Fatih Harbiye~всичко за актьорския състав-настоящи и бъдещи проекти~91~

• 44 563
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
  • Плевен / София
Ма къде сте бре Thinking Толко ли ви е интересно, че не мъцате даже Mr. Green Да не загубихте ума и дума от рУмантиката hahaha hahaha hahaha
че как...доживях целуфана... Joy Joy Joy
наздраве...
Скрит текст:

Ма къф целуфан бе, те напрау си легнаха Joy Joy Е ся ако не сте доволни... Mr. Green

Тая сцена ми ареса и песента беше готина Crazy

Адашче Hug Гости Hug
Party Party Party

# 76
  • близо до брега на морето
Зехирчо жИлезен бе-има и друг начин, ма с такива "долни хора" е невъзможно. .добре, че около Кемал има и ЧОВЕЦИ

# 77
Ирка Hug Heart Eyes ще ми се да се изкажа компетентно и си покажа двигателната култура-ма в последно време нещо ич не ми се пише.Тук в това дизи пък при мен е обратно-кефят ме главните и ми харесват като двойка. Пък за такава любов е нормално да има и подобни сцени-не е детски филм де Peace.
Така е Laughing

Но през пост да се говори за това  Laughing като че ли е най важното нещо ooooh! между хора които се обичат Laughing в последно време само това чета Laughing ама целуфан кога ама Кемал колко още може да издържи ooooh! на мен лично ми е интересно  нещата свързани с отмъщението на Асу Туфан и сие Laughing но за него почти не се говори Laughing затова дали брат и е виновен и как ще се докаже за играта на Емир Peace

# 78
  • Плевен / София
ами то досега само отмъщения гледаме......любовта  Peace те си я знаят колко е голяма.... Stop много трудна любов бе....оф Емир...оф...оф.... ooooh!

# 79
Еве , казвай к'во ще стане .Досега май всичко е по крадения сценарий.

# 80
# 81
Момичета  Hug Hug лека нощ ви желая като го гледам на бг ще коментирам само ще кажа че Ниханче я изкараха по-тъпа и от овца да не обиждам животните  ooooh! Просто сценаристите прекалиха и се омотаха Кемал праведния герой ся взе пистолет и ще става убиец боже Боже  ooooh!

# 82
  • near Sofia, Bulgaria
Значи да си продължа мисълта от одеве, че да не остана неразбрана  Peace В тоя сериал и аз харесах повече историята, отколкото двойката като само любовна такава  Naughty Всички тези линии от сюжета, дето споменава Ренка, са ми интересни и ми се ще да имат развитие  Peace Точно затова писах, че и миналата серия ме разочарова, и сега половин епизод глупости да стигнем до пет секунди подобие на интимна сцена, само за да я има в сериала  ooooh! За мен беше ненужно и глупаво, ако разчитат така да поддържат рейтинга, не ми е това начина  Naughty Сега да видим какво отмъщение са замислили за Кемал, да не отидат съвсем у трета глуха  Crossing Arms

# 83
Филипинче  Hug ми не го четох, че беше 38 страници, пък бързах тогава, а после закриха страницата  Joy Joy Joy
Рени  Hug  говореше нещо за 9 месеца и 10 дена, нека тя каже  Peace

# 84
Гале  Hug според мен пък трябваше да има такава сцена, все пак е Кара Севда и вече 28 епизода се опитват да ни докажат силата на тази любов. Е как аджеба да повярваме в нея, ако няма любовни сцени?
Все пак не е училищна пиеса, макар че сценаристите ни вкараха и в тези дебри.
Ако искате да гледате само крими, сбъркали сте сериала нещо  Laughing

# 85
Това , което са измислили за любовта на Емир към Нихан е в разрез не само с техните мачовски традиции , но и с нормалното въобще .Тоя всичко е готов да понесе само за да я има в саксия .Още в началото на сериала все правя асоциации с един много откачен филм , който завихри скландал в САЩ през 90 -те .Казва се ''Елена в кутия '' с Джулиън Санд и Шерилин Фен .За един мъж,който толкова обичал една жена , и за да не я загуби първо и отрязва ръцете , после краката , за да си остане при него завинаги .Та и нашите мили сценаристи , макар и в не такава степен , ама и те са болни мозъци .Зациклиха. Дано стане малко по-динамичен и по-справедлив сериалът, че ме е яд да се откажа след толкова гледане .

# 86
Филипинче  Hug ми не го четох, че беше 38 страници, пък бързах тогава, а после закриха страницата  Joy Joy Joy
Рени  Hug  говореше нещо за 9 месеца и 10 дена, нека тя каже  Peace

Ми Емир казва на Кемал че е спал с нея и след толкоз време Laughing Кемал ще се убеди Laughing

Гале  Hug според мен пък трябваше да има такава сцена, все пак е Кара Севда и вече 28 епизода се опитват да ни докажат силата на тази любов. Е как аджеба да повярваме в нея, ако няма любовни сцени?
Все пак не е училищна пиеса, макар че сценаристите ни вкараха и в тези дебри.
Ако искате да гледате само крими, сбъркали сте сериала нещо  Laughing
Явно не мъ разбрахте Laughing нейсе Hug

# 87
Ренку  Hug разбрах те много добре  Peace
Аз отговорих на Галето, която каза, че била ненужна сцената  Peace

# 88
Ренку  Hug разбрах те много добре  Peace
Аз отговорих на Галето, която каза, че била ненужна сцената  Peace
Hug bowuu

# 89
  • near Sofia, Bulgaria
Еве  Hug не се разбираме нещо тая вечер  Laughing Не че сцената беше ненужна като такава, а начина да се стигне до нея по принцип имах предвид  Peace Щото цяла серия се държаха като комсомолци на партийно събрание, спаха на диванчето, чудиха се как да изразходват енергия и сега набързо скалъпиха там за две минути нещо - плисна дъжда и отми на Кемал задръжките  Mr. Green Претупаха всичко може би защото в сценария трябва да има такъв момент  Thinking Ама излезе, че всеки път като преспят и Нихан го зарязва  Laughing В същото време другите истории ги вкарват по малко и някак между другото, например това писмо, дето Асу чете не го разбрах много без превод, ма май и тя се разочарова от Хак бей  Thinking

Дано съм по-ясна сега  Praynig bowuu
А сега Кемал какво е решил, руска рулетка ли ще играят  Whistling Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт