Берен Саат от Звездите ... до ВВ Кьосем Тема 13

• 104 473
  • 730
  •   1
Отговори
# 540

Момичета, няма ли нЕква нова новинка относно новия игрален филма на Берен, а!

А знае ли се в кой квартал живее семейството. Не искам точен адрес. Ще споделя, че много обичам да "пътувам" по карта. А сега и с изображението "улица - изглед" на Гутъл ми е още по-интересно.

# 541
Добро утро! doh

С тези красиви усмивки ви пожелавам успешна нова седмица!

Последна редакция: пн, 24 окт 2016, 12:30 от * Дъга

# 542

Дъга, благодаря!

С тези фотки е налице успешно хубавото настроение на първо време!

Много им се радвам. По младежки са си жизнерадостни, усмихнати, щастливи!

# 543
 wavey  Привет на всички   wavey

Дъгичка  Peace  Орси   Peace   Дива   Peace  благодаря за снимките с новините и коментара  bouquet

smile3555  Доколкото успях да разбера от превода на  google  след новината по ТV8 за заснемането на филм „Мадоната с коженото палто“ по романа на Сабахатин Али голям гаф се е получил в социалните медии с последвалите коментарии и за ... певицата Мадона  smile3555 Причината е от непознаване творчеството на писателя Сабахатин Али  Crossing Arms  и конкретно този роман е публикуван през 1943 г. много преди да бъде родена през 1958 певицата Мадона ...  Stop Joy Joy Joy
http://www.sozcu.com.tr/hayatim/magazin-haberleri/aramizda-kalma … paign=ilgilihaber
‘Aramızda Kalmasın’daki Kürk Mantolu Madonna gafı trend topic yaptı
'Aramızda Kalmasın' programı sunucularından Funda Özkalyoncuoğlu'nun Kürk Mantolu Madonna gafı, programı sosyal medyanın en çok konuşulan konusu yaptı.
12:4617 Ekim 2016

Rolling Eyes  И в това видео любопитните журналя  още преди започване на концерта на Шебнем Ферах бързат с въпросите си към Берен ще "играе" ли във филма „Мадоната с коженото палто“  Grinning  при което Кенан избухва в смях  Joy  а Берен с усмивка им отговаря, че е "започнала да взема уроци по танци"  Party   Joy Joy Joy
Цитат
Берен Саат|Beren Saat The Best
one hour ago
Actions
#NEW
#BerenAlican #BerenSaat #Video

Комментарий по поводу "Мадонны в меховом манто"

22.10.2016 Берен и Кенан посетили концерт известной рок-певицы Шебнем Ферах. Пара привлекла внимание своим приподнятым настроением.

На вопрос о вышедших новостях , что Берен будет играть "Мадонну в меховом манто", актриса засмеялась и ответила лишь, что она начала брать уроки танцев.
https://vk.com/berenalican?z=video-67485558_456239791%2F789a44da … pl_wall_-67485558

Stop  Ами не може да се отрече, че и журналистите са допринесли за настроението на Берен и Кенан, а както се вижда от видеото и на присъстващите до тях  Laughing

Hug Hug Hug

Последна редакция: вт, 25 окт 2016, 01:21 от dai4e

# 544
Дива  Hug   в теб ми е надеждата с познанията си по турски Praynig  да хвърлиш мъничко яснота от гафа на  дискусията по ТV8 за филмиране романа на Сабахатин Али  „Мадоната с коженото палто“ с Берен в главната роля  #Crazy  и реакциите след него, че и днес продължават   #Crazy newsm78

Rolling Eyes  Ето и в тази публикация от днес в Сumhuriyet   доколкото си превеждам с  google отново пише за меко казано "гаф" в излъченото предаване по ТV8   smile3555  Водещият и двете му събеседнички през цялото време са мислили, че техния писател Сабахатин Али в романа си „Мадоната с коженото палто“ е писал за певицата Мадона  doh  и са обсъждали ... и участието на Берен  Wink  
http://www.cumhuriyet.com.tr/video/video_magazin/617047/_Kurk_Ma … nna_sandilar.html
'Kürk Mantolu Madonna'yı şarkıcı Madonna sandılar / Те мислеха, че "Мадоната с коженото палто"  е певицата Мадона /
 Затова и реакцията на Кенан беше такава  а Берен ... само им каза, че е започнала "уроци по танци"  Joy  Ами да !...  за "пеене"-то къде-къде е  по-лесно ...  "плейбек" или н.п. и Кенан е професионалист ще помогне   Peace  ама за танците ... Берен не трябва да разчита само на талант и опит досега  ами и трябва да се "поозори"  Naughty  ако трябва да е като .... Мадона "дъ бест"  hahaha hahaha hahaha

Rolling Eyes  Слагам и този клип с интересен коментар  Peace  може би на студент във факултет "комуникации" на Истанбулски университет ...  newsm78  или пък  млад журналист  coolcool

Embarassed  Допълних поста си с линка за статията в Сumhuriyet    
Приятна вечер  Hug Hug Hug

Последна редакция: вт, 25 окт 2016, 18:22 от dai4e

# 545
Само да вметна, че Берен и в танците, и в пеенето е много повече от "Мадона дъ бест". На горката Мадона много ѝ личи трудът, който влага, парите и сексуалните провокации. Само така постигна популярност, докато на Берен Господ дал и талант, и трудолюбие.

Много се извинявам, но не се сдържах.  Embarassed

# 546
Здравейте! wavey

Орси  HugДайче  Hug

Най-после малко повече подробности за  персонажите във втори сезон на "Кьосем".

Описание на персонажите във втори сезон:

СУЛТАН МУРАД ХАН - МЕТИН АКДЮЛГЕР

Завоевателят на Багдад и Ереван, син на Султан Ахмед. Известен като твърд, силен, дисциплиниран и решителен султан. Качва се на трона в ранна детска възраст и през този период империята управлява майка му Кьосем Султан като негов регент. След години обаче той взема управлението в свои ръце и възобновява епохата на завоевания и победи.

КЬОСЕМ ВАЛИДЕ СУЛТАН – НУРГЮЛ ЙЕШИЛЧАЙ

Най-могъщата султанка в периода, известен в историята на османската династия като „Женски султанат“. Достигнала до титлата „Регент на Султана“, с която не е удостоявана никоя друга жена в империята. Когато сина й Мурад се възкачва на трона в ранна възраст, тя управлява империята вместо него. Успява да завоюва любовта на народа и доверието на държавниците.

КЕМАНКЕШ МУСТАФА ПАША - ИСМАИЛ ДЕМИРДЖИ

Един от видните хора в империята в периода на Султан Мурад. Заради майсторството му в стрелбата с лък, той получава прозвището  „Кеманкеш“. Албанец по произход, човек със силна воля. По заповед на султана той успешно успява да прочисти еничарския корпус и реда, който успява да въведе там ще доведе империята до нови висини.

ШЕХЗАДЕ КАСЪМ - ДОГАЧ ЙЪЛДЪЗ

Амбициозен принц. Много привързан към майка си Кьосем Султан. Пада жертва на гнева на Султан Мурад.

СИЛАХДАР МУСТАФА ПАША - ДЖАНЕР ДЖИНДОРУК

Държавник и воин с балкански произход. Баща му е търговец. Силахдар Мустафа има тайна болка, свързана с него. Мустафа е най-близкия приятел на Султан Мурад. Грижи се за безопасността на султана. Силен, властен и в добра физическа форма.

ФАРИЙЯ БЕТЛЕН - ФАРАХ ЗЕЙНЕП АБДУЛАХ

След борбата за власт, която се налага да води с чичо си, унгарската принцеса Фарийя Бетлен , дъщеря на унгарския крал не се предава и намира убежище в Османската империя, за да защити майка си. В Истанбул, където тя отива, за да се срещне отново лице в лице с  чичо си и да възобнови незавършената война с него, Фарийя намира своето пристанище и любовта в лицето на Султан Мурад. В сянката на законите, политиката и войните се заражда една любов.
„Отивам в едно напълно непознато за мен място, за да намеря убежище при един непознат човек.“
Фарийя пристига в Истанбул като полъх на вятъра и без да забележи намира пристан при един от най-властните владетели по това време.  Мурад е сигурен, че Фарийя е различна от всички други жени, които е срещал досега и ще му придаде още повече сила. Заедно с Фарийя и нейната могъща любов Мурад се изправя срещу Кьосем Султан.
Фарийа е храбро и и умно момиче. Тя е от жените, за които любовта е по-важна от всичко друго. Ще дойде време, когато тя ще бъде готова да пожертва себе си заради любовта си към Мурад.

АТИКЕ СУЛТАН – ЕДЖЕ ЧЕШМИОЛУ

Сестра близначка на Шехзаде Ибрахим. Не смята за необходимо да се подчинява на желанията на майка си, както и на установените правила в двореца. Любимият член на семейството за Султан Мурат. Атике е много скъпа за брат си. Тъй както е много близка с Фарийя, след време тя ще се изправи против майка си Кьосем Султан и сестра си Гевхерхан Султан.

ГЕВХЕРХАН СУЛТАН - АСЛЪ ТАНДОАН

По-голямата сестра на Султан Мурад. Заради целите на Кьосем се налага тя да сключи политически брак. Вследствие на убийството на мъжа й – Топал Реджеп Паша от Султан Мурад, отношенията между брат и сестра се влошават. Гевхерхан има 3 деца. Тя се подчинява на майка си Кьосем само веднъж – заради любовта.

Ето актьорския състав на втори сезон на "Кьосем":

Със сигурност не съм изписала правилно някои от имената, приемам рекламации. Laughing
Май само двама от актьорите в списъка са участвали във втори сезон - тези  изпълняващи ролите на Хаджи Ага и Халил Паша. За мен беше изненада и участието на Усхан Чакър, когото харесвам.

Нургюл Йешилчай - Кьосем Султан)
Фарах Зейнеп - Абдулах (Фарийя)
Метин Акдюлгер - Султан Мурад IV
Джанер Джиндорук - Силахтар Мустафа
Аслъ Тандоан - Гевхерхан Султан
Неджип Мемили - Евлия Челеби
Енгин Бенли – Евренос
Усхан Чакър – Хезарфен
Исмаил Демирджи – Кеманкеш
Метин Белгин – Ахизаде
Едже Чешмиолу - Атике Султан
Лейля Ферай - Айше Султан
Хакан Шахин - Хаджи Ага
Шенер Саваш - Халил Паша
Мурат Атик - Рахип Корнелиус
Идил Йенер – Лалезар
Мустафа Кърантепе - Бейнам Ага
Ийит Учан - Шехзаде Баязид
 Ръдван Айбарс Дюзей - Шехзаде Ибрахим
Доач Йълдъз - Шехзаде Касъм
 Шемси Инкая - Яхия Ефенди

И още нещо:

Популярната журналистка Оя Доан е написала статия, посветена на втория сезон на сериала. В нея изказва предположение, че сериалът ще се излъчва в понеделник на мястото на излъчвания сега „Сърцето на вятъра“, който отскоро се излъчва в този ден от седмицата и се очаква да бъде приключен поради ниски рейтинги. Вероятно „Кьосем“ ще заеме неговото място.

Валя Hug
Коментара ти ме развесели даже повече от самата "новина".  Joy Много си права.Laughing

Последна редакция: вт, 25 окт 2016, 19:52 от * Дъга

# 547
Валя  Hug
Само да вметна, че Берен и в танците, и в пеенето е много повече от "Мадона дъ бест". На горката Мадона много ѝ личи трудът, който влага, парите и сексуалните провокации. Само така постигна популярност, докато на Берен Господ дал и талант, и трудолюбие.

Много се извинявам, но не се сдържах.  Embarassed
newsm78  Само ми се струва, че си ме разбрала погрешно или ... не е така   newsm78  

Затова и реакцията на Кенан беше такава   а Берен ... само им каза, че е започнала "уроци по танци"  Joy  Ами да !...  за "пеене"-то къде-къде е  по-лесно ...  "плейбек" или н.п. и Кенан е професионалист ще помогне   Peace  ама за танците ... Берен не трябва да разчита само на талант и опит досега  ами и трябва да се "поозори"  Naughty  ако трябва да е като .... Мадона "дъ бест"  hahaha hahaha hahaha

#Crazy  Нищо по-различно не съм казала за Берен от теб  Naughty  ирония, ирония вложих в "да се поозори"  Stop

Дъгичка благодаря за информацията  bouquet

Wink  И един клип от мен за настроение  Grinning  и който както иска да го разбира  Stop

Последна редакция: вт, 25 окт 2016, 20:13 от dai4e

# 548
  • AMS

Привет, момичета!!!  Hug  Hug  Hug
Дайченце,  Hug ти не ми се подигравай с турския.
Каква надежда съм аз  Rolling Eyes
като и от теб  Peace съм се учила в школата на Интикам!!!
Аз написах, че доколкото съм схванала
"става дума за нов проект на Берен,
свързан с романа Kürk Mantolu Madonna на Sabahattin Ali
и ролята на Maria Puder".
Още тогава, като гледах видеото, разбрах за гафа
и за това веднага потърсих повече информация.
Не исках да отбележа глупостта на двете водещи.
Мъжът, които представяше материала, не можа да вземе думата от тях.
Почти веднага гръмнаха всички медии не с новината за нова роля на Берен,
а за гафа на блондинката. Тя започна да се обяснява и ...
По-късно написах в друга тема това >>>
Нали знаете, че обичам всичко да е точно.
....
На магазинните предавания и репортажите също не вярвам.
От ония дни една от водещите се изложи много яко,
като свърза един турски роман от 1943 с Мадона.
Голяма излагация, защото ставаше дума
за нов проект на АЯ.

Не знам от коя тв са били тези, дето са задали този въпрос на Берен и Кенан,
но те им отговориха достойно   hahaha  Joy Joy
Сега се сещам за един виц   >>>
Слаб ученик го изпитват от руски
и накрая учителката казва
- И наконец плохо здесь отметка.
Той мисли, че трябва да преведе и казва
- По конец върви плъх с подметка.

Та същото се е получило с Kürk Mantolu Madonna
Мадоната с коженото палто.

Валя,  Peace Дъгичка,  Peace Дайченце,  Peace
благодаря ви и за последните постове.

Приятна вечер!!!

# 549
Здравейте момичета Hug

Тук съм и ви чета. От вас научавам всички новини и много благодаря за постовете ви! Радвам се, че Берен има нов проект - сигурно филм, а не сериал newsm78. Виждам я усмихната и щастлива и това е чудесно!
Нямам търпение и за новия сериал, гледа ми се вече, искам да обсъждам Crazy
Скрит текст:
Видях трейлъра на сериала с Туба и Къванч, "Дръзки и красиви", много добро впечатление ми направи, сигурно ще е интересен. Енгин А. също ще снима, но май сериалът ще стартира през януари. Въобще, много проекти започват и се чудя как ще смогна да следя всичко Crazy, но същевременно ми е много приятно, че ще има разнообразие и ще мога да се включвам в различни дискусии. Дано само има преводи на сериалите, пък и на руски да са...аз лично нямам претенции, ... че иначе в оригинал нищо няма да схвана Rolling Eyes.

Момичета, пожелавам ви хубав ден! bouquet

# 550
  • На изток от рая...
Здравейте, момичета!

Времето застудя, и мисля да се зазимя вкъщи! Препоръчайте нещо за гледане моля, че последните ми опити с турски дизита все удрят на камък - най-пресен пример Кьосем... еми не ми се гледа вече, загубих интерес с тези постоянни смени на главната актриса. Не че не харесвам Нургюл, напротив, но малко в повече ми идва вече "оригиналността" на продуцентите.  И изобщо започва да  ми втръсва практиката на турските дизита да разтягат локуми докато сериалът има рейтинг или пък внезапно да спират при липса на такъв. Аман от неочаквани обрати и безсмислено запълване на екранно време, от излизане на главни герои от сериала и т.н. Може би е добра идея да се заложи на предварителен сценарий, с определен брой епизоди. Скоро се върнах към форума и така като гледам има изобилие от сериали, но си оставам крайно неориентирана, тъй като си следя стриктно само Берен.

Много се радвам, че тя има одобрен нов проект, че изглежда прекрасно, че от нея струи щастие и любов. Всеки път като я гледам в интервюта и репортажи не мога да спра да се усмихвам, действа ми безкрайно зареждащо.

# 551
  • София
              Здравейте мили момичета!
              Благодаря ви за споделените новини, въпреки че не са много. Много се радвам за Берен, изглежда щастлива и дано има нов проект в най-скоро време.
              Serenata, привет! Споделям написаното от теб.  Мисля да гледам новия сезон на Кьосем, защото ми харесват историческите им сериали. Смяната  на Берен и мен ме разочарова и не съм сигурна дали ще приема Нургюл в тази роля. Може би съм предубедена, но за мен Берен е незаменима.
Аз също не гледам всичко, което се излъчва. Загледам някой дизита една- две серии и след като не ми харесват - прекъсвам. Като чета форумите и споделям с приятелки съм изгледала само най-качествените сериали.
              Serenata, питаш, какво да гледаш в момента. Ще споделя с теб следното: В един от форумите прочетох, че започва излъчването на сериала "ANNE" /МАМА/. Разбрах, че е турска версия на един японски филм за който бях чела преди. Първа серия се е излъчила във вторник, а снощи го имаше вече преведен от рускините. Изгледах го и много съм впечатлена. Играе едно малко момиченце / сякаш е изградена актриса/, което разби сърцето ми. Препоръчвам ти го.
Приятна вечер на всички и до скоро.

# 552
 wavey wavey wavey

Дива  Peace  благодаря за чудесното гифче с най-хубавия момент от  newsm74  отговора на Берен  

Дана  Hug  до момента се пише и говори за нов филм на Берен Peace  за сериал ... засега нека се въоръжим с търпение  Stop  

Серената   Hug  споделям напълно коментара ти  Peace bouquet
Препоръчайте нещо за гледане моля, че последните ми опити с турски дизита все удрят на камък - най-пресен пример Кьосем... еми не ми се гледа вече, загубих интерес с тези постоянни смени на главната актриса. Не че не харесвам Нургюл, напротив, но малко в повече ми идва вече "оригиналността" на продуцентите.  И изобщо започва да  ми втръсва практиката на турските дизита да разтягат локуми докато сериалът има рейтинг или пък внезапно да спират при липса на такъв. Аман от неочаквани обрати и безсмислено запълване на екранно време, от излизане на главни герои от сериала и т.н. Може би е добра идея да се заложи на предварителен сценарий, с определен брой епизоди. Скоро се върнах към форума и така като гледам има изобилие от сериали, но си оставам крайно неориентирана, тъй като си следя стриктно само Берен.

Много се радвам, че тя има одобрен нов проект, че изглежда прекрасно, че от нея струи щастие и любов. Всеки път като я гледам в интервюта и репортажи не мога да спра да се усмихвам, действа ми безкрайно зареждащо.
Grinning  Освен мен знам и за Дива Hug гледаме онлайн 2 сезон на един много интересен сериал, със съвременен сценарий и чудесна актьорска игра  Peace  който за съжаление няма тема в този форум  33uu  но си има страхотни руски фенове с онлайн превод във вторник и със субтитри в петък, а много често успяват и за четвъртък  Peace  В момента дори е събрана сумата и за очаквания нов 28 епизод в идващия вторник  smile3555  
 Peace  Струва ми се, че ще ти хареса и тази информация аз имам за този сериал  spam2
Nina NN   Hug   Peace

Дива  Hug  и аз оприличавам играта на Бурджу  с тази на Берен и то най-вече в "Интикам"  Peace  както и с впечатляващите подводни сцени и хубавия стайлинг и при двете  coolcool

Rolling Eyes   Публикация за сцената с подводните снимки на Берен в "Интикам"   thumbsup
http://www.medyaradar.com/beren-saatin-zor-anlari-dort-saat-dalg … stu-haberi-105453

# 553
  • На изток от рая...
Момичета, благодаря за предложенията! Ще погледна , дано открия моя сериал!

# 554
Здравейте, момичета!  Hug
Приятна неделя!

Харесаха ми последната доза фотографии и описанията на героите.
Много интересни лица имат повечето от новите актьори.

Дъгичка, въпреки и със закъснение, ти благодаря за постоянството да публикуваш всичко за сериала, което ТИМС ни отпуска.
А също и за новините около Берен.
Дано, дано, има хубаво развитие във всичко.

Докато чакаме ден и дата, проследих как протече този последен етап преди началото на три, сега започващи сериала, като тук вкл. и Кьосем. Беше ми интересно, но не за да ги сравнявам, това не е възможно, защото те са много различни, а за да имам някаква представа „къде сме ние“ според това как други въвеждат публиката си. Според мен това, което видяхме дотук за Кьосем, беше много наситено, смислено и стилно. Ако сега трябваше да избирам на базата на тези въведения, без съмнение щях да избера да гледам Кьосем. Един от другите два си избрах за след края на Кьосем. Гледам само един сериал. Когато свърши, започвам друг и затова съм абсолютно извън  нормите за зрител на сериали. Но на мен това ми доставя удоволствие. Ясно ми е, че с Великолепният век мога да стигна до дълбока старост  Laughing.

Вчера (може и да има някаква връзка с деня на Републиката, която слага край и на този институт заедно с края на цялата Османска империя) в англоезичното издание на Хюриет (Hurriyet Daily News), прочетох едно интересно представяне на книга от американски учен за черните евнуси в Османската империя (“The Black Eunuchs of the Ottoman Empire: Networks of Power in the Court of the Sultan”). Знам, че не мога да сложа линк, но, ако ви е интересно, лесно ще го намерите, а с гугъл напълно се разбира.

!!! И една новина от сутринта, която много искам да се сбъдне.
Енгин Акюрек е приел да играе „високият тъмен мъж...“ в „Мадоната...“
И ако Мадоната е Берен, това мога само да мечтая.

Общи условия

Активация на акаунт