Благодаря за всичко споделено в темичката

Приятен съботен ден с малко хумор ...

Ваня

съгласна съм с теб, за това, че е имало много на брой други кандидатки за ролята на младата Анастасия и АЦ е трябвало да бъде най-добрата, а тя не блестеше с нещо специално и дори имаше доста критики към нея. Наистина, така е. Не знам, каква е била целта на сценаристи и екип, но мисля, че са искали да подчертаят чуждото в нея - гръцкия произход и най-вече говора. Аз лично не мисля, че това беше необходимо, но...
и Нина
- аз също мисля, че Берен можеше да си изиграе цялата роля от началото до края. Щеше да е перфектно! Но, разбира се, ще свикна и с новата актриса - за сега ми допада достатъчно, за да проявя интерес. Фарах също е стимул за гледане, защото я харесвам. Надявам се, че ще останем доволни и съм оптимистка

- във фрагмана с първата среща, Мурат IV приема Фарийа в друга стая, а не в покоите си и обичайната позната стая на всички предишни султани
. Вратата беше на друго място, както и леглото по отношение на прозореца. А и Фарийа стигна до там по външен коридор - онзи с колоните и малкия двор

Ванче
Дана
Тио
Дайче
Нина 

, очевидно имаш добър вкус. И на мен тази песен ми допада.
Добро утро на всички с интерес към темата 
Дана
Нина
Криси
Дива
Дъгичка
Тио
благодаря за интересните постове с коментарии, информация и снимки
За нас по-хубаво би било подобна вест да се появи и за ... нов сериал ... с динамиката в реала ... 

Тио
Дайче
, благодаря за споделеното!

Тио
Дайче
, благодаря за споделеното!

Ще копна видеото, за да го видят и моите дружки, които не влизат тук. Нали може!?

, иска ли питане? Хубавите неща трябва да се споделят. Наистина е прекрасна Берен и с Кенан изглеждат много щастливи.
благодаря за страхотните гифчета и разбира се за песента. Идея си нямаш колко много харесвам тази песен. Тъкмо се канех да я сложа и ти ме изпревари, явно имаме еднакъв вкус. Ще си позволя да я сложа с превод, защото текстът също е много хубав. Кадрите в клипа обаче са от един друг сериал.Препоръчани теми