Uraaa! Плуване за бебета!!!!!

• 43 614
  • 296
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Duol, басейна в Банкя е хубав и топъл. Има стая, в която се преобличаш и една кушетка, на която можеш да облечеш детето. Детето реално няма къде да го оставиш, за да се облечеш, но докато ти се обличаш може някоя друга мама да го гледа. Всъщност не правихме кой знае какви упражнения. По-скоро беше свикване на децата с водата и басейна. Александра спомена нещо за четвъртък тази седмица. Аз сигурно няма да ходя, защото ми е доста неудобно. Надявам се да измисля някакъв вариант, защото мъжа ми ходи с колата на работа и трябва да прави гимнастики да си тръгне по-рано.

# 136
  • София
Duol, ходихте ли в Банкя да плувате?

# 137
  • София

Да, Duol, ходихте ли?

Ара, вие докъде стигнахте?

Констанс, а вие оздравяхте ли? Плувахте ли вече във ваната? Как беше?

# 138
  • София
Сия, а вие какво правите? Още ли само се къпете?

# 139
  • София
Сия, а вие какво правите? Още ли само се къпете?

Да, чакам малко да се постопли и ще се пробаме с Александра в "голямата" вана. Тя наш'та вана не е от най-големите, но пак по- става от анатомичната ваничка на Ади. А вие правите ли нещо по-специално? Кога ще ходите пак да плувате? Чувала ли си се с Роси? Аз, откакто бяхме в Банкя, не съм.

# 140
  • София

Сия ние сме във ваната и в коритото. Не съм  чувала Роси. Незнам, кога ще ходим пак много ми е трудно пътуването до Банкя Sad

Последна редакция: нд, 14 май 2006, 20:39 от ralinikol

# 141
  • София

Да, Duol, ходихте ли?

Ара, вие докъде стигнахте?

Констанс, а вие оздравяхте ли? Плувахте ли вече във ваната? Как беше?

Малко несериозно подходих... Wink По 1-2 пъти седмично й пълня ваната.
Вече сме на около 32 С, но всеки път все по-бързо й омръзва и започва да мрънка. Мисля, че не е от студ... Иначе под душа свикна заедно с мен. Следващия път ще се топнем двете във ваната (леле в този студ..... Rolling Eyes Аз по-топличко обичам)
Неудобното ще е после, че тя не иска друг да я облича и ще трябва бързичко да се оправя и аз.
Бях замислила за този уикенд ходене на спа хотел с минерален басейн, ама.... не се организирахме и ще остане за след 2 седмици най-рано тази благина

# 142
[quote author=ara75 link=topic=92034.msg176
Следващия път ще се топнем двете във ваната (леле в този студ..... Rolling Eyes Аз по-топличко обичам)
Неудобното ще е после, че тя не иска друг да я облича и ще трябва бързичко да се оправя и аз. [/quote]

Да си призная и аз си мислех, че 32 градуса е студ и че и аз обичам "парещи" вани, ама не е чак такъв студ се оказа, след като така ми препоръча Александра и започнах да го правя. Съвсем поносимо е и се свиква! Пък иначе за другото със съвместното обличане - и на мен това ми изглеждаше трудно, ама понеже почти винаги се къпя заедно с дъщеря си във ваната (рядко ми се случва без нея), и се оказа, че и това не е толкова трудно - обличаш едното, после другото (искам да кажа мама, после бебчо, или обратно - мама в хавлия, а бебо обличаме и после - мама). Някак си и това става! (И ние сме едни, все искаме да ни е едно такова наредено всичко!) Вашето детенце колко е голямо?

# 143
  • София
Здравейте, да се похваля Simple Smile Не съм сигурна, че ще има значение и в басейна, но днес докото къпех Калоян в коритото(водата му е до гърдите) той изведнъж започна да се навежда и да си потапя лицето(предимно устата и носа във водата). Направи го 6-7 пъти, като повечето пъти се смееше.

# 144
  • София
Здравейте, да се похваля Simple Smile Не съм сигурна, че ще има значение и в басейна, но днес докото къпех Калоян в коритото(водата му е до гърдите) той изведнъж започна да се навежда и да си потапя лицето(предимно устата и носа във водата). Направи го 6-7 пъти, като повечето пъти се смееше.

smile3501   smile3501   smile3501

P. S. Трябва и нас да ни научите!

# 145
  • Bristol
Това е супер постижение Simple Smile

# 146
  • София
Днес бяхме във ваната и потопихме главата Simple Smile. Правех му движения настрани-с рамото напред наляво и дясно и при едно от движенията му потопих главичката за секунда. Не реагира по никакъв начин все едно не е направил нищо различно. После го направихме още веднъж и пак нямаше реакция. След това го гмурнах от положение по корем. Накрая го оставих само да си поиграе. Дано да продължава така Praynig Grinning
Сия вие какво правите? Още ли само се къпете?

Последна редакция: чт, 18 май 2006, 11:11 от ralinikol

# 147
  • София
Момичета, бях обещала на Александра да проверя какво е положението с детския басейн на "Спартак". Преразказвам ви с две думи какво и писах. Малкият басейн работи, организирано бебешко плуване няма. Успях да попитам още колко често сменят водата, жената на входа каза, че достатъчно.  Thinking За градусите, дали ще има проблем и майките да влизат в басейнчето (според мен не би трябвало да има) въобще не успях да се класирам - лелката не беше от най-любезните. Ще изчакам Александра да говори с някой от шефовете и можем, ако искате, да се опитаме да разгледаме на място. За протокола в трети клас водата в деткия басейн ми стигаше до кръста, беше топла, само че не миришеше много приятно. Моите спомени все пак са от преди 20 години, така че сега се надявам да е по-различно.  Laughing

# 148
  • София
Сия вие какво правите? Още ли само се къпете?

Май сме писали едновремнно.  Laughing Да, само се къпем.  Mr. Green

# 149
Ако позволите и аз да се включа  Hug
Бебека е през ден  във ваната. На 32оС. Гмуркаме я и странично, и от положение по корем. На страничното вече хитрее и си извръща лицето... Crazy Понякога сама си топва личицето за секунда. Общо взето и е все тая дали ще плува или не, т.е. нито се кефи особено, нито й е неприятно. Понякога плува кучешката - много е смешна, но за сега не можем да я пуснем сама. Смятаме да я водим на море, но ще видим как ще се държи (все пак температурата на водата ще е мнооооооооого по-ниска).
Ще следя темата с интерес. Александра така и не ни каза кога ще започнем да я водим на басеин. Вие кога започнахте? И все още ли държите бебчовците под брадичката?

Общи условия

Активация на акаунт