Къде в Пловдив? - 64 тема

• 75 685
  • 751
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте! Обръщам се към вас, защото знам, че тук ще намеря отговор. Дъщеря ми е на 11.5 и вече се нуждае от сутиен. Иска ми се да е нещо памучно, без банели, но красиво.  Моля за съвет и предложения!
HM взимам - памучни, без подплънки, имат няколко модела

# 496
  • Пловдив

Къде стоят,ако се сещаш?Да не се лутам

# 497
  • до едно тепе
Днеска мернах  памучни тийн сутиени в Уайкикито, но не ги заглеждах. Далече ми е още.  Laughing

# 498
Ластиците трябва да стоят при домашния текстил - пердета, чаршафи, одеала - посредата на магазина, средни регали - ориентирайте се по леките одеала и чаршафите, някои са окачени от тавана и висят.
Дори и да не ги видите - няма проблем да попитате, хората отговарят, въпреки че работата им е само да подреждат - те се водят аранжьори, а не продавач консултанти и така са наети и инструктирани. Въпреки това винаги отговарят и утътват стига да знаят.

# 499
  • Пловдив
Момичета,трябва ми белодробен доктор за второ мнение newsm78 Днес абсурд,нали?

И да смяната на ЛЛ-да ви кажа,че можете по всяко време да сменяте и колкото си искате(стига да има с кой Mr. Green).Просто отивате при избрания,записва ви и след това с този лист в здр.каса се подава молба свободен текст,че искате смяна и това е Peace

# 500

И да смяната на ЛЛ-да ви кажа,че можете по всяко време да сменяте и колкото си искате(стига да има с кой Mr. Green).Просто отивате при избрания,записва ви и след това с този лист в здр.каса се подава молба свободен текст,че искате смяна и това е Peace

Д-р Мария Димитрова, Иван Рилски болницата. Ако успееш да й намериш телефон, може и да е дежурна.

Момичета имаме малък проблем с неплатена глоба към КАТ Пловдив, тук съм описала. Моля, ако някой е минал по този път да ме посъветва какво да правим.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=924872

# 501
  • Пловдив

Д-р Мария Димитрова, Иван Рилски болницата. Ако успееш да й намериш телефон, може и да е дежурна.

Скрит текст:
Скрит текст:
Момичета имаме малък проблем с неплатена глоба към КАТ Пловдив, тук съм описала. Моля, ако някой е минал по този път да ме посъветва какво да правим.
Peace
намерих на болницата,ама не е дежурна.

# 502

Щом не ти излиза нищо като задължение при проверка с електронен подпис в сайта на НАП, то все още задължението не е предадено на НАП. Минало е много малко време от датата на съставяне, така че е нормално. Плати си глобата по банковата сметка, която е посочена в самия фиш/акт.

Иначе, ако беше дадено на публичен изпълнител със сигурност щеше да ти излиза при проверката с ел.подпис. Аз оправях скоро една такава глоба, но тя беше отпреди 6 години. Ходих за справка в отдел "Събиране" на НАП (ниската сграда зад административната на ул. Скопие 106) и я платих по тяхна сметка за публични изпълнения, която ми посочиха.

# 503
  • Пловдив
Днеска мернах  памучни тийн сутиени в Уайкикито, но не ги заглеждах. Далече ми е още.  Laughing

О,и това ми е добър вариант.Ще хвърлим око и там.

То и за мен далече,но на племеницата вече й е време /12 г/ и ще я водя да й купя.

# 504
...Аз оправях скоро една такава глоба, но тя беше отпреди 6 години. Ходих за справка в отдел "Събиране" на НАП (ниската сграда зад административната на ул. Скопие 106) и я платих по тяхна сметка за публични изпълнения, която ми посочиха.

Не е ли с изтекла давност?

# 505

Къде стоят,ако се сещаш?Да не се лутам
Последен етаж, от ескалатора в ляво - там са тийнеджърските неща Peace

# 506
Не е ли с изтекла давност?

Не е. Ако глобата е дадена на публичен изпълнител давността става 10 години.

# 507
За белодробен лекар аз препоръчвам Мандулова. Приемала ни е и в почивните дни. Peace
Координати

# 508
  • Пловдив
А някакви препоръчки за ЛЛ?
За Тракия предпочитам.

Ние сме всички при д-р Мария Драгиева в поликлиниката в Тракия. Личен лекар и педиатър. Доволна съм, много спокойна жена, по - възрастна е, никога не връща и досега направления за нищо не е отказала. Не говори много.

# 509
  • filibeto-maina:)
Ластиците трябва да стоят при домашния текстил - пердета, чаршафи, одеала - посредата на магазина, средни регали - ориентирайте се по леките одеала и чаршафите, някои са окачени от тавана и висят.
Дори и да не ги видите - няма проблем да попитате, хората отговарят, въпреки че работата им е само да подреждат - те се водят аранжьори, а не продавач консултанти и така са наети и инструктирани. Въпреки това винаги отговарят и утътват стига да знаят.
Благодаря ти Ерин Брокович, аз точно там в Джъмбо търсих, при домашен текстил за бебе, но така и не открих. Питах служител, не получих отговор, както и да е ще търся на друго място. Пък като не намеря, ще си ушия едни и ще си реша проблема.

Общи условия

Активация на акаунт