Пазаруване от Amazon - тема №51

• 157 748
  • 757
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте,

Имам въпрос за преоценени стоки т.е Warehouse Deals - няма ли да е проблем, ако си поръчам артикул с безплатна доставка до адреса на посредник, а после си го връщам от България, ако не отговаря на описанието, т.е в много лошо състояние, дефекти и т.н.
Преди съм връщал по този начин като ми възстановиха пощенските разходи, не знам дали условието е същото за преоценените стоки.

Благодаря предварително.

# 316
  • София
Здравейте,

Имам въпрос за преоценени стоки т.е Warehouse Deals - няма ли да е проблем, ако си поръчам артикул с безплатна доставка до адреса на посредник, а после си го връщам от България, ако не отговаря на описанието, т.е в много лошо състояние, дефекти и т.н.
Преди съм връщал по този начин като ми възстановиха пощенските разходи, не знам дали условието е същото за преоценените стоки.

Благодаря предварително.

Според мен да, ето тук си пише, че възстановяват за дефектни артикули.
https://www.amazon.co.uk/gp/help/customer/display.html/ref=hp_gt … rp?nodeId=1161002

Само няколко пъти ми се е случвало да получа дефектно или неработещо нещо и тогава винаги са ми писали да задържа стоката без да я връщам и са ми изплащали рифънд.

# 317
  • Пловдив
chockolina, обещах да пиша за банските. Дано не е прекалено късно, но чак днес ги взех от превозвача.

Получих:
 - Този в розово за 2,36 лири. Беше в оригинална опаковка с всички етикети. Размер 32/8 отговаря на 36. Симпатичен е.
 - Вторият ми харесва повече.  Grinning Има оформени чашки и стои много красиво. Отново размер 32/8 и отговаря на 36. В оригинална опаковка, с всички етикети. Цена - 3,35 лири.

Доволна съм. Опасявах се, че мъжът ми ще се окаже прав и ще са твърде пенсионерски, но ги взех с идеята да водя Дребосъчка на плуване. Стават и за плаж. Simple Smile

Получих и няколко чифта обувки, но за тях ще пиша допълнително. Simple Smile

# 318
  • БУРГАС
Дайте ми емайл, искам да пиш baby_neutralа на италянския вип за неполучена пратка.

# 319
  • Sofia
Дайте ми емайл, искам да пиш baby_neutralа на италянския вип за неполучена пратка.

Няма мейл! От началната страница отиваш на Aiuto , след това Ulteriori informazioni и там има опция да пишеш на английски.

# 320
  • София
Много добра цена на глави за Philips Diamond Clean - 13.59П за 4 бр.

# 321
Цената на главите за Филипс четка наистина ми се вижда добра. Само се чудя с какво да допълня....

Иначе ми пристигнаха две складови сделки. Честно казано не знам дали съм доволна или не.

Тази кутия за хляб за 12.60:
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B000BPM908/ref=oh_aui_detail … ie=UTF8&psc=1
Докато се намоткам остана една, която беше описана като с малки дефекти. Реално дойде чисто нова, с лепенка, изглежда като неползвана, но има лека вдлъбнатина, сякаш е изпусната. Аз май очаквах по-скоро да има одрано по инокса, но да не е нарушена формата. Не знам и аз кое е по-добре. Но отстъпката не е и толкова голяма от редовната цена в момента за 19.99. Доста ми е голяма и още се чудя какво да я правя.

Тази кана за вода за 17.60
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B016UQD7DY/ref=oh_aui_detail … ie=UTF8&psc=1
Тук отстъпката е доста по-голяма, а реално няма никакви забележки. За разлика от кутията обаче не мога да разбера дали е ползвана или не. Възможно е и да е, защото самата повърхност изглежда опипвана. Но си мисля, че ако е ползвана щеше да има кафяво по самото дъно, а няма. Може би е мострена, не знам. Още не съм я тествала. В България такава кана няма как е да е под 100лв.

И двете са в оригинални опаковки, но доста овъргаляни. Не мога още да преценя дали ще рискувам втори път, бях много любопитна какво ще дойде.

Ако някой е ходил на шатрата на Лидл, в подобно състояние дойдоха и тези като нещата там. Само дето там ги виждаш и можеш да прецениш дали ги искаш или не. А тук, поръчани до доставчик са си твои независимо какво ще дойде.

П.П. Забравих да кажа, че доставката ми излезе 10лв, което допълнително обезмисля евентуално връщане.

# 322
  • Бургас
Аз получих същата кутия за хляб, но бяла за 10 п.
Както и тази кана за 6,38 п. -  https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B002FB5IZY/ref=ya_aw_od_p … &psc=1  
И двете дойдоха чисто нови, кутиите им  нямат и следа от отваряне. Бяха описани като Like new. Не знам на късмет ли е със складовите сделки. Аз съм много доволна. Двете неща, с транспорта ми излязоха общо 48 лв ( на Габиели платих 8,80 лв).

# 323
  • Русе
Момичета,моля за помощ, за първи път ползвам услугите на Габко от Германия,искам да ви питам тъй
като са ми разделили поръчката на две, едната е на 08.06 а другата пише 28.06, трябва ли да им
пиша да ги обединят или няма значение че ще дойдат на два пъти.Освен това не мога да разбера
от къде трябва да им платя превоза от Германия до България newsm78 Благодаря

# 324
  • На брега на реката
И да им пишеш,  няма да ти ги обединят/превозвача не обединява/. Случвало ми се  е да ми разделят пратките, но в два последователни курса и тогава може да задържиш първата пратка/има бутона за целта в сайта на превозвача/ и да ги получиш заедно със втората, но при теб става въпрос за много време. Има разяснения в сайта на Габко, можеш да се запознаеш с тях. Превоза ще го платиш при получаването на пратката. Аз си получавам пратките от Габко със Спиди и заплащам превоза като наложен платеж + цената на куриерската услуга.

# 325
  • Русе
Много благодаря, а трябва ли въобще да им пиша на габко че чакам пратка, или си чакам да ми се обадят от спиди като пристигне в България

# 326
  • София
Най-добре първо прочети сайта на Габко, всичко е обяснено. След това, ако има още нещо неясно, попитай в темата за превозвачи.

# 327
И на мен така ми разделят поръчката. Габко ползвам.
Започнах да описвам пратките, които чакам. Преди не го правех. Но така ми е по-добре за мое подсещане, че напоследък поръчвам от много места и сайтове и ги забравям.  Grinning
Не могат да обединят пратки от Германия - могат после, когато са при тях в София да изчакат и да ти ги пуснат заедно...

# 328
Момичета,някой дали може да даде отзиви за почистваща четка за лице?
по принцип се чудя между тези две,не знам коя е по добра за ексфолиране newsm78
тази http://www.amazon.com/Neutrogena-070501055250-Microdermabrasion- … mid=ATVPDKIKX0DER
или
тазиhttps://www.amazon.de/gp/product/B00LZPLRCE/ref=ox_sc_act_title_ … mid=A8KICS1PHF7ZO

# 329
  • На брега на реката
Задължително си описвам пратките в сайта на Габко. Така се проследяват по-лесно и получавам имейли за всяко движение на пратката. Само веднъж съм задържала пратка, защото със следващия курс ми пристигаше остатъка от поръчката и за да ми излезе по-евтино /за куриерските услуги/. Габко предлагат услуга за задържане на пратка, но не за дълго, иначе се начислява магазинаж. Ако нямате проследяваш номер на пратката и я опишете само с номер на поръчка, няма да плучавате имейли за движението, наскоро ми се случи и след като си поисках проследяващ номер от продавача и го регистрирах, веднага ми дойде инфо за статуса на пратката.
Извинявам се за спама. Praynig

Общи условия

Активация на акаунт