КоментариЙ за ТРЕШествен прЪвуписТен велиГ ден- 104

• 52 745
  • 738
  •   1
Отговори
# 195
Цитат
човмек

# 196
Цитат
могъл да се разходи до Буздлуджа

# 197
Цитат
го исуши

# 198
  • София
Цитат
като ридактирам всички контакти
Цитат
салам чоризо, гуда и доматено  пюре

Последна редакция: ср, 11 май 2016, 10:51 от Малко Сладко Коте

# 199
Цитат
сведски хора
Цитат
Нещо за нравите, обичайте,

Последна редакция: ср, 11 май 2016, 14:37 от Dara888

# 200
Цитат
Търся запчатка като тази по малката с изронените зъби на снимката.

Помогнете на човека  Laughing (цитатът е от ФБ)

# 201
  • София
Цитат
дано има повече похвали ли се през май
Моят син е роден през месец май. Когато казвам кога е роден винаги уточнявам "месец май". Щот като кажа "30ти май" все се чувствам като колебаеща се  Laughing

# 202
  • София
hahaha
А вие похвалихте ли се през май?
Много искахме, но нямахме късмет.

AnMary  Laughing

Цитат
сфетофар
Цитат
да сдъвчи

# 203
Цитат
Самообеждавам се
Цитат
напомних те ми

# 204

Цитат
салам чоризо, гуда и доматено  пюре

Кое е грешно? Това са две чуждици. Аз му казвам Чорицо, а сиренето е Хауда (зная, че второто е правилно Laughing; от форума съм го научила), но англоговорящите му викат Гуда, а на салама точно чоризо.

# 205
  • Испания

Цитат
салам чоризо, гуда и доматено  пюре

Кое е грешно? Това са две чуждици. Аз му казвам Чорицо, а сиренето е Хауда (зная, че второто е правилно Laughing; от форума съм го научила), но англоговорящите му викат Гуда, а на салама точно чоризо.

Сиренето на български се казва гауда. Чоризото се пише chorizo и би било по-правилно да се произнася на български чорисо, защото "z " се произнася като съскащо "с".

Предполагам, че Котето го е постнала заради гаудата.

Като прочетох "гуда" ми стана смешно, защото едва ли става въпрос за прасе.  Joy

Сиренето гауда (на нидерландски: Goudse kaas) е традиционно холандско твърдо сирене с минимум 30 – 48% мазнина, произвеждано от краве мляко.

От Уикипедия. Опитах се да сложа линк, но дава грешен такъв.

Последна редакция: ср, 11 май 2016, 19:09 от smileys

# 206

Цитат
салам чоризо, гуда и доматено  пюре

Сиренето на български се казва гауда. Чоризото се пише chorizo и би било по-правилно да се произнася на български чорисо, защото "z " се произнася като съскащо "с".

Предполагам, че Котето го е постнала заради гаудата.

Като прочетох "гуда" ми стана смешно, защото едва ли става въпрос за прасе.  Joy

Ако го е писал англоговорящ, няма начин да знае, че в България се нарича гауда. Когато аз съм живяла в България не е имало такова сирене, а тук си е Гуда, така че за мен винаги е било гуда, докато не ме осветлиха, че е всъщност Хауда. Но това вече е обсъждано, може би дори в тази тема.

# 207
  • Телиш/Плевен
Цитат
балабар
Цитат
Здравей те събира ме чипове
Цитат
да си зема ако някой има в излишак
Цитат
Зравейте
щте се радвам

# 208
  • София
Цитат
И мойта лична всентка казва.Мрждудругото абсолютно са прави.

Цитат
Просто не мога да си обясня от какво е тази низска плацента и да не се вдига, освен от самото начало да се е захванало много низско бебето...

# 209
  • Down south
Цитат
Фотьоел
ooooh!
моя милост  Crazy
Това, в случай че вече някой не ме е изтипосал .
 После се поправих де, че фотьоел не ми изглеждаше добре, но пък и  правилното "фотьойл" също ми изглеждаше недобре  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт