Анатомията на Грей - Тема №23

• 74 190
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
  • Вестерос
Скрит текст:
Не само тя, ами и Лени  Confused

# 61
Скрит текст:
Не само тя, ами и Лени  Confused
Скрит текст:
За Лени не ми пука особено, но ми е  много гадно още един сериал с водеща акртиса аут. Тъпо, и май даже умира.
Извинете, че спамим тук. Peace

# 62
Качен е 22 епизод в замунда Simple Smile

# 63
  • HH
Гледах още сутринта. Вие гледахте ли? Процесът на Кали с онзи сноубордист ми беше по-интересен, но съм доволна от резултата на този.

# 64
И аз гледах.
Скрит текст:
  Най приятния момент беше ЕЙприл и Джаксън, как се уговаряха за бебето, чакам с нетърпение момента в който  ще се съберат, най накрая. Делото на Калзона нищо необичайно, знаех си че съдията няма да даде да преместят детето Ей така ,щото и щукнало на Кали да си вее ...многоточие. hahaha
Като цяло приятен епизод.
Сега, кой ще умира на финала на сезона  newsm78 няма никакви жокери.

# 65
Скрит текст:
На мен ми стана тъпо Джаксън и Ейприл как деляха празниците. Искам да се съберат!
Иначе за умирането нищо не се казва, но за следващия епизод да чакаме една шокираща свалка и две предложения. А де?! Кой с кого и кой на кого?

# 66
Скрит текст:
На мен ми стана тъпо Джаксън и Ейприл как деляха празниците. Искам да се съберат!

Ще стане, няма как.

# 67
  • UK
Аз съм доволна от резултата на делото, макар че ми стана мъчно, но при всички положения, щом поеха по съдебен път, нямаше как да няма наранени. Peace

# 68
  • До морето
И аз съм доволна, макар че и от двете очаквах по-прочувствени думи

# 69
Скрит текст:
Не очаквах  Аризона да спечели мислех, че ще разсъждават от гледна точка на това, че Кали е биологична майка или нещо подобно.Иначе и аз съм доволна от резултата.

# 70
Диана, няма логока в това. Както самата Аризона каза, такава интерпретация е обидна за всички, които са осиновили дете.

# 71
Скрит текст:
Думите на Аризона на пейката, бяха страшно силни.
Също ми хареса как индиректно Кали обвини Блейк, цял сериал не намери сила да потърси вина у себе си.
Много ми хареса старозаветния паралел

# 72
Диана, няма логока в това. Както самата Аризона каза, такава интерпретация е обидна за всички, които са осиновили дете.

Скрит текст:
Бях гледала Отчаяни съпруги, там Габи и Карлос бяха осиновили дете, когато се появи биологичната майка съдът без проблем й върнаха бебето, макар че не беше много стабилна сравнение с Габи.Както и да е радвам се, че в този случай не постъпиха така. Кали за какво обвинява Блейк?

# 73
Не съм гледала отчаяни съпруги, но ако са върнали детето, явно е било незаконно осиновено. Почти във всички случаи след като веднъж са се отказали от родителски права и детето е осиновено, няма връщане. Или при новородено има един период на размисъл.
Но тук ситуацията е съвсем различна. Нищо общо.
И наистина беше по-логино след като и двете са равноправни родители, детето да не се откъсва от средата си.
Кали обвинява Блейк, че заради нея е изгубила София. Но всъщност това си беше нейно решение. Блейк никога не я е карала да избира. Та дори и не я караше да идва с нея, Кали се буташе. Много некоректно.

Последна редакция: сб, 07 май 2016, 17:35 от Епона

# 74
Епона, спойлерчетата, не знам въобще дали има вече субтитри на български

Общи условия

Активация на акаунт