Къванч Татлъту в ЗП и СЮ, минали и бъдещи проекти и партньори-тема 48

• 64 843
  • 742
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте пак  Hug Айра, благодаря за милите думи.  Hug

Ето го оригинала на статията на Есин Овет. Естествено днес по сайтовете са разнасяше само първата част от нея.  Peace Не знам Есин после ли е дописвала това, което Айра е сложила горе или папараците са копнали само едната част.  Peace
Това турските папараци нямат равни  Joy Joy Joy Значи самата Башак е отрекла.  Peace

# 481
# 482
Здравейте пак  Hug Айра, благодаря за милите думи.  Hug

Ето го оригинала на статията на Есин Овет. Естествено днес по сайтовете са разнасяше само първата част от нея.  Peace Не знам Есин после ли е дописвала това, което Айра е сложила горе или папараците са копнали само едната част.  Peace
Това турските папараци нямат равни  Joy Joy Joy Значи самата Башак е отрекла.  Peace

Ани Hug
аз пък що ли не вярвам, че Башак е коментирала дали е бременна или не?? Whistling
на турчолята им дай клюкини, като нашите де Peace

Терзии Hug страшни неща си открила Wink

лека вечер Hug

# 483
# 484
Tерзи bouquet

Почти бях сигурна, че не е вярно за бременността Peace Според мен подозренията тръгнаха от роклята, те си го казват и в превода на Айра Heart Eyes Hug . И на мен не ми се вярва Башак да е отрекла лично, но както и да е....
Днес е публикувала тази снимка

Башак не ми харесва на едната снимка от колажа, но Киво е супер Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 485
Tерзи bouquet

Почти бях сигурна, че не е вярно за бременността Peace Според мен подозренията тръгнаха от роклята, те си го казват и в превода на Айра Heart Eyes Hug . И на мен не ми се вярва Башак да е отрекла лично, но както и да е....
Днес е публикувала тази снимка

и да е била бременна в 3-ия месец, със сигурност щеше да го пази в тайна, от суеверие Peace
абе драскат си хората Whistling

Скрит текст:
някои даже им светят в спалнята и са сигурни, че секса м/у тях е мираж tooth tooth tooth

smile3524

# 486
Привет!  Hug Hug Hug
Миси  Heart Eyes Hug Айре  Heart Eyes Hug аз не съм убедена, че Башак наистина не е бременна ... съдя по изражението и, бременните имат едно такова нежно и по детски чисто изражение. Направи ми голямо впечатление и грижовността на Киво по отношение на нея, и на качване и на слизане от джипа ,  той я пази като статуетка, да не се счупи. Ако не е бременна, значи си е такъв, но не съм забелязала да е чак толкова грижовен с Азра например... Не знам  newsm78 Ама ще се чуе  Laughing А това, че няма коремче на снимката от днес, абсолютно нищо не значи - аз нямах корем до 6 месец, а в деветия, когато отидох да раждам ме питаха за задържане ли съм там  hahaha Много ясно, че няма на всяка журналистка да дава отчет, даже ми беше много тъпо това, което прочетох от тази ... Така ли се пита въобще newsm78
Айре  Heart Eyes
Скрит текст:
ама хич не обръщай внимание... само бисери за вицове, нищо съществено  Mr. Green
Гледа ли СЮ ? Бай, бай Зейнеп  Laughing
Благодаря ви за всичко споделено! bouquet Терз  Heart Eyes и за теб, специално! bouquet
Лека, момичета!  Hug

# 487
Добро утро

[

Последна редакция: пт, 20 май 2016, 07:04 от dterziiska

# 488
Добрутроо Hug

Фенче Heart Eyes, ами ще се разбере каква е истината Wink
а тая журналистка, много тъпа наистина, все едно, че Башак й е длъжна да й дава отчет ooooh!

Терзи, мерси за новите снимки bouquet
на РД на Джем, личи си, че много държат двамата братя един на друг Peace
и Башачето е там Mr. Green

тая снимка ми е много хубаваа Heart Eyes
ама май е колаж newsm78 Whistling

тая не съм я виждала Simple Smile

Simple Smile

Последна редакция: пт, 20 май 2016, 10:48 от Airra

# 489
# 490

Терзи, знае ли се от къде и кога е тази снимка?

А същинският ми въпрос е дали вече не снима!? Grinning

# 491
# 492

По Учанкуш ще дадат репортаж от РД на брата на Къванч.

Пуснаха в анонса Къванч и Башак на тръгване. Братът на Къванч целуна Башак.

# 493

По Учанкуш ще дадат репортаж от РД на брата на Къванч.

Пуснаха в анонса Къванч и Башак на тръгване. Братът на Къванч целуна Башак.

мерси bouquet
Орси, би трябвало да е от снимките на нова реклама Peace

Терз bouquet

видеото Peace

http://www.ucankus.com/video/6508/cicegi-burnunda-cift-ne-yanit- … asak-dizer-hamile

http://www.ucankus.com/detay/181474/cicegi-burnunda-cift-ne-yani … k-dizer-hamile-mi

Последна редакция: пт, 20 май 2016, 22:22 от Airra

# 494

http://www.ucankus.com/video/6508/cicegi-burnunda-cift-ne-yanit- … asak-dizer-hamile

Последна редакция: пт, 20 май 2016, 22:32 от dterziiska

Общи условия

Активация на акаунт