Благодаря ви за постовете!

Ваня
за градината...просълзих се...побиха ме тръпки! Май няма да я понеса леко тази серия
Момичета, надявам се да сте прави за Искендер...аз, за съжаление имам лоши предчувствия, но надеждата умира последна
. Единственото, което ми дава основание да мисля, че може и да има щастлива развръзка по случая е, че сценаристите би трябвало да покажат една по-достойна смърт за Искендер. С оглед на изграждане на образа му, такъв край е неприемлив...но пък може и да искат да покажат и другата страна на властта и другата страна на Кьосем и Ахмед - безмилостната, неблагодарната и силно управленската, без влияние на чувства, емоции и привързаност.
Защото историята познава безброй такива случаи. За това, за мен ще е много важно да чуя и видя разговорът между Ахмед и Искендер. Също така и между Кьосем и Искендер (макар че там нямам илюзии Сритият текст да не се чете от оптимисти

Дайче
благодаря за информацията! 
Заради Берен пък започнах да гледам"КВФ" и лично за мен една от най-силните сцени, които въобще съм гледала в турски сериали (макар че съм гледала малко такива, да си призная
) е при изнасилването на Фатмагюл. Просто останах безмълвна. И до сега този сериал ми е един от любимите. Там пък се запознах с друг актьор, който ме плени - Енгин А. и изгледах АБО. Там ми направи впечатление страхотния каст и основно - Аслихан Г.

Мили момичета, извинявам се за нахалството
, но искам да помоля, ако някоя от вас гледа довечера он лайн, да сподели, ако може с две изречения, какво се случва с Искендер и ситуацията около него - залавяне, разговор с Ахмед, Зюлфикяр и Кьосем и смърт (евентуална). Много накратко, разбира се. Няма да имам възможност да се добера до компютъра, няма и да мога да гледам, а само да хвърля поглед какво става, ако някой е писал. Даже и серията с превод ще мога да гледам чак другата седмица...а пустото любопитство е голямо
. Благодаря! 
В търговския център Зорлу са били заедно Берен, Екин, Берк, Кадир и Боран. Екин е създавал настроение с шеги
и на тръгване е платил сметката с думите : "Аз съм падишах тук !" 
За Искендер не плаках толкова
колкото сега за Ахмед и Кьосем

. Третата благодарност беше последвана от заплахи. Впоследствие още заплахи. 
...пък и бях достатъчно многословна и досадна! Извинявам се!