Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за пластичния хирург д-р Илия Стоянов?
Какви са мненията за пластичния хирург д-р Ангел Енчев?
Какви са мненията за пластичните хирурзи д-р Николай Георгиев, Живко Кънев, Владимир Василев и д-р Дживко Кънев?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за пластичния хирург д-р Илия Стоянов?
Мненията за пластичния хирург д-р Илия Стоянов са изключително положителни. Много пациенти го препоръчват като професионалист, който вдъхва доверие и се грижи за подробния преглед и консултация, предлагайки индивидуален подход и качествена работа. Неговите резултати са оценени като естествени и добре изпълнени, което го прави предпочитан избор за пациентите.
-
Какви са мненията за пластичния хирург д-р Ангел Енчев?
Мненията за пластичния хирург д-р Ангел Енчев са смесени. Някои хора са доволни от работата му и резултатите, докато други изразяват недоволство и разочарование. Има оплаквания за грозно извършени операции на гърдите и нелюбезно поведение по време на консултации. Това води до различни мнения и препоръки, като някои хора не го препоръчват, докато други са доволни от неговата работа.
-
Какви са мненията за пластичните хирурзи д-р Николай Георгиев, Живко Кънев, Владимир Василев и д-р Дживко Кънев?
Мненията за пластичния хирург д-р Николай Георгиев са смесени, като някои пациенти споделят положителен опит, докато други изразяват разочарование от резултатите и отношението му. Това води до различни препоръки и мнения за неговата практика. Мненията за пластичния хирург Живко Кънев са изключително положителни, тъй като той е известен със своя професионализъм, персонализиран подход и отделяне на време за цялостен преглед и консултация. Работата му е високо оценена, а пациентите са доволни от резултатите. Няма конкретни мнения за пластичния хирург Владимир Василев в предоставените публикации от българския онлайн форум. Следователно не може да се предостави информация за неговата репутация или качеството на работата му. Мненията за пластичния хирург д-р Дживко Кънев също са изключително положителни, тъй като той е известен със своя професионализъм, индивидуален подход и внимание към детайла по време на преглед и консултация. Работата му е високо ценена, а пациентите са доволни от резултатите, което го прави популярен избор за мнозина.
-
Какви са мненията за пластичния хирург д-р Заякова?
-
Какво е мнението за пластичния хирург д-р Джамбазов?
Д-р Стоянов, Д-р Енчев или Д-р Кънев ?
На д-р Енчев не познавам лично работата и не мога да съм обективна, но цените му бяха най-високи преди време, когато проучвах при кого да се оперирам, вероятно заради масираните рекламни кампании, които си прави, а прецених, че при положение, че използва същите импланти като останалите, прекалено си е надценил способностите, за да е тоооолкова по-скъп от Стоянов и Георгиев, които от години са водещи пластични хирурзи в София и имат еднакви високи цени.
От доста време обмислям ринопластика, но сега ми хрумна, че е крайно време, няма смисъл повече да отлагам. Моля ви, посъветвайте ме за добър хирург. Водейки се по масовата положителна реакция, съм се спряла на Джамбазов. Само че там ме спира това, че ще трябва да чакам с месеци, ако въобще ме огрее.

/