КоментариЙ за ТРЕШествен прЪвуписТен велиГ ден- 104

• 52 736
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Убадетеса и ми пише те за прЪвУпсТнияТ плеиш тешан
Не искам да издребнявам, ама... ми се убадетеса се пише  Mr. Green

# 181
Смайл,  Joy  Hug !
Атти, леле, да, как мъй срам. Joy
Ми се Убадетеса и ми пише те за прЪвУписТнияТ плеиш тешан

# 182
  • ту тук, ту там
Цитат
да ти е чистито

# 183
  • Телиш/Плевен
Ензимчето пак е във вихъра си! Hug

Цитат
лестни ли са ?
Цитат
дественици
Цитат
а народа прес това време тъне в глад и мизеря тия пари можеше да отидат за пенсий вместо да ги лапне боксиора
Цитат
неуписуеми страдания

# 184
Цитат
Не съм домушар

# 185
Не живее непосредствено до мухите човекът. Sunglasses

# 186
И "боксиора" ме усмихна. При бокс и (х)Ора се получава меле. Mr. Green

# 187
  • Испания
Цитат
Не журито избуда Калин а публиката го избуда напред със 9 точки

# 188
i
Цитат
Viv berlin lise namira
Pisahvi
Kade mi pisahte nemi izlezr
Viste v mesencera
Vidqh nemie idvalo sms
 Vidahteli

Последна редакция: вт, 10 май 2016, 14:06 от Анонимен

# 189
Цитат
Здравейте преди шест месеца родих сега от два месеца насам съм много притеснена защото гърдите ми са оголемени корема мине подут имам болки в яйчниците кръста ме боли но при двата теста които правиха са отрицателни ходих на генеколок три пъти нищо не показва гледаха ме и на магарето казаха че матката ми е нормална и няма бременност но аз не знам дали е вазможно мн се притеснявам все ми е отпаднало имам и задух😡

# 190
  • София
Цитат
дано има повече похвали ли се през май

# 191
  • София
 hahaha
А вие похвалихте ли се през май?

# 192
  • Испания
Известен прЪвУписТен корифей:

Цитат

Не съм съгласъна въобще със мнението.Калин снощи отново беше перфектен това момче няма грешка и си заслужи 4 победа Дано не се прецака сам на финалът на капките.Друго ме издразни снощи Преслава креслата  беше побудана незаслужено от журито ,чалгарските пубери и музикалните инвалиди в България за сметка на Орлин Павлов.Ще е срамно ако Преса със неадекватните си изпълнения  през целия сезон се класира в финалът на като две капки вода вместо Орлин и тогава  ще се докаже ,че сме чалгаджииска държава.

ooooh! ooooh! ooooh!

Забележка към заглавието на темата: прЪвУписТен.

# 193
Мислех и се надявах, че това е шега, но си беше съвсем сериозно.
От ФБ:
Скрит текст:
Здравей те български граждани знам че не мястот и времето ще си задам въпроса така от 2009 до 2012 съм работил и живеел във ... от 2014 да днес живея и работия в ..... получих писмо от ...... кадето съме осъдели на €643. Евро кадето си нямам идея за как во са и как во изкат не мога да си обесня говорих със посолството София посолството ....... всичките не знаят как во става Ако някой може да помогне ще съм му благодарен и ако може на някой български адвокат във координати ще съм МО благодарен
Единствено многоточията са от мен на мястото на държавите. Всичко останало е едно към едно.

И още от автора на питането:
Скрит текст:
частен съдя
даночното
се пак

Последна редакция: вт, 10 май 2016, 21:24 от rain_bs

# 194
  • София
Цитат
Това под нокетя падна лесно
Grinning
Цитат
ако се иснетерусавм от нещо
Цитат
Казвам го от опит защото и аз бях много притеснена защото се възбувждах като си представях как бе обладават няколко мъже но се престраших и го споделих с мъжа ми той се изненада но се съгласи да го направим но каза за да не ревнува найстина да са няколко не трйка . Пуснахме обява и се организирахме с трима стунденти . Секса беше страхотен от тогава редовно го правим с трйки и от тогава съм найстина задоволена от секса.

Последна редакция: вт, 10 май 2016, 21:58 от july1993

Общи условия

Активация на акаунт