Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са плановете за боядисване на яйца и печене на козунаци?
Какви са впечатленията ви от филма "Отмъстителите"?
Какви са дискусиите относно учебната година и ваканциите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са плановете за боядисване на яйца и печене на козунаци?
Форумът обсъжда плановете за боядисване на яйца и печене на козунаци. Някои участници планират да боядисват яйцата в събота, докато други избират да го направят днес. Относно козунака има различни планове - някои ще го пекат в събота, други ще купуват готови, а някои дори обмислят да поканят децата си на гости, за да им покажат как се прави.
-
Какви са впечатленията ви от филма "Отмъстителите"?
Един от участниците споделя своите впечатления от филма „Отмъстителите“, като предупреждава за натоварващите за очите първи 10 минути, бруталните сцени и сцените с насилие. Те препоръчват да седите на последните два реда в театъра, за да избегнете напрежение в очите. В края те пожелават на всички светли и спокойни празници.
-
Какви са дискусиите относно учебната година и ваканциите?
-
Как реагират участниците на инцидента със студента, който е бил тормозен в училище?
-
Какви са най-ефективните действия, които трябва да предприемете след инцидента със сина на Иланг?
Днес реших да погледна тестовете
И още подобни бисери... Честно, ако това учат, аз няма да мога да я насърчавам да учи. Не мога да си изкривя душата толкова! По тоз предмет и 3-ка да ми носи, ще ми е все едно... Сега вече си отговарям на въпроса защо се беше изложила на теста на началните учители по ОС (имаше 46 т.). Аз на този за 4-класниците с мъка бих изкарала 80%.
Но съм напълно съгласна, че за даца, които не се справят добре, да демонстрираш високи резултати, като им даваш предварително изходното ниво, си е чиста мечешка услуга 
И ние ще ги връщаме, а и ги получихме използвани, което значи, че децата след нас ще ги вземат най-малко трета ръка. Кога се купуват нови? В комплекта, който получихме, учебникът по английски беше на баница - всички листа бяха отледени от корицата. Купих му нов, сега него ще върнем. Но читанката я взехме зле и сега ще я върнем зле. Чудя се дали и нея да не заменя. Много мразех като ученичка да получавам скъсани учебници. Вие как процедирате?
Очертават се две партита - едно с роднини и по-малки гостенчета и едно Quest парти със съучениците в Questomania. Голяма организация е и за двете, но ми е голям кеф.