"Откраднат живот" по Нова тв Тема - 6

• 96 063
  • 771
  •   1
Отговори
# 645
  • USA
Да не би Стилянова да е бременна от друг? Нали по едно време изчезна,защото "майка й е болна"...
Пеци като един добряга,и за да спести на Стилянова тревоги,може да каже,че е негово? Тъкмо и причина да се разведе...

# 646
Едва ли ще се юрне тепърва да дундурка чедо, особено след заканите на жена му да го остави гол като пушка..

# 647
Освен че е на 2 етажа, до входа на болницата има табела "корпус 3" (може да бъркам номера). Това за мен идва да покаже, че има и други сгради в тази болница (може би по-високи) и там се пътува с асансьора. Това аз го приемам като един вид административна сграда.

# 648
Захариева ще излъже, че е бременна и ще си поиграе с Пецко. Тя чу, че бременната е Стилянова и навърза нещата. Mr. Green

# 649
Освен че е на 2 етажа, до входа на болницата има табела "корпус 3" (може да бъркам номера). Това за мен идва да покаже, че има и други сгради в тази болница (може би по-високи) и там се пътува с асансьора. Това аз го приемам като един вид административна сграда.
Но в самия асансьор ясно личат бутони за три етажа. А се возят като за 30. 😁

Да не би Стилянова да е бременна от друг? Нали по едно време изчезна,защото "майка й е болна"...
Пеци като един добряга,и за да спести на Стилянова тревоги,може да каже,че е негово? Тъкмо и причина да се разведе...
Ами, малко трудно е да е бременна от Пецко и вече да има положителен тест, че и да повръща. Това го могат само някои съфорумки, цяла тема има за тях. 😁

# 650
  • USA
Едва ли ще се юрне тепърва да дундурка чедо, особено след заканите на жена му да го остави гол като пушка..

Аз от този лузър всичко очаквам.
На мен Виолета ми е най-свястна от всички.Безпардонна,хитра,наблюдателна,умна и знае кое,как трябва да бъде.Останалите все нещо им има.. : )

# 651
Да,тя е като възрастен сред деца...

# 652
Започвам да се съгласявам с вас, само малко емоция й липсва, но "не можем всички да сме перфектни."  Joy

Кредоуебът снощи ми дойде в повече, адски неприятно ми е, както и цялата история с изнудването. Само ако беше казал на Биляна, вместо да се прави на благороден, нямаше да страдат и двамата, а Наталия и Калин да им се нахвърлят веднага, видели слабо място. Ама не. Комуникация, каква комуникация?

Александър и Калин биха могли да са много добри приятели, ако образът на Калин не беше развит в тази посока, добър екип са.
А образът на Калин и така ми харесва, въпреки че и малко ме отвращава. Хитър, опортюнистичен, интелигентен, действащ, леееко злобен, но има емоции. Не е човек, с когото бих искала да съм близка, но е интересен образ да гледаш на екран.

А за бременната специализантка по АГ от АГ доцент има-няма два дена след като са правили секс, е това е толкова смешно.  hahaha hahaha

# 653
  • Разпиляна във въображението
Ееее, Калин отдалеко почва. Като приятел - уреди й операция, успокоява я, храни я.

# 654
Ми по нормално реагира от Сашо мумията. Поне нещо прави, бори се. Сашо веднага се отказа, при най малкото препятствие.
Сигурна съм, че Наталия ще умре от яд, че не се е сетила тя да ги заплаши за да ги раздели. Захариева и тя така.

# 655
Предполагам, че Камбуров с някоя-друга мъдрост ще успее да убеди Сашето да се бори за любовта си Crazy . В промото Сашо цунка Бибето по челцето, то май спинкаше, ама все пак. До две-три серии макс. са се събрали. Laughing.
Днес случката с боксьора беше забавна. Wink

Интересно ми е Катето Кръстева какво ли ще каже утре на Женито Генадиева. Последната подскочи, заварвайки Бибито  в къщата на Калин. Mr. Green

Последна редакция: ср, 11 май 2016, 23:35 от Ензим Бе́ндер

# 656
  • София
Камбуров май пак почна с афоризмите, доколкото видях в промото. Grinning

А в този епизод Наталия ми стана още по-неприятна. Crossing Arms И тая тениска на Сашето - само дето аз още не съм я облякла. Що народ се изреди с нея... Rolling Eyes hahaha

# 657
 Peace  Сега  маман Захариева  има  положителен тест /прибра го в джоба си/  и ще  извърти  сценка  на Пецко , горкият  ще  снове между  двете  бременни  булки  hahaha

# 658
Аз първа заложих на това. Crossing Arms
 Joy

# 659
  • Там,където се събуждам щастлива.

Днес случката с боксьора беше забавна. Wink

По-скоро трагична и показваща как стоят нещата с фалшивите Телкове и въобще за болничните. Моя позната си извади така, като забременя, за да не ходи на работа,

Таз Буковска не мога  да я гледам. Ауууу, ужас жена!

Последна редакция: чт, 12 май 2016, 01:19 от Kalinka

Общи условия

Активация на акаунт