VOYO пита кой е вашият любим сериал и подарява таблет!

• 20 520
  • 170
  •   1
Отговори
# 150
" Новите съседи" ... Честно казано абонамента ми във Войо е заради този сериал... Joy Joy Невероятен е!  Peace Peace

# 151
И аз харесвам "Новите съседи".

п.п. Много ми е странно как предлагате опция "Тествай безплатно 7 дни", обаче, за да тестваш безплатно, вече трябва да си се абонирал и платил.  Crazy Това е все едно да правят промоция на салам (да речем) в някой хипермаркет и да имат приготвени парченца салам за проба, обаче да ти дадат да пробваш безплатно от тях, единствено в случай, че преди това си купиш една пръчка от въпросния салам.

Здравей, кукумицинка,

За да се възползваш от 7 дни тест период е необходимо само да се регистрираш, не предплащаш допълнително. Ако се опитваш да пуснеш своя тест период с имейла, с който вече си била регистрирана и платила абонамент в предишен период - то тогава няма да можеш, тъй като тест периодът е валиден еднократно.

Ако не това е твоят случай, ни пиши лично на имейл voyo@btv.bg, за да ти помогнем.

До скоро!

Здравейте, аз влязох в сайта с фейсбук профила си, системата Ви предлага тази опция, за да не се регистрираш специално, натискам "Тествай безплатно за 7 дни" и стигам до съобщението:

Цитат
Тествай безплатно 7 дни
За да тествате безплатно услугата за 7 дни е нужно да въведете данните на валидна дебитна или кредитна карта. След изтичане на тестовия период, ще бъдете таксувани автоматично 8 лева на месец.

Не съм ползвала това тестване предишен път, не мисля, че въобще съм ползвала някога Войо. Просто иска данните на валидна кредитна или дебитна карта, за да се тества. Ако е в мен грешката, кажете къде греша. 

За мен нормалната ситуация е:
Тестваш ---> харесва ти тестването ---> плащаш си за абонамента и тогава ти искат номер на кредитна/дебитна карта.
Тестваш ---> не ти харесва ---> от какъв зор ще те абонират насилствено автоматично след тестовия период.

Здравей, кукумицинка,

Данните за кредитна/дебитна карта са част от задължителните полета за регистрация, за да стартираш своя тест период. Няма да бъдеш таксувана преди или по време на тест периода. След изтичането му, ще бъдеш автоматично подновена и тогава ще бъдеш таксувана, освен ако преди края на тестовия период не премахнеш опцията за автоматично подновяване.

Това можеш да го направиш от следното място: Стъпка 1: МОЯТ ПРОФИЛ - > Стъпка 2: Абонамент
Надявам се да сме ти полезни с това. Ако имаш въпроси или срещнеш трудност, пиши ни на voyo@btv.bg.

До скоро!

# 152
Моят любим сериал е "Светлината на моя живот" - за мен няма по-добър сериал от него. Историята, актьорите, героите, музиката - всичко е страхотно ...  smile3525 Kissing Heart Two Hearts Гледам всеки един епизод с голямо нетърпение. Сурадж и Сандия са най-прекрасната и уникална двойка - те са пример за една голяма, силна и истинска любов ...  txtloves txtloves txtloves Особено в днешно време, когато ценностите са толкова разклатени - те ни показват какво значи истинска любов и подкрепа между двама съпрузи ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Освен това сериала е много поучителен и често историите в него са взаимствани от живота и в края на всеки трак има някаква поука към зрителите ...  newsm44  newsm44 newsm44 За мен това е най-добрият сериал.  newsm18 Heart Eyes Flushed Гледам дори повторението на сериала по БТВ Лейди - както и епизодите по БТВ.  newsm51 Любимите ми актьори са Анас Рашид и Дипика Сингх/ Сурадж и Сандия - мечтая да ги поканите в България и да мога да ги видя на живо ...   Praynig Praynig Praynig Two Hearts Two Hearts Two Hearts lovekiss Другият ми най-любим актьор е Берк Октай/ Синан от Опасни улици, Хакан от Надежда за обич, но той е по друга телевизия.  newsm76 newsm76 newsm76 Обожавам Берк от години и следя всички сериали свързани с него. Преди броени дни в Турция приключи сериала му "Статус на връзката: Объркан" - надявам се да видим този страхотен негов сериал и в България.  Praynig Praynig Praynig Сериала е много хубава романтична комедия ...  smile3521  Kissing Heart loveuuu Берк е изключителен - ще се радвам да го поканите в България някой ден - обожавам го ...  Praynig Praynig Praynig Другият ми любим актьор е Хуан Алфонсо Баптиста/ Гато - Оскар от "Трима братя, три сестри" и Маркос от "Жената в огледалото" - той е изключителен ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Знам, че тези сериали не са налични на Войо, но ги гледах преди време по БТВ, също и повторението по БТВ Лейди ...  smile3534 Дори видях Гато на живо ...  txtloves txtloves txtloves

"Цветовете на любовта" със Сара и Ангад също е прекрасен сериал. Дано някой ден видим и другият им общ сериал Ram Milayi Jodi ...  Praynig Praynig Praynig От списъка със заглавия, които сте дали много харесвам също сериалите Сияйна Луна, Земя на честта, Част от мен и Малки Сладки Лъжкини!!!  newsm76 newsm76 newsm76

Но за мен номер 1 си е "Светлината на моя живот" - на него не пропускам нито епизод. Дори ги гледам по няколко пъти - наистина уникален сериал. Надявам се да видим всички епизоди от него ...
smile3525 Kissing Heart Two Hearts  Praynig Crazy

Здравей, Roxis,

Благодарим ти за страхотния и подробен коментар за любимите ти сериали и актьори.
Не пропускай да разбереш как ще се развие историята на Сандия в предстоящите нови епизоди!
Ние също следим с интерес!

До скоро!

# 153
Ползвам Voyo вече две години, доволна съм от услугата. Регистрирах се заради един турски сериал - "Север -Юг", може да се смеете и вие, като близките ми, но аз си харесвам сапунките, успокояват ме:)
Не ми се гледа серия по серия обаче, изнервящо е, затова чакам да свърши по тв и ги започвам по 2-3 серии във Войо. Това което ме дразни и се надявам да го вземете предвид е, че липсват началните серии на някои сериали, както в момента на "Част от мен" .Преди това пък исках да гледам "Огледален образ"(  ако не греша) там пак липсваха серии, дори мисля целия пръв сезон. Какъв е смисълът вторият да е там, като няма как да видя началото?

Иначе фаворит ми е " Столичани в повече"
Гледам и предавания -" Мастър Шеф", " Истински истории", "Предай нататък" и " Мисия моят дом"

Поднових абонамента си октомври миналата година, та не мога да участвам в играта:)

И не на последно място да кажа, че когато имах проблем с достъпа до услугата( оказа се от моят таблет)
едно много любезно момче се занимава с мен един час по телефона:) Има и обслужване и обаратна връзка, което ми допадна.

Здравей, Жаклин,

Благодарим ти за подробното мнение, което си ни оставила.
Радваме се, че продължаваш да си част от семейството на VOYO.BG!
Относно сериалите - липсата на епизоди или сезони е свързана с правата, които VOYO.BG притежава за излъчването им.
Уверяваме те, че работим усилено върху това да намираш всичко любимо при нас!

До скоро!

# 154
  Така е ,качвайте новите сезони на сериалите  Peace    Спирате един , почвате друг  това разпокъсване  Не ми харесва !

Очаквайте съвсем скоро! Simple Smile

# 155
"Нишките на съдбата" е любимият ми сериал. Иска ми се да има и втори сезон, но май засега ще си останем само с първия  Sad

Ако НЕ се регистрираме с промокода пак ли ще участваме в жребия за таблета? Отговорът тук достатъчен ли е?

Мила радос,

За любимия ти сериал ще споделим скоро информация относно втори сезон.
Не е необходимо да регистрираш промоционалния код, за да се включиш в томболата, но пък бихме се радвали, ако го направиш, тъй като освен "Нишките на съдбата" имаме и други сериали, които сме сигурни, че ще ти харесат.

До скоро!

Здравей отново радос,

Добавяме важно уточнение към отговора на въпроса ти.
Коментара, който си ни оставила е достатъчен, за да участваш в томбола, но в тази за промоционален абонамент. А ако регистрираш промоционалния код ще имаш възможност да участваш и в другата ни томбола за таблет!

Извини за късния отговор,
До скоро! Simple Smile

# 156
"Екатерина Велика" е сериалът, който следа с голям интерес. Обичам филми, базирани на исторически събития и\или личности. Несъмнено, героинята, изпълняваща главната роля ми е любимия персонаж. Весели празници!

Здравей, seke,

От споделеното виждаме, че харесваш филми/сериали, базирани на исторически събития, затова ти препоръчваме да гледаш още следните заглавия:

1. Анна Каренина -> http://voyo.bg/films/21778-anna-karenina
2. Агора -> http://voyo.bg/product/films/22146-agora
3. Помпей -> http://voyo.bg/product/films/23544-pompei-chast-1
4. Империя: Август, първият император -> http://voyo.bg/films/21781-imperiya-avgust-parviyat-imperator
5. Империя: Свети Петър ->  http://voyo.bg/films/22054-imperiya-sveti-petar

Сигурни сме, че ще ти бъдат интересни!

До скоро! Simple Smile

# 157

Привет, milasara,

А какво мислиш за сериала "Готъм" -> http://voyo.bg/series/23462-gotam ?
Simple Smile

# 158

Привет, Санела,

А какво мислиш за "Стажанти"?

Simple Smile)

# 159
  • София
Какво гледате? Новите съседи, Мутра по заместване
Кой е актьорът, който ви вълнува? Нямам конкретен актьор, който да ме вълнува и чиито сериали да следя, обичам разнообразието.
Коя е историята, която ви вдъхновява? Няма конкретна история, която да ме вдъхновява. Обичам да гледам комедийни сериали, защото ме разпускат много в края на работния ден.
Кое от 40-те заглавия привлича вниманието ви? Готъм, Стоте - искам да разнообразя малко комедийния жанр, обичам много да чета криминалета, приключенски и си мисля, че тези два сериала ще ми допаднат.

# 160
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
Новите съседи

# 161
Моя сериял е Завръщане не забравим е

# 162
Двама бащи - двама синове. Simple Smile

# 163
'Екатерина Велика', 'На крачка от небето' и 'Бог да ни е на помощ'. Обичам исторически сериали и комедии.

# 164
Моят любим сериал е Малки сладки лъжкини!

Общи условия

Активация на акаунт