ВТОРИ клас... иии Ваканция! - 7 тема

• 60 049
  • 744
  •   1
Отговори
# 495
  • Sofia
И ние, и ние. Simple Smile
Повеселили се децата и играли, за мое удоволствие без храна и напитки.  Grinning

На прибиране минавахме покрай книжарница и взех

https://www.book.store.bg/p19852/sladkodumni-stranici-za-3-klas- … na-dimitrova.html

Бих взела и за 2 клас за лятото, ако нямахме помагало.

За края на учебната година тази поредица:

и дузина антикварни.

Том Сойер аз бих предложила на моята на около 10г.
Романите на Кестнер (без "Хвърчащата класна стая") и "Матилда" тя чете неотдавна.
За Лиско също съм ѝ чела.

feel_the_rush, бързо възстановяване!  Hug
Дъждец, може пък и вашият да е като нашия.

# 496
  • ГОре на черешата...
Хайде, честита ваканция на третокласниците  Wink и от мен! Да си починат добре и много да се забавляват!

# 497
И аз не видях снимките, май Контеса ги е махнала  Confused

Честита ваканция!

При нас черпенето и раздаването на бележници е след зеленото училище - на 07.06. Чудя се дали ще успея да спретна мъфини за всички предвид това, че ще правя и торта за рождения ден  newsm78 Най-вероятно ще успея  Crazy

ЧЕСТИТА ВАКАНЦИЯ!

Ние имаме още един месец у-ще:)

Ето:

Скрит текст:
Изтрих до 24 часа за да не остават линкове.

Последна редакция: ср, 01 юни 2016, 16:00 от Анонимен

# 498
  • Sofia
Много финничка и хубава е Бузанката, КонтесHug

О, честита ваканция и от мен! Весела и незабравима да е!  Grinning

# 499
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

нашият списък  Confused

# 500
Ето го и нашият:

Скрит текст:

Ура! Ваканция!
В чест на нея, моят син седи в момента, яде нектарини и сладолед, и решава задачи.

Последна редакция: вт, 31 май 2016, 21:46 от Анонимен

# 501
Ох, много басни, много нещо имате, Добри  ooooh!

Луси е пуснала нашия списък. Интересен е, но абсурд да прочете всичко.
Девойката каза да не се притеснявам, защото бил препоръчителен  Confused

Утре нали ще има детския панаир за 1юни?

Чак не мога да повярвам, че годината свърши. По-бързо ми се стори този път Simple Smile

# 502
Моят син е чел 5 от книгите, другите ще ги прочете. Поне ги имаме, не се налага да ги купувам.

# 503
  • София
При нас досега не е имало списъци с книги за прочит. Имахме само работни листи за работа у дома- летният пакет- със задачи, 7 принтирани книжки, журнал с въпроси за писане и шаблони на думи на двата езика за четене.
...

Контеса, ако имаш нещо от изброеното сканирано, моля те да го споделиш! Много ми е интересно!

# 504
  • ГОре на черешата...
Честит празник на всички деца - малки, големи, още по-големи и на всички, които пазят детското в сърцето си!

# 505
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 Hug благодаря, Мариета Hug

днес ще отидем до народния театър.
никак не ми харевесват такива мероприятия, но няма как Simple Smile имаме покана от приятелче.
а когато ни писне да се бутаме ще се самоорганизираме някъде по парковете Simple Smile

басните не ме притесняват, дъждец  Peace
списъкът има много мотивиращ вид  Whistling

# 506
  • София-Младост
Честит първи юни на всички деца! Да са най-вече здрави, умерено палави и много любознателни!

Свърши втори клас, ще се видим в трети си пожелаваха вчера след екскурзията в Копривщица съучениците на сина ми. Списък няма да качвам, думите на Наско бяха...огромен е мамо. Хаха цели 8 заглавия  Mr. Green

# 507
  • София
Честит празник на децата! А и ние покрай тях.
Футболните екипчета предизвикаха желания фурор. Дадох два лева за цаца и наставления за градинките.
И купона започна. Щастливи сме, докато се радва от сърце от толкова. Laughing

Morena, аз не само Том Сойер би предложила по- късно. Даже бих предложила Хък Фин вместо него. Смятам, че българските автори са интересна комбинация, за чуждите - не бих избрала това.
Но каквото- такова и колкото- толкова. Laughing
Малкия беше е въодушевен, даже си е избрал от допълнителните, кое да прочете. Laughing

Исках да попитам за читателския дневник. Когато са сборинк приказки, за всяка приказка ли се пише.
Или може по- свободно. Прочетох и изброени десет приказки. Най - много ми харесаха следните три и за тях вече кои са героите, какво ми хареса и т.н. Щото иначе също ми се струва страшно безсмислено. За една страничка текст писано, колкото за 200 страници роман. То и така този читателски дневник за мен е тъпотия, ама ... нали го искат, а той е все още уставен.
П.П. Намерих препоръки и така пише за стихчета и приказките по две- три да се опишат.

Последна редакция: ср, 01 юни 2016, 09:47 от mmm_

# 508
  • Перник
Контеса, дъщеря ти е прекрасна млада дама!  Heart Eyes

Оказа се, че и ние имаме списък с книги. Още в понеделник го дала госпожата. Калоян гордо заяви, че една от книгите вече е прочел - "Тошко Африкански". И "Малкият принц" е в списъка, заедно с "Алиса в страната на чудесата"  Confused Поне "Лукчо" го няма (не го харесвах едно време).
Вчера имали само междучасия  Laughing

Честит празник на всички малки малки, големи и още по-големи деца!  Grinning  ura

# 509
  • Sofia
Честит празник на децата - малки, големи и още по-големи!  Grinning
Аз харесвам читателския дневник - разсъждават, мислят, коментират... помага за четенето  с разбиране.

Общи условия

Активация на акаунт