WIZZ AIR - 22

• 107 621
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
Здравейте, ще летим на 5.08, в понеделник ще правя чек-ин и ще разпечатвам бордните карти, нали не е късно? 

Не е късно!

Освен раниците, които са с размерите на безплатния багаж, може ли да си носим чантички през рамо, с приблизителни размери - 18/20/7 - аз, мъжа ми и детето? Благодаря предварително!

Не може, трябва всичко да е в една бройка багаж

Peace

# 706
  • Варна
Здравейте, ще летим на 5.08, в понеделник ще правя чек-ин и ще разпечатвам бордните карти, нали не е късно? 

Не е късно!

Освен раниците, които са с размерите на безплатния багаж, може ли да си носим чантички през рамо, с приблизителни размери - 18/20/7 - аз, мъжа ми и детето? Благодаря предварително!

Не може, трябва всичко да е в една бройка багаж

Peace
Благодаря от сърце за бързия отговор, че ще летим за първи път и ми е малко притеснено, дали ще се случат нещата както трябва. Хубав ден!

# 707
  • София
Вземете си чантите, но при проверката ги сложете в раниците, след това може да ги извадите. Аз винаги пътувам с раница и дамска чанта, само за проверката я прибирам, иначе в нея си държа ценните неща, които не бих оставила в раницата.

# 708
Здравейте , ще пътуваме почти след месец и днес влязох да направя чек ин ,както и да разпечатам бордните карти.Направих чек ин до момента , в който ми даде да отпечата бордните карти,направо ги принтирах и от вълнение директно излязох от профила .Искам да попитам има ли друга стъпка след това,която евентуално съм изпуснала?Влязох наново в профила си и като дам на чек ин и ми изкарва отначало същите неща за попълване,тоест никъде не оповестява,че вече съм го извършила.Моля ви ,помагайте .Дали не оплесках нещо?!
Няма друга стъпка. След като сте принтирали бордните си карти вече всичко е наред. Когато влезете в профила си би трябвало вече да имате генерирани бордните карти. Ще се наложи да разпечатате нови само ако решите да добавяте някакви допълнителни услуги /например да добавите багаж/.

Извинявам се ,ако досаждам.Къде да ги търся генерирани?Като вляза в профила и натисна на Резервации- ми дава ,че полетът е потвърден и ,че съм се погрижила за всичко,евентуално мога да добавя багаж и някой други услуги.Това ми изкарва, иначе бордните карти в същия вид като вчера не ги виждам къде са.Като натисна чек ин ми изкарва да вкарам номера на полета и име на пътник...

# 709
  • София
Здравейте , ще пътуваме почти след месец и днес влязох да направя чек ин ,както и да разпечатам бордните карти.Направих чек ин до момента , в който ми даде да отпечата бордните карти,направо ги принтирах и от вълнение директно излязох от профила .Искам да попитам има ли друга стъпка след това,която евентуално съм изпуснала?Влязох наново в профила си и като дам на чек ин и ми изкарва отначало същите неща за попълване,тоест никъде не оповестява,че вече съм го извършила.Моля ви ,помагайте .Дали не оплесках нещо?!
Няма друга стъпка. След като сте принтирали бордните си карти вече всичко е наред. Когато влезете в профила си би трябвало вече да имате генерирани бордните карти. Ще се наложи да разпечатате нови само ако решите да добавяте някакви допълнителни услуги /например да добавите багаж/.

Извинявам се ,ако досаждам.Къде да ги търся генерирани?Като вляза в профила и натисна на Резервации- ми дава ,че полетът е потвърден и ,че съм се погрижила за всичко,евентуално мога да добавя багаж и някой други услуги.Това ми изкарва, иначе бордните карти в същия вид като вчера не ги виждам къде са.Като натисна чек ин ми изкарва да вкарам номера на полета и име на пътник...
По спомен, дано не ви заблуждавам трябва да влезете в опцията Чек-ин, въвежда се номера на резервацията и вашата фамилия. Там мисля, че освен информацията за полета стоят и бордните карти. Ако греша нека някой, който по скоро се е чекирал да ме поправи.

# 710
  • Пловдив
Днес летяхме от Аликанте до София и на нито един човек не му премериха малкия или големия салонен багаж. Даже в моята чанта бях забравила една вода от 500мл и така си минах без проблем. За първи път ми се случва такова нещо  newsm78

# 711
  • Mediterraneo
В Аликанте не са ни мерили багажа, но течностите ги изхвърлихме, изрично ни казаха. В Букурещ също никой не ни е мерил багажа. Зависи кой е на смяна  Simple Smile

# 712
Моля за съвет от по-запознатите, защото не намерих в темата да се е коментирало  Hug Ще резервирам билети за Ларнака за 2 души за 02.08, ще добавя багаж, но за единия е необходимо качване на борда/не може да изкачва стъпала и качването ставало с количка за инвалиди/ Доколкото прочетох привилег пас не включва това има ли смисъл да го плащам newsm78 или да избера базисната цена и мога ли да добавя тази услуга по-нататък в стъпките на резервацията? Четох и в сайта на Уиз, според мен тази услуга е в "специално съдействие", но досега не съм резервирала и се притеснявам да не объркам нещо.Благодаря предварително bouquet

# 713
Здравейте, смениха датите за полет, който съм букнала и по мейл ме уведомиха, че имам три варианта. Да букна наново около предишните дати, да ми върнат 120% от платеното в акаунта или 100% от парите (доколкото разбирам, по сметка).
Още го мислим какво да изберем, но въпросът ми е в какъв срок мога да избера. В мейла не са ми посочили срок, а полетът е чак през януари и не искам да взимам прибързано решение.

# 714
  • Sofia
Кои полети са променени?

# 715
Моля за съвет от по-запознатите, защото не намерих в темата да се е коментирало  Hug Ще резервирам билети за Ларнака за 2 души за 02.08, ще добавя багаж, но за единия е необходимо качване на борда/не може да изкачва стъпала и качването ставало с количка за инвалиди/ Доколкото прочетох привилег пас не включва това има ли смисъл да го плащам newsm78 или да избера базисната цена и мога ли да добавя тази услуга по-нататък в стъпките на резервацията? Четох и в сайта на Уиз, според мен тази услуга е в "специално съдействие", но досега не съм резервирала и се притеснявам да не объркам нещо.Благодаря предварително bouquet
След избора на съответните полети, на следващия екран под полето "Обръщение" (Mr./Mrs.) има опция "Намалена подвижност", която може да бъде активирана както в процеса на резервация, така и след това.

# 716
Нощна птица, за Будапеща. От четвъртъците, полетите са преместени във вторниците.

# 717
# 718
maiche, хубави вести носиш. А за новото разписание 2017 г. кога да го очакваме ?

# 719

Nedy Ivanov много благодаря bouquet резервирах ги с опция "Намалена подвижност" Hug

Общи условия

Активация на акаунт