах серията с прекъсване ,защото имах ангажимент.

# 56
Дайче Hug Hug bouquet благодаря!
Момичета, ха дано! Той не заслужава подобна съдба и за това толкова ми се иска да оцелее. А и Зюлфикяр не заслужава да живее с мисълта и спомена от това, че е убил с ръцете си Искендер, когото обича като син.

До утре! bouquet

# 57
# 58
Здравейте Hug

Превъртях серията и да споделя, че наистина беше страшно емоционална! bouquet
Странното е, че въпреки очакванията ми, лично за мен сцените, които предизвикаха сълзи в очите ми бяха: когато Сафие научи за смъртта на Искендер и когато Хюмашах научи и после отиде при Сафие. Дори и виновна за всичко това Сафие ме трогна, майчината болка и плач по загубената рожба нямат аналог, поне според мен. Няма по-тежко нещо от това в живота! Sad
А играта на Вилдан ме покоси!!! Тук плаках с нея! Cry

Сцените с първата брачна нощ и смъртта на Ахмед бяха страхотно изиграни и трогателни, но може би аз ще съм единствената тук Peace, която не проля сълза на тези моменти. Да, тъжно, да мъчно, но някак си, не го почувствах така, както мислех, че ще го усетя Rolling Eyes Shocked. Може би влиянието на сцената с майката Сафие гушнала малката блузка на Искендер/Яхия и Хюмашах трепереща до нея, не ме беше напуснало и не успях да усетя достатъчно другата емоция.

Разочарована съм от поведението по отношение на Искендер както от Султана, така и от Кьосем. Кьосем пожела смъртта на Искендер още в момента, когато научи кой е той. Тя искаше отмъщение и го получи чрез Искендер!
Султан Ахмед постъпи подло давайки му надежда, че е помилван. Подигравка! направо ми се догади! Sick
Ако екзекуцията е инсценировка, може би това си е работа само на Зюлфикяр. НО искам да видя и другата серия за да "насоля" и Кьосем и Ахмед в тази насока.
Имаше още много хубави моменти и страшно много за коментиране.

До скоро! bouquet

Последна редакция: пт, 29 апр 2016, 13:50 от dana78

# 59
Здравейте отново bouquet

Гледах серията с превод и бързам да споделя мнение, докато имам още свободно време Mr. Green

Кьосем-Искендер:
Скрит текст:
Лично мнение. Така както ги усещам нещата Peace Peace.
Отношението на Кьосем към Искендер започна в негативна насока още в самото начало. Анастасия усети влиянието, което има към младия Алекс/Искендер и се възползва изцяло от това, без да зачита нищо друго, освен своите чувства и желания. Убеди го да рискува живота си, за да й помогне да избяга, а когато първият път това се провали и той се изправи пред нея с посинено лице, първото нещо, което направи тя бе да го наругае и обиди. Нарече го страхливец, дори и не попита, защо и откъде са синините. Дори и не забеляза Rolling Eyes Shocked. Впоследствие, решила - не решила да бяга, влюбена-невлюбена, тя отново рискува живота му, за да й помогне. Отказа се от бягството и въобще не се замисли, това момче как ще се прибере в корпуса, ще му навреди ли и т.н. НЕ! За нея бяха важни единствено и само нейните желания и цели. Това продължи и в бъдеще. След спасяването й от него втория път, изказаната благодарност беше "стерилна" и анемична, ако мога така да се изразя. Нямаше чувство...явно за нея, това е негов дълг и просто спази етикета да "хвърли" едни думи ooooh!. Третата благодарност беше последвана от заплахи. Впоследствие още заплахи. #Crazy

Така, стигаме до момента, в който наивният Зюлфикяр решава да й сподели тайната. Тя изигра великолепно ролята на загрижена за съдбата на Искендер, за да може Зюлфикяр да й разкаже всичко. Колкото и да мисля, на мнение съм, че Кьосем въобще не е имала намерение да изпълнява уговорката със Зюлфикяр (Да изпратят Искендер далече, докато не е разбрал кой е и Сафие да няма връзка с него и възможност за интриги), защото самата уговорка е глупава и ще се обоснова. 1. За да замине Искендер извън столицата, той трябва да говори със Султана, той да вземе решение и тогава да тръгне на път. Колкото и човек да е наивен, не би повярвал, че междувременно Сафие няма да бъде уведомена и няма да разкаже истината на Искендер. 2. Дори и да успее да замине, той ще бъде извън столицата със статут от Султана, така че Сафие все ще има начин да разбере къде е Искендер, да го посети и разкаже истината.
И отново бихме стигнали до момента, който самата Кьосем изтъква като най-важен за действията си в разрез с уговорката: Искендер разбира кой е. След като вече знае кой е, той е заплаха за Султана, за трона и за принцовете й.
Запазването на тайната от Искендер е рисковано начинание, несигурно и подлежи на промяна във всяка секунда, а Кьосем не разчита нито на случайности, нито на временни неща...ето защо тя никога не е смятала такава уговорка за опция Rolling Eyes. Целта й беше една: да издаде Искендер и да отмъсти на Сафие. Така с един куршум, два заека - мъст и сигурност. Неслучайно самата тя е извикала стражата да залови Искендер и неслучайно Хаджи ага влезле в стаята му да претърсва. Кьосем знаеше за портрета и това щеше да е последния гвоздей в ковчега на Искендер.
Ако беше загрижена за Искендер и нещата бяха други, щеше да постъпи и по друг начин: 1. щеше да осъзнае смисъла на отговора му: "днес загубих и двете неща (причините за това да е в столицата)" т.е. знае от скоро и трябваше да му признае, че е наясно със статута му; 2. щеше да вземе портрета или да го унищожи или най-малкото, да го посъветва да го унищожи. 3. Нямаше да се влияе толкова от променения му статут, а от характера му: верен, надежден, предан. Сякаш една титла може да преобърне характера на човек, разбиранията му, вярата му! Shocked Във всички разговори с Ахмед по повод на Искендер (в тази серия) тя не спираше да му влияе в посока на решение за екзекуция, насяване на страх и омаловажаване на това, което Искендер е правил толкова години Shocked Shocked. Особено разговорът в кулата...направо не вярвах на ушите си Shocked ooooh! говореше сякаш не за Искендер, който 15 години им е бил верен и предан, за Искендер, който я спасяваше няколко пъти и прикриваше (убийството на Ясемин), а за враг, който ще мъсти и убива.  newsm78 Rolling Eyes
В този разговор тя ясно направи разлика между семейство и Династия, а впоследствие при последния разговор с Искендер нарочно каза някои думи, за да го унижи! Какво имам предвид: Каза, че защитавала Османската Династия и Султана от Сафие...не семейство, а Династия. т.е. разграничи Искендер от Династията, за да го унижи ooooh!. Хареса ми реакцията му, посочвайки, че и той е част от Династията и да си мери думите. Прав е! В крайна сметка, ако ще го екзекутират, защото е шехзаде, поне да се държат като такъв с него.
И последно: мислейки, че на Искендер му се е разминало и най-вече, че Сафие ще празнува, Кьосем извади "тежката артилерия" Mr. Green и каза думите от фрагмана: че Искендер не е предан, че е нарушил клетвата си...желаейки най-ценното на Султана. С тези думи те целеше да накара Ахмед да промени оправдателната присъда. Разбира се, тя не знаеше, че всичко вече е задействано ooooh!. Но се успокои, като разбра, че Искендер ще бъде наказан.
Е, от всичко това просто няма как да повярвам в каквото и да било положително отношение на Кьосем към Искендер...още по-малко в някаква благодарност от нейна страна! Тя отмъсти на Сафие, това, което целеше! Приключвам по този въпрос, че пак се ядосах Mr. Green Wink Sunglasses...пък и бях достатъчно многословна и досадна! Извинявам се!

По другите линии по-късно при възможност! bouquet bouquet Hug Hug

Последна редакция: пт, 29 апр 2016, 17:54 от dana78

Общи условия

Активация на акаунт