Къде в Пловдив? - 64 тема

• 75 579
  • 751
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
Джъмбо ще работи ли днес или утре?

# 76
  • Пловдив
Христос Воскресе!

Момичета, къде сте виждали матрьошки?

# 77
  • Пловдив
В сувенирните магазинчета евентуално?

# 78
Христос Возкресе!

Матрьошки съм виждала на сергии в стария град, срещу църквата св. Константин и Елена около 10-20лв бяха зависи от размера.

Josefin, може ли да обясниш малко по-подробно къде точно е този фреш бар? Много искам да пробвам ядките там.

# 79
  • Майничка
Фреш бара в сградата до книжарницата, която е в началото на малката главна. Като слизаш от Джумаята към малката главна не откъм джамията, а откъм "Тавекс", излизаш точно него, а отдясно е книжарницата. Преди на първия етаж имаше фрешове, по-преди - телефони някакви. Сега не помня какво е, нещо финансово сякаш, а входът за бара е до него.

# 80
  • о`майна лунна нощ е
Матрьошки със сигурност има в Берьозка. Новоткритият магазин на приземния етаж на Детски свят на малката главна. Виждат се на витрината вляво от вратата.

# 81
  • Пловдив
Ах, вярно.
Берьозка има и на  6ти септември, там ми е удобно.
Дано не режат глави.

# 82
  • Пловдив
За фреш бара да кажа обаче, че фрешовете не си заслужават от мнг време насам -не мият машината и като поръчате някой чист си има смесен вкус, което е неприемливо! Ядките и специално лешник и бадем от тяхната машина пробвайте само!

# 83
  • Пловдив
Христос Воскресе!

Момичета, къде сте виждали матрьошки?

Има едно магазинче в кооперацията след подлеза срещу Съединение, посока спирката, но преди нея, пада се точно срещу банката на ъгъла.

# 84
Здравейте! Може ли да ми кажете добър майстор на бойлерите, че трябвало да се свали бойлера и да се източи водата?

# 85
Благодаря ви за споделеното за ядките!

# 86
  • Пловдив
Здравейте,аз издирвам къде или кой се занимава с ръчно рисуване на дрехи?Във facebook има едно-две момичета,които правят униклано красиви неща,нооооо се чака със записване за края на лятото,а и ми се иска да е в Пловдив,защото искам да поръчам блузки на малката,но тя е доста висока за възрастта си и има леко коремче,та трябва да се пробва със сигурност,а не ми се дават 60лв. за детска блузка и накрая да има проблем с размера!

# 87
  • гр.Пловдив
Здравейте,кажете някой който може да монтира стойка за тв. на стената,че мъжо не може,а няма и бормашина.

# 88
Здравейте, къде има мъжки чантички за през рамо на сносни цени?

# 89
  • Пловдив
Здравейте, къде има мъжки чантички за през рамо на сносни цени?

Паоло Ботичели, погледни и из китайските магазини тип Панда, Дензел. В Халите също има магазин, където продават и мъжки чанти.

Общи условия

Активация на акаунт