, ако Хюсюк ги беше сварил заедно щяха да ги оженят Зейнеп и Кузей и Джемрето щеше да има много здраве
. да оздравяваш бързо
Киво е отишъл да види бебето сигурно
Скоро Мелиса не го е снимала с децата си, дано не са в лоши отношения както предположиха преди сватбата
Сигурно ще му липсват много 
, много кандидатки ще има от тази черно-бяла гама
Приготви се за конкуренция 

, 

аз съм лесна...

, 
ще й спретна някакви гащури, ама няма да са мърдащи 

, 
ще й спретна някакви гащури, ама няма да са мърдащи 

хаха, да

Благодаря ви за всичко споделено!
добре дошла!
То, много новини за хубавото ни момче няма, ама все пак се появява по нещичко, слава богу. От есента ще има какво да си обсъждаме
Сега си дъвчем стари работи.
да оздравяваш бързо, нема се даваме
Тепърва ще ми кроиш гащи
не се притеснявай, мила, знам
Ми то пък няма да е интересно, ако всички харесвахме едно и също, нали ? Надявам се само, да не ви дразним с Айрето, че си обсъждаме сериала - ама него дават, него обсъждаме, пък и си го обичаме 
ама много си наблюдателна, евала! Хич не ми и направи впечатление с какви дрехи е Башак, само видях, че е много хубава.
Мен лично ме разочароваха , поне те можеха да подкрепят брат си
Браво на братята му! Не вярвам да са питали Киво, когато са се омъжвали ... Дано му дават да си вижда племенниците, които Киво много обича ... А може ние само да си въобразяваме разни глупости, а истината да е съвсем друга, знам ли ? Но, за майката съм убедена,че има нещо, не знам защо. За останалите не толкова ...

някоя от нас тук да е казвала, че Киво си скубе веждите
Ще падна ...
, знам аз, че не си докачлива, но да си кажа
Нямам нищо против да си коментирате, но от време на време ще опонирам
Не мислиш ли, че щеше да е интересно да оженят Кузи и Зейно
После събирането с Джема щеше да е още по-сладко
Той и без това Кузейчо беше по честта, щеше да се докаже и пред Хюсюк

Беше публикувала Айфеловата кула, после менюто, не мисля, че е било само за заблуда
Колкото до майката повече от ясно е, че има нещо. Все някога ще стане ясно
, Башак в черно-бяло е в най-важната главна роля в живота на Киво - негова съпруга, колко по-главна
И на мен ми харесва.

радвам се, че не прекаляваме и не ви дразним.А иначе с удоволствие ще си опонираме
Не, не смятам,че щеше да е интересно, щеше да е върховна глупост, ако и Кузей беше постъпил толкова тъпо като Джемрето
А, че щеше да се докаже на Хюсюк, не се и съмнявам
Добре, че не му се наложи, щото и аз нямаше да го харесвам вече
То бива, то може, ама всичко си има граници. И без това ме дразнеше, че хем вика ОЛМАЗ, хем и стърчеше пред вратите на Джемре и подхранваше надеждите и 

, опонирай 

благодаря! И хич не се притеснявай, аз не бързам. Но, искам да вземеш мерки, моля те! Ама къде пък изстина, да му се не види ...
А на мен веждите му на онази снимка с Йоланте ми се видяха някак по-странни,не така хубаво извити, ама за скубане не е ставало и дума
Наистина не го познах в първите 10 минути
После, като се загледах, видях, че очите са неговите, но след много взиране. За това и попитах Терзи
тя няма как да не знае. Познах Йоланте, но реших, че се е снимала с някой, който имитира Киво, съвсем честно
радвам се, че не прекаляваме и не ви дразним.А иначе с удоволствие ще си опонираме
Не, не смятам,че щеше да е интересно, щеше да е върховна глупост, ако и Кузей беше постъпил толкова тъпо като Джемрето
А, че щеше да се докаже на Хюсюк, не се и съмнявам
Добре, че не му се наложи, щото и аз нямаше да го харесвам вече
То бива, то може, ама всичко си има граници. И без това ме дразнеше, че хем вика ОЛМАЗ, хем и стърчеше пред вратите на Джемре и подхранваше надеждите и 
, сега ме разбираш защо не го харесвам Кузи толкова

, Бихтер е друга работа
Разбира се, че тежкия грим беше част от образа и аз много харесвах Берен така 

Препоръчани теми