Къде в Пловдив? - 64 тема

• 75 607
  • 751
  •   1
Отговори
# 645
  • тук-там
Питах и в здравния, но тук четете повече. Детски неФролог? За консултация и разчитане на ехография и изследвания.

# 646
и аз търсех преди време
препоръчаха ми д-р костадинова от хипократ
успех!

# 647
Питах и в здравния, но тук четете повече. Детски неФролог? За консултация и разчитане на ехография и изследвания.

Аз съм водила детето при д-р Мантаркова, 1 ДКЦ.
Но е било преди десетина години.

# 648
  • в сърцата на децата <3
Здравейте, стягаме кръщене. Ще е някоя от църквите в Стария град, можете ли да ми препоръчате ресторант за около 35 човека с вкусна храна и приятна обстановка? Hug
Нашето кръщене ще е с около 27човека.Ще сме в р-т Даяна в Тракия.Пробвахме храната и в Тони 2000,но не ни хареса.Ритуала ще ни е в манастира "Св.Георги" в с.Белащица.
Наскоро бяхме на кръщене в  "Св.Георги" в с.Белащица, беше много хубаво. Simple Smile Ние се спряхме на "Св.Константин и Елена". Даяна не знаех, че има в Тракия, сещам се само за центъра.. Похвалиха ни и ресторант Чинари на Гребната..
На Гребната препоръчвам Острова. Правих юбилея на мъжа там - останахме повече от доволни (включително и от сметката!)

# 649
  • тук-там
Запазихме при Мантаркова, благодаря на всички.

# 650
  • Пловдив
Ще трябва да отида до там и да разгледам наличностите. Необходими са ми пластмасови, защото ще се съхраняват в мазе с малка влажност и със сигурност - обикаляно от мишоци /имаше следи/. Варианти за кашони имам, но трябва да се насоча към нещо по-устойчиво на влагата и най-вече - на изяждане.
Обмислям и метален шкаф втора употреба за съхранение на архив, ако стойността му се окаже близка до n-на брой пластмасови контейнери, които ми трябват общо, за да събера архива в тях.

Мишоците си хапват и пластмаса, металния шкаф е добро решение, въпреки ,че ако успеят да влязат и там няма да простят на документите.

# 651
  • Пловдив

Аз съм водила детето при д-р Мантаркова, 1 ДКЦ.
Но е било преди десетина години.
Д-р Мантаркова е добър избор. Преди 6-7месеца водих детето при нея. Доволна съм от обяснения и отношение.

# 652
  • Пловдив
Някой с повече информация,евентуално работил/работещ за speedflow с офис до х. империал? Може и на лични

# 653
  • Пловдив
Кои басейни вече работят в Пловдив?

# 654
Аквапарка работи.

# 655
  • Пловдив
Къде да търся чинийки, чаши, салфетки на кораби и котви (сини, червени или бели)? За детско пиратско парти, както и балони в същите цветове.
Takива чашки, чинийки и салфетки съм виждала в Джъмбо  Peace.
А всякакви балони с хелий на щанда за балони в мола Wink.

# 656
И чинийките и чашките ги има на този щанд /или поне ги имаше преди 3 седмици/

# 657
Момичета в процес на търсене съм на добра фризьорка.Доста рових и се спрях на Петя Урумова.
Моля за телефон за контакт и цена за подстригване.

# 658
  • Някъде там

9- ти километър работи , току - що закарах детето

# 659
  • Пловдив

9- ти километър работи , току - що закарах детето
Благодаря,за инфото на всички.Но девойката реши Нептун

Общи условия

Активация на акаунт