Берен Саат от Звездите ... до ВВ Кьосем Тема 13

• 104 440
  • 730
  •   1
Отговори
# 465
 Rolling Eyes   Много харесвам и клиповете със сцените на Кьосем и Искендер  

https://www.youtube.com/watch?v=sYmripq91Wc
kösem & iskender | nightcall.
 google  не успя да ми помогне с превода на :  nightcall  ...  ooooh!

smile3555  Този е още по-хубав    AU: kösem & sultan iskender [take me under] 

Последна редакция: сб, 03 сеп 2016, 22:28 от dai4e

# 466
  • AMS
Привет, момичета!!!  Hug Hug Hug
Нещо загубих напълно интерес към "новините" за Берен,
а още повече за ВВ Кьосем и Мурад IV.
Новините за лечения, бебета, месеци, скрити целувки,
за мен, най-малко унижават хора, като Берен и Кенан.
А коментарите още повече.
Нещата в дизи сектора, шоу бизнеса и медиите,
отдавана не са това, което бяха,
още по-малко това, което трябва да бъдат,
за да отговарят на таланта и професионализма
на артисти, певци, сценаристи, режисьори, ...
журналисти и продуценти.
Всичко все повече се превръща в една фабрика за консерви,
където всеки бърка с мръсни ръце.
Аз избирам позицията на Берен, да се придържам към мълчание.
Ще гледам през новия сезон няколко сериала,
но едва ли ще коментирам, както до сега.
Ще продължа с Песента на живота, Кара  Севда  Peace и ?, ?
както ще започна и някои нови - с Къванч и Туба, Берг и Халит, Чагатай, ...
Гледам и много руски и по-малко  американски сериали.
Ако има нещо сериозно, добро, старо, или ново за Берен,
ще го публикувам, но без коментар.

Припомням от Intikam >>>

Срещи

И един колаж Кьосем - Сафие >>>

# 467
Привет и от мен  Hug
Нещата в дизи сектора, шоу бизнеса и медиите,
отдавана не са това, което бяха,
още по-малко това, което трябва да бъдат,
за да отговарят на таланта и професионализма
на артисти, певци, сценаристи, режисьори, ...
журналисти и продуценти.
Всичко все повече се превръща в една фабрика за консерви,
където всеки бърка с мръсни ръце.
Аз избирам позицията на Берен, да се придържам към мълчание.
Naughty  Може да съм наивна и доверчива към всички хора, но никога не съм си мълчала когато разбера, че с лъжи и интриги се цели да се наранят незаслужено прекрасни за мен личности.  Само за себе си не бих го направила, но си получавам поредния урок от реала.
 Naughty  Много е вярна тази поговорка : "Понякога трябва да мълчиш, за да бъдеш чут."  Берен чрез нейните героини в сериали и филми не спираше да говори  Peace  както и с публикуване на личното си отношение за социалните проблеми в обществения живот.  
 Naughty  Сега с мълчанието си вероятно наистина иска да разбере доколко е чута от колегите в гилдията и милионите нейни фенове и ако НЕ Е  Naughty  като нейната Фатмагюл задава въпроса : "Защо хората са толкова жестоки?!"  
 Shocked   Нима с мълчание ще спрат изданията си папарашките репортери  Sick  Не е само до Берен и всеки трябва да се спасява поединично ли   #Crazy  или както се казва: "Всяка коза за свой крак!" в битката за покани и договорености на нови проекти в дизи и филмопроизводството.

Naughty  Не искам да си мълча и напълно одобрявам и се присъединявам към този призив : ДОСТАТЪЧНО! на феновете на Берен в ТТ   #Cussing out
BerenSaatFansorg @berensaatfanorg  1.09
Y.E.T.E.R #BereniRahatBirakin
#BerenSaat @berensaat

Naughty  С голямо удоволствие виждам, че в #BerenSaat не отминаха с мълчание и клюкарските издания в последните дни и по адрес на Фахрие   #Cussing out
Цитат
Noura @noura_vam  2.09
تستهبل هاذي تشبه ادوار فرفر في ادوار بيرين؟!!
#berensaat

Цитат
@fatwish 2.09
#BerenSaat

Hug Hug Hug

Последна редакция: вт, 06 сеп 2016, 01:36 от dai4e

# 468
Много са гнусни тия клюки и за съжаление, много хора изпитват потребност да обсъждат живота на известните, радват се на техните проблеми, завиждат, злословят.
Нали казват, колкото по-нагоре - толкова по-самотен и по-брулен от вятъра.

Точно тия дни излезе снимка в Инстаграм на руския актьор Иван Жидков и бившата му съпруга, също актриса. Отишли са заедно да изпратят дъщеря си в 1 клас.

Независимо от развода, опитват да не травмират детето си, да бъдат заедно до него, но знаят, че жълтите издания само чакат повод за поредната клюка.
Затова Иван ги е изпреварил, като подписал снимката «Мы снова вместе и ждем двойню» (отново сме заедно и чакаме близнаци)

Въпреки явната ирония, доста фенове се подлъгаха. Смешно, нали? И жалко...

Само че в случая с Берен няма място за шега. Преследват я с много интимни и болезнени въпроси. Освен това, тя е лице на протеста в Турция срещу насилието над жените. Говори силно по много сериозни проблеми. Направила е много, като актриса и като човек, за да бъде чута, да помогне, да предотврати...
И когато вижда, че не стига до ума и сърцето, решава да мълчи. Дано това стресне някого. А дано и Берен публикува свои творби като писател. Знаем, че пише, но засега не публикува. Кой знае? Може би това ще е нейният нов глас.

# 469
Привет, момичета!
Тио, Дайче, Дана, Дива, Валя!  Hug

Благодаря за всичко споделено!

Чакам с нетърпение официална информация и самия сериал. В дългата ваканция успях да запълня последното бяло поле, за да съм достойна за темата: гледах Отмъщението.  Мисля, че сега вече мога да кажа, че съм гледала всичко с Берен. Супер си прекарах, чудя се как такова нещо се гледа в чакане всяка седмица до следващ епизод.  Така накуп и след османските истории, които гледах дълго време, ми подейства много освежаващо.

Много пъти при някакви обществени или лични събития и новини или „новини“, както и сега, се замислям за широкото поле от теми и въпроси, които отварят Берен и сериалите и филмите с нейно участие.  Кое от всички тях за мен е център, значи и най-важно?  И сега отново си давам отговора, че това за мен са нейните героини, сериалите и филмите с нейно участие. Останалото е за моята лична ориентация и формиране на моите лични разбирания, необходими вкл. и за разбиране на георините и. Но ме интересува всичко, дори и да не го изразявам. Това са вътрешни усещания, които човек трудно може да обясни на другите, но все пак винаги си има обяснения за тях. Страх е последното нещо; мен от нищо не ме е страх. Това са вътрешни задръжки, които за всеки човек са различни, но всеки  има в себе си.  Затова всяка от нас пише различно и прави различни неща и на мен това ми харесва.  Мозайката около Берен и нейните героини е толкова пъстра!

Когато гледах „Великолепният век. Историята на една любов“ четох един, публикуван в българско издание за култура отзив за сериала. В него се изразяваше съжаление, че чрез сериала неговите създатели са пропуснали да кажат нещо на съвременните жени в Турция. А преди няколко поста Дайче напомни как се тиражираше, че Сюлейман е показван повече в двореца, че се показва неговия интимен живот, а не победите на бойното поле. В тези случаи нямам задръжки и мога спокойно да кажа, че това показва неразбиране. Или, по-вероятно според мен,  за умело използване за манипулации разбиране.  Затова, според наивните ми представи, да достигаме до  Езоповския език на сериалите и какво чрез него са се опитали да кажат техните създатели, е толкова важно и е активна наша позиция, колкото и да чуваме силния глас на мълчащата Берен.
Хюрем...Кьосем...Мерал Окай...Берен...и всяка жена с глас...
Защото : Хюрем е гласът на всички жени по света.

# 470
  • AMS

Привет, момичета!!!  Hug Hug Hug
Благодаря ви за постовете!!!
Дайче,  Hug не те разбрах напълно с последния пост.
Валя,  Hug и аз мисля, че шегите и безотговорното писане
нямат място по отношение на Берен.
Честно казано, аз много се страхувах, как тя ще се завърне в Тр.
Избягвам всякакви акции в соц. мрежи с нейното име,
защото това може и да навреди, при тази сложна политическа ситуация в Тр.
Кенан отигра много добре картите със завръщането си преди нея,
появяването на митинга на 7-ми август и после посрещането ѝ в Бодрум.
Междувпрочем журналистът Джан Дюндар също се завърна
и на летището му беше отнет паспорта, но за това малко хора научиха. 
Провокациите към Берен няма да спрат, за това призовавам към "мълчание".

Ваня,  Hug  Peace изключително много се радвам, че си изгледала Intikam.
За тези от нас, при онлайна, беше голямо изпитание, но се радвам, че се справихме.

Момичета, предишния ми пост сигурно е породил някакви въпроси.
Това, че не съм във възторг от следващия сезон  на ВВ Кьосем, не значи че не ме интересува.
Аз дори предлагам това, което бихте искали да споделите, да го свържем с линията
ВВ > ВВ Кьосем > ВВ Мурад IV, част от която е и Берен.

Впрочем Берен е във връзка с толкова много свои колеги артисти,
режисьори, сценаристи, продуценти, телевизии, журналисти, 
че не се сещам за някой, който да не се е докоснал до нея,
дори да не са били заедно в един проект.

Колкото до другите сериали, които гледам, трябва да си призная,
че Песента на живота започнах заради Бурчу Бириджик.
Гледах я във Въпрос на чест.
Това слънчево момиче много ми е близка до Берен
и явно не само аз мисля така, а и тя самата >>>
https://www.youtube.com/watch?v=FTtk7Cvy4GM

# 471
Здравейте мили дами Hug

Благодаря за всичко споделено! bouquet
Скрит текст:
Аз стягам куфарите за Белгия и се подготвям за раздялата с дома (трудно ми е идването, после връщането...абе...и аз съм една Crazy ooooh! Embarassed).
Предполагам, че новият сериал ще започне скоро и се радвам, че ще можем да го коментираме тук! bouquet
Скрит текст:
За положението в Турция - чувам от турци, че страхът е голям и чувството за несигурност също. В тази връзка се чудя, дали ще останат само "удобните" сериали и актьорите, които са заявили симпатии и подкрепа към правителството  newsm78...както знаем, телевизионните канали се контролират строго. Thinking Sad

Хубава вечер! bouquet

# 472
Привет на всички в темата  Hug
Благодаря за всички постове bouquet bouquet bouquet
Все още няма никаква официална информация относно 2ри сезон на "ВВ -Мурад "
Почти всики сериали пуснаха фрагмани ,информация ,снимки ,но не и ТИМС  ... Thinking
,

Султан Сюлейман :

Султан Селим :

Султан Ахмед :

Султан Мустафа :

Султан Осман :

Султан Мурад :

# 473
  • София
             Здравейте мили дами!
             Чета ви с интерес,  харесвате ми всички, които пишете, но аз нямам желание. Разочарована съм от смяната на Берен /в повечето теми пишат за това и се радват/, но аз НЕ.
             Сменена защо? и с коя? За мен тази "новата" /ако е тя/ с нищо не превъзхожда Берен. Нито е по талантлива, нито е  по красива и по подходяща за ролята на Кьосем. Ако това е по желание на Берен, разбирам, но ако е причината е друга, сериала само ще загуби. ЖАЛКО!

# 474
Привет момичета  Hug
Нина добре дошла при нас  Hug
От ТИМС за сега мълчат и истинската причина за смяната не се знае .Първоначално бях чела ,че първата/те/ серия/и/ ще е с участието на Берен но кой знае ?
За тази снимка се твърди ,че е част от промо снимка за 2ри сезон...дали е така ще видим скоро...  Thinking

Сериите по турската ТВ :

Последна редакция: сб, 10 сеп 2016, 19:35 от trendafilka

# 475
Привет на всички  Hug
Образа на Евлия Челеби във "ВВ-Мурад ",ще бъде изпълнен от Неджип Мемили ,който игра в "Дила" .

Евлия Челеби е роден на 25 февруари 1611 година в Истанбул и е син на придворния златар от абхазки произход Дервиш Мехмед Зилли. Като такъв той получава отлично образование. Започва да записва обиколките си и впечатленията си от Истанбул в кратки бележки за сгради, пазари и обичаи, а през 1640 година Челеби за първи път пътува извън града. Неговата сбирка от пътеписни бележки от всички негови пътешествия е събрана в 10 тома и е наречена Сеяхатнаме ("Книга на пътешествията" или "Пътепис"). Въпреки че много от описанията му са силно преувеличени, неговите бележки са широко приети като полезен пътеводител за културните аспекти и начина на живот в Османската империя през 17 век. В пътеписите му намират място градове, като Самоков, София, Пловдив, Чирпан, Казанлък, Ловеч, Плевен, Враца, Видин, Ямбол, Хасково и множество села. Неговите „Пътешествия“ все още не са цялостно преведени и издадени на български.

Последна редакция: нд, 11 сеп 2016, 17:53 от trendafilka

# 476
Здравейте, момичета!  Hug

Вече нямам търпение ТИМС да каже нещо!

Дива, и аз в тази линия виждам участието на Берен в поредицата. На спекулациите, които се въртят в момента, няма смисъл да се обръща внимание. Тепърва ще видим как е измислена Кьосем нататък. Може би ще получим и още един отговор  защо бяха избрали Кьосем дотук да се играе от две актриси.  Трябва първо да видим.
И на мен ми харесва Бурчу, много ми хареса и Въпрос на чест.

Дана, надявам се, че успешно си се завърнала и си успкоила емоциите. Много се радвам, че чакаш с добро настроение новия сезон!

Нина, още почти нищо не знаем, за да се радваме или да сме разочаровани.  Hug

Тио, много ми харесва първата снимка, дори и да е свободно творчество.
Тя е в пълен унисон с информацията, която имаме за новия сезон.  Grinning
Благодаря за Евлия Челеби.

Султанките.

С майчините си приспивни песни от далечни краища на империята те приспиват  шехзадетата  и султанките на династията;
С приспивната мелодия на майка си и нейната цигулка Ибрахим пленява Великия султан, своята любима, а и нас;
Нежното  завладяване“, този път  от периферията към центъра на Великата империя.

Анастасия:

https://www.youtube.com/watch?v=46O8V3730PU

Кьосем:

https://www.youtube.com/watch?v=B2ZSHmSjGU0

Хюрем:

https://www.youtube.com/watch?v=-mt13Uh0AT8

# 477
Привет момичета  Hug
Ваничка  Hug  bouquet
Благодаря за  поста . bouquet
Програмата на "ВВ-Мурад" по дати:

# 478
Приятна вечер на всички  Hug Hug Hug
Поздравления  Peace   и благодаря за постовете  bouquet

Тио  Hug  
Програмата на "ВВ-Мурад" по дати:[/b]

Rolling Eyes  Погледнах тези дати за м.ноември и се оказа, че 2 сезон на ВВК - Мурат ІV ще се излъчва в събота ...    #Crazy   което ме навежда на мисълта  Outta Joint  че за ТИМС е без значение ... рейтинга   Thinking  ами ... на хаирлия да е   Flowers Four Leaf Clover   fingerscrossed  

Peace  Едно хубаво клипче за новия Мурат ІV  Heart Eyes  
Мурат ІV

Laughing  И фенките му вече се множат, множат ...   Peace   smile3539   Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Hug Hug Hug

# 479
  • На изток от рая...
Здравейте от мен след дълго отсъствие!
Ако трябва да бъда честна съвсем умишлено се дистанцирах от турските дизита и всички новини около тях след края на ВВК и най-вече след първонаалните слухове за смяна на Берен. Дори и във форума не влизах... Сега ви изчетох и все още не ми е ясно има ли конкретна причина за смяната?!?!?!

За мен всички слухове около втория сезон са абсурдни - не мога да разбера защо превърнаха сериала за най-великата жена в историята на Османската империя в абсолютен фарс... Всичко това като лична война срещу Берен ли да го приемам, предвид несъвместимостта на свободолюбивия й характер с налагащите се "морални" норми в ислямизираща се Турция?!?!!! Чесно казано след събитията от това лято съм си мислила много пъти, че в този сектор неизменно ще настъпят коренни промени и всичко ще бъде подчинено само и единствено на волята на Бащицата. За съжаление мисля, че времето на завладяващите турски сериали изтича и никога повече няма да има дизита като Забраняният плод, Ако бях облак, КВФ...

А за Берен какво да кажа... Аз си мислех, че тя дори няма да се върне в Турция, не знам защо. Това крехко красиво създание не спира да ме учудва и да ме кара да й се възхищавам. Тя просто е Личност, не само красиво лице като десетките появяващи се на екран. Пожелавам й цялото щастие на земята, защото тя го заслужава

Общи условия

Активация на акаунт