Uraaa! Плуване за бебета!!!!!

• 43 587
  • 296
  •   1
Отговори
# 150
  • София

Александра така и не ни каза кога ще започнем да я водим на басеин. Вие кога започнахте? И все още ли държите бебчовците под брадичката?

По принцип на мен ми е писала, че басейнът е за над 6 м. На нас обаче и на 9 м не ни понесе  Grinning, така че ще изчакаме още малко. Когато правехме някакви опити за плуване, още се държахме под брадичката.

# 151
  • Bristol
Днес бяхме на плуване без учител Wink не знам защо, но ми се струва, че когато не сме на урок беба се радва на плуването, а когато сме с учител става някаква напрегната  Thinking Ще видя утре как ще се държи. Днес беше поти перфектна. Няколко пъти я потопих, водата мина над очите й. Слагах я седнала на ръба на басейна и от там тя сама се отблъскваше, за да дойде в моите ръце. Даже се отпусна, като я сложих по гръб и риташе с крачета, като жабок. На душовете след басейна вече се радва много и се опитва сама да натиска бутона за стартирането им  Mr. Green
А защо се държат бебчовците под брадичката? Нали започнахме малко по-големички, не сме правили такова нещо, но пък има по-малки в басейна и тне съм ги виждала да го правят newsm78

# 152
  • София
Днес сутринта бяхме на плуване в един басей в  Княжево. Водата е малко по-студена от тази в Банкя, но за Калоян не беше проблем. Направихме всички упражнения, които ни показа Александра. Мисля в сряда пак да отидем.

# 153
Здравейте!

Заради това палаво бебе не мога да стигна до компа  ooooh! Бяхме в басейна в Банкя и беше СТРАХОТНО!  newsm10 На Андрей много му хареса  newsm44 Беше абсолютно спокоен, поплувахме си и си поиграхме, дори не мрънка по време на преобличането, както прави обикновено. На излизане помаха с ръчичка за "чао" на децата на Александра  Simple Smile. Изобщо това дете ме изненада. Басейна е много хубав, определено си заслужаваше дългия път.

На 3 юни заминаваме за Хисаря и ще се опитам да намеря подходящ басейн там. Надявах се преди заминаването да отидем още поне 2-3 пъти до Банкя за да свикне малкия и Александра да ни покаже още упражнения.

ralinikol, какъв е този басейн в Княжево?

# 154
  • София

ralinikol, какъв е този басейн в Княжево?

Това е басейн към фитнес. По-голям е от този в Банкя и малко по-студен. Чист е. Сутринта бяхме само двамата с малкия. Има няколко стълби на влизане и детето спокойно може да седне там или да стои право в зависимост от това на кое стъпало е. Аз съм доволна и мисля да го водя там, защото ми е близо и няма да сме зависими от транспорт. http://floyd-fitness.com/info.htm

# 155
Здравейте, и аз да кажа, че бебата плува вкъщи във ваната с Александра и е в пълен възторг от плуването (както и ние с баща и). Обича да се плицика, смее се и се опитва да се изправя на крачетата и стои права, а е доста малка за такова упражнение.

Александра така и не ни каза кога ще започнем да я водим на басеин.

Мъни, Александра каза, че очаква към 6-ия месец на бебата да се видите, за да види докъде сте стигнали с плуването!
Успех на всички малки и големи плувци, че идва време за море и трябва да тренират младите олимпийски надежди Laughing  bouquet

# 156
Момичета, има ли желаещи за Банкя?

Ние отиваме в четвъртък и в петък от 19:00. Ако някой друг иска можем да се разберем да ходим заедно.
Както вече ви казах, заминаваме на 3 юни и дотогава бързаме да отидем колкото се може повече пъти. Обаче изглежда, че освен нас други желаещи няма.
В четвъртък и петък ще ходим с децата на Александра. За следващата седмица също ми се иска да отидем, но само заради нас тя няма да иска да дойде.

# 157
  • София
Момичета, има ли желаещи за Банкя?

Олга, по принцип не сме се отказали, само че чакам да мине малко повече време, за да не стане като миналия път. Живот и здраве, по времето, когато вие ще заминавате, ние ще се учим да плуваме във ваната. При това положение отлагаме съвместното ходене на Банкя за по-нататък. Кога точно се връщате от Хисаря?

# 158
Duol, ние сме още мънички, иначе с удоволствие. След 2 седмици ще извикам Александра да каже как сме и евнтуално след това...

# 159
Кажи речи до края на лятото ще сме извън София  - след Хисаря отиваме на Велиндгад, а след това на море в Балчик. Все места където има условия за плуване и искам да съм подготвена.

# 160
  • София
Кажи речи до края на лятото ще сме извън София  - след Хисаря отиваме на Велиндгад, а след това на море в Балчик. Все места където има условия за плуване и искам да съм подготвена.

Супер! Ние засега сме си в София.

# 161
  • Bristol
В неделя плувахме с татко и батко в големия басейн. Малкият беше препълнен и трябваше да чакаме 1 час, за да влезем! Малко се притеснявах как ще реагира бебка, защото водата там е 30 градуса. После като се замислих, не би трябвало да е проблем. На морето ще е дори по-хладка  Grinning

# 162
  • София
Какво става с плувците? Има ли новости?
Сия, кога ще плувате с Александра?

# 163
  • София

Мисля днес да й звънна, нищо че е събота. Междудругото има още една желаеща мама от парка - раждали сте заедно  Laughing. Казва се Мими, а бебето, т. е. вече детенцето - нали сте на годинка, е Мони.

# 164
  • София

Мисля днес да й звънна, нищо че е събота. Междудругото има още една желаеща мама от парка - раждали сте заедно  Laughing. Казва се Мими, а бебето, т. е. вече детенцето - нали сте на годинка, е Мони.
Супер! Пиши след като плувате да кажеш как е минало.

Общи условия

Активация на акаунт